Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba doktorunuza sordunuz mu ne dedi film hakkındaHerkese merhaba rahim filminde sol tüpte hafif göllenme , aynı yerde adezyonlar ( yapışıklık ) var yazıyor . Her iki tüp açık ama
Geçen sene sol tüpte dış gebelik geçirmiştim sizce takrarlama olur mu ? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
Doktorunuzla görüştünüz mü acabaHerkese merhaba rahim filminde sol tüpte hafif göllenme , aynı yerde adezyonlar ( yapışıklık ) var yazıyor . Her iki tüp açık ama
Geçen sene sol tüpte dış gebelik geçirmiştim sizce takrarlama olur mu ? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
Görüştüm sorun olmadığını söyledi sizinde mi aynı durumDoktorunuzla görüştünüz mü acaba
Ben rahim filmi çektireli 1 sene olacak, bu zamana kadar tüm doktorlar sıkıntı yok dedi.Görüştüm sorun olmadığını söyledi sizinde mi aynı durum
Raporda ne yazıyor tam olarak atar mısınBen rahim filmi çektireli 1 sene olacak, bu zamana kadar tüm doktorlar sıkıntı yok dedi.
Dün bi tüp bebek doktoruyla görüştüm sağ tüple yumurtalıklarımın biraz yapışık olduğunu ve orda göllenme olduğunu söyledi. Ama bi sıkıntı olmaz dedi.
İki tüpümde açık benim raporda gayet güzel gelmişti ama tekrarlayan düşüklerim var şimdi bu sebep olabilir mi diye düşünüyorum
Canım sıkıldı
Rahim filminizi atabilir misiniz acabaHerkese merhaba rahim filminde sol tüpte hafif göllenme , aynı yerde adezyonlar ( yapışıklık ) var yazıyor . Her iki tüp açık ama
Birazdan atarım canım.Raporda ne yazıyor tam olarak atar mısın
Göllenme sorun yaratmaz diye biliyorum
Düşüklerin kaç haftalıkken oluyor büyüyünce mi
Filmde bu yazdığım şeyler yazıyorRahim filminizi atabilir misiniz acaba
Spermin kalitesizliğinden de düşük oluyorBirazdan atarım canım.
Ya doktor da sorun yaratmaz dedi ama ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka bir sorun göremiyorlar çünkü
Düşüklerim erken düşük ya kese görülmeden düşüyor.
Sizin oldu mu düşük
Ama spermde vs çok şükür sorun yok yaSpermin kalitesizliğinden de düşük oluyor
Sizin kimyasal gebelik mi oluyor , mesela beta kaçken düşük yapıyorsun
1800e çıktıktan sonra düşmeye mi başladı kendi kendine . Baya da iyi yükselmiş aslında kese vs göründü mü kendiliğinden mi düştüAma spermde vs çok şükür sorun yok ya
Evet kimyasal gebelik oluyor, 4 defa yaşadım.
Bi tanesi 1800lere çıktı diğerleri 200-500 arası
Çok küçük vajinal de bi kese görüldü zaten sonra lekelenmem başlayıp düştü1800e çıktıktan sonra düşmeye mi başladı kendi kendine . Baya da iyi yükselmiş aslında kese vs göründü mü kendiliğinden mi düştü
Benim olmuştu ondan sonra dış gebelik yaşadım sonradan tahim filmi çektim ama geçiş var sadece göllenme yazıyor rapordaÇok küçük vajinal de bi kese görüldü zaten sonra lekelenmem başlayıp düştü
Sizinde oldu mu kimyasal
Peki 1800e çıkana kadar takip ettin mi iki kat artış oldu muÇok küçük vajinal de bi kese görüldü zaten sonra lekelenmem başlayıp düştü
Sizinde oldu mu kimyasal
Göllenme de sıvı demek değil mi?Benim olmuştu ondan sonra dış gebelik yaşadım sonradan tahim filmi çektim ama geçiş var sadece göllenme yazıyor raporda
Düşük olması için sıvı olması lazım
Ettim tabi çok erken öğrendim hatta ve iki katından da iyi artıyordu birden olduPeki 1800e çıkana kadar takip ettin mi iki kat artış oldu mu
Kesenin düzgün olmadığını ilk gördüğünde farketti yani , bence tüple ilgisi yok bebek sağlıksızmışEttim tabi çok erken öğrendim hatta ve iki katından da iyi artıyordu birden oldu
Hatta ona kimyasal demediler sağlıksız kese oluşumu dedi doktor
İlk mesajımda yazmıştım tam olarak rapordaki ifadeyi , sende tam olarak ne yazıyor yazarsan belki bişey söyleyebilirimGöllenme de sıvı demek değil mi?
Bana da doktor söyledi, raporda sıkıntı yok iki tüpümde açık.
Doktor da açık dedi ama göllenme kafamı kurcalıyor
Yok vajinalde gördü küçük biraz haftaya yine gel dedi lekelenmem başladı gittim kese bozulmuş dedi bu seferde.Kesenin düzgün olmadığını ilk gördüğünde farketti yani , bence tüple ilgisi yok bebek sağlıksızmış
Bak şimdi eğer orda sıvı birikimi olsaydı tüp açık görünmezdi orada genişleme olmuş bence sıvı var demek değil bence