- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Umarım yaa çok zor bir süreç haklısın, ama inanıyorum yavrularımızı alacağız kucağımıza.ben birazz zor olsada amlyt için fln daha uzman dr. olsun die ikna ettm bugn randevu alıcam..özel antalya tüp bbk merkezinden murat beyden inşallah çok heyecanlıyım ne olacağını ne diywceğini çk merak ediyrm inş. ameliyatsız da açılır biriyle olur fln der yaa
İNŞALLAH CANIMMUmarım yaa çok zor bir süreç haklısın, ama inanıyorum yavrularımızı alacağız kucağımıza.
Merhaba birşey merak ettim. Bende anne olmak istiyorum. 1 yıl 4 aydır evliyim ve hiç korunmadık. Doktor bütün tahlillerimi yaptı normal çıktı. Ama benim prolaktin hormonum arada yükseliyor. Bu yüzden kalamiyorum. Doktor belli bi zaman sonra rahim filmi çekileceğini söyledi. Nasıl sancılı mi nette okudum sancılı ağrılı yazıyordu. Anestezi uyguluyorlar mı. Korkudan yaptırmak istemiyorum. Bu arada sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallahmrb ben de adetin 5.günü rahim filmi çekindim bana ilişki yasak demediler ama ben de bir korku oluştu bir hafta hiç ilişki yaşamadım sonra tam yumurtlama zamanı eşimle birlikte olduk 2 tüpüm de tıkalıydı üstelik polikistik over hastasıyım rahim filmi sırasında tüpün biri açılmış dün hamile olduğumu öğrendim darısı başınıza inş
tşk edrm cnm darısı başına inş canım aneztesi yapmadılar bana doktor çok acımaz dedi ama benim canım çok yandı belki tüplerim tıkalı olduğu için ağrıdan korkudan tansiyonum düştü ama yine de değdi kısa bir süre sonra hamile kaldım aneztezili iste ağrı kesici versinler bi de rahat olmaya çalış kasılınca da canın çok yanıyor ama mutlaka yaptır ben böle hamile kaldımMerhaba birşey merak ettim. Bende anne olmak istiyorum. 1 yıl 4 aydır evliyim ve hiç korunmadık. Doktor bütün tahlillerimi yaptı normal çıktı. Ama benim prolaktin hormonum arada yükseliyor. Bu yüzden kalamiyorum. Doktor belli bi zaman sonra rahim filmi çekileceğini söyledi. Nasıl sancılı mi nette okudum sancılı ağrılı yazıyordu. Anestezi uyguluyorlar mı. Korkudan yaptırmak istemiyorum. Bu arada sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallah
herkese merhabalar.. Bizde yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve malesef ki her adet tarihimi heyecanla bekliyorum. Doktorum banada hsg çektirmemi önermişti ve radyotoma yönlendirdi. Korkunun ecele faydası yok deyip 10 gün önce çektirdim. Sizi ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama gerçekten hiçbirşey hissetmedim. Ayrıca okadar kısa sürüyorki ben noldu bir problem mi var diye panikledim sakin olun işlem bitti dediler sadece filmden 1-2 saat sonra biraz kasık ağrım oldu ama oda adet sancısı kadar bile değildi. Yanıma her ihtimale karşı ağrı kesici almıştım ağrım olduğunda içtim ve geçti. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..Merhaba birşey merak ettim. Bende anne olmak istiyorum. 1 yıl 4 aydır evliyim ve hiç korunmadık. Doktor bütün tahlillerimi yaptı normal çıktı. Ama benim prolaktin hormonum arada yükseliyor. Bu yüzden kalamiyorum. Doktor belli bi zaman sonra rahim filmi çekileceğini söyledi. Nasıl sancılı mi nette okudum sancılı ağrılı yazıyordu. Anestezi uyguluyorlar mı. Korkudan yaptırmak istemiyorum. Bu arada sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallah
Inşallah gerek kalmadan kalırım canım. Bide çok stres yapıyorum sürekli evdeyim. Artık bütün sorunlar çıkmaya başladı. Kafamda hipofiz tümörü var her iki memede kistler var ve bunlar küçülmek yerine büyüyor ve ameliyat gerekebilir. Offf isyan etmiyorum herşey bizim için. Kusura bakma içimi döktüm öyletşk edrm cnm darısı başına inş canım aneztesi yapmadılar bana doktor çok acımaz dedi ama benim canım çok yandı belki tüplerim tıkalı olduğu için ağrıdan korkudan tansiyonum düştü ama yine de değdi kısa bir süre sonra hamile kaldım aneztezili iste ağrı kesici versinler bi de rahat olmaya çalış kasılınca da canın çok yanıyor ama mutlaka yaptır ben böle hamile kaldım
Ilginiz için çok teşekkür ederim inşallah benimde öyle geçer.herkese merhabalar.. Bizde yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve malesef ki her adet tarihimi heyecanla bekliyorum. Doktorum banada hsg çektirmemi önermişti ve radyotoma yönlendirdi. Korkunun ecele faydası yok deyip 10 gün önce çektirdim. Sizi ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama gerçekten hiçbirşey hissetmedim. Ayrıca okadar kısa sürüyorki ben noldu bir problem mi var diye panikledim sakin olun işlem bitti dediler sadece filmden 1-2 saat sonra biraz kasık ağrım oldu ama oda adet sancısı kadar bile değildi. Yanıma her ihtimale karşı ağrı kesici almıştım ağrım olduğunda içtim ve geçti. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..
Ilginiz için çok teşekkür ederim inşallah benimde öyle geçer.
geçmiş olsun canım inş sorunlarından kurtulursun tedavilerini aksatma ben en umutsuz olduğum anda mutluluğu buldum inş senin içinde herşey güzel olurInşallah gerek kalmadan kalırım canım. Bide çok stres yapıyorum sürekli evdeyim. Artık bütün sorunlar çıkmaya başladı. Kafamda hipofiz tümörü var her iki memede kistler var ve bunlar küçülmek yerine büyüyor ve ameliyat gerekebilir. Offf isyan etmiyorum herşey bizim için. Kusura bakma içimi döktüm öyle
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 22 temmuzda rahim filmi çektirdim bi sorun çıkmadı şükür sadece iltihabın çoktu temizledim dedi doktorum benim merak ettiğim rahim filminden sonra hamile kalan varmı
Inşallah canımgeçmiş olsun canım inş sorunlarından kurtulursun tedavilerini aksatma ben en umutsuz olduğum anda mutluluğu buldum inş senin içinde herşey güzel olur
bu kadar erken belli olmaz diye biliyorum. hatta kanda bile çıkmayabilir. inşallah hamilesindir :)Merhaba ben gecen ayın 26sında hsg cektirdim tertemiz cıktı sonucum. Benim sormak istedigim su hsgyi adetim bittigi gunun ertesi gunu cektirdim. Cekimin ertesi gun ve tam yumurtlamama denk gelen gun iliskiye girdim yumurlama donemimden beri kasık agrım arada sag ve solda batmalarım ve karnımda sislik var. Adet gunum 18ı yani daha 7gun var sizce evde test yapmalıyımım tesekkurler
Hic olmayanları yasıyorum ama insallah ☺bu kadar erken belli olmaz diye biliyorum. hatta kanda bile çıkmayabilir. inşallah hamilesindir :)
melek2014 .!.:MErhaba bende subat 26da hsg cektirdim acık cıktı cok sukur ve hala adet olmadım yarın kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?