rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Merhaba canm bnde gecikmenin 16.günü adet oldum ama doktora gitmedim 1 2 ay bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum neden böyle oldu hiç anlamadım neyse haber vereyim dedim ins
En yakın zamanda olur

Merhaba canm bnde gecikmenin 16.günü adet oldum ama doktora gitmedim 1 2 ay bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum neden böyle oldu hiç anlamadım neyse haber vereyim dedim ins
En yakın zamanda olur
Ben beklemeni onermem canm çünkü hsgden sonraki 3 ay cok onemliymis dogurganlik orarinin arttigini soylemisti doktorum tabi yinede sen bilirsin

Ben beklemeni onermem canm çünkü hsgden sonraki 3 ay cok onemliymis dogurganlik orarinin arttigini soylemisti doktorum tabi yinede sen bilirsin
Biliyorum canm bnm doktorum da soyledi ama bn daha önce hiç kist veya türevleri rastlamadım büyüklerim bni durdurdu bekle gitme diye biraz laf dinleyim bari dedim yoksa gitcektim yanı

Biliyorum canm bnm doktorum da soyledi ama bn daha önce hiç kist veya türevleri rastlamadım büyüklerim bni durdurdu bekle gitme diye biraz laf dinleyim bari dedim yoksa gitcektim yanı
anladm cnm Bende daha once böyle bir problem yasamdim ilk defa kist oluştu ilac kullanmadigim halde birakmak yerine aksine ustune düşüyorum ki surekli kontrol altinda olsun birde uzun suredir isteyince beklemek bana pek uymuyor

anladm cnm Bende daha once böyle bir problem yasamdim ilk defa kist oluştu ilac kullanmadigim halde birakmak yerine aksine ustune düşüyorum ki surekli kontrol altinda olsun birde uzun suredir isteyince beklemek bana pek uymuyor
Haklısın canm bn de senjn gibiyim aslında ama birqz oluruna bırakacam çok yoruldum sıkıldım artık her ay bu sıkıntıyı yaşıyorum birqz hayatımı yasayacm kafadan atmaya calisacam nebiliyim ya çok isteyince olmuyo getcekten ayrıca bnm esimde de problem var canm hareket sorunumuz var eşim hastaneye gidicem diye kendini parçalamiyo inan bn niye bu kadar strese gireyim ki rahim filminde de temiz di zaten yani hiç bişeyim yokken kendime sıkıntı çıkartıyorum sürekli artık cevremdekilrr bıktı yani sürekli aynı seyler aslı eşimin gitmesi gerek ama gitmiyo iste

Merhaba,
Ben 3 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte Eylül 2016 dan beri bebek istemindeydik ve her ay çabalarımıza rağmen hep bir hüsran ile karşılaşırdık. Sonrasında hep düşündük acaba bir sıkıntımı var tüpler mi tıkalı v.s diye bütün tetkikler yapıldı ve en sonunda rahim filmi çekildi ve senin gibi hiçbir sorunum yoktu. Hep diyorlar rahim filminden sonra hamile kaldım diye ama söylenilenler çok da doğru değil. Çünkü ben Kasım 2016 da çektirdim filmi ve şuan 5 haftalık hamileyim. Yani 6 ay sonra hamilelik gerçekleşti. Her şey kafa rahatlığında bitiyor ne zaman çocuğu kafana takarsan bu ay oldu veya bu ay kesin hamileyim diye o dönemde bir buruksun. Bu yüzden sana diyeceğim o ki eğer sağlık olarak problemin yoksa her şeyi oluruna bırak o sizi gelip bir gün yakalayacaktır. Tabi emeklerini eksik etme.

merhaba hsg cektirmissiniz bi gelisme varmi acaba bende kurtkoy ersoyda cekinmeyi dusunuyorum

Ben rahim filmi çekildim 2 ay sonra adetimin ikinci gunu igne verdi doktor bana 5 tane yumurta geliştirici igne verdi baya gelişti yumurtalar sonra catlatma iğnesi vuruldum 3 gun düzenli ilişki sonrası 10 gun sonra sukurler olsun hamile oldugumu öğrendim suan 9 haftalık hamileyim Rabbim hepinize olmayan herkese nasip etsin sadece içinizi ferah tutun

zeynep kamilde tedavi dusunuyorum zaten orasi istedi butun tahlilleri iki senedir olmuyo benim sizin neguzel olmus Allah kucagina saglikli mutlu bebek almayi nasip etsin bazen umutsuzluga kapiliorum.benim tsh im yuksek cikio ilac kullaniyorum acaba hsg gunu ilac icmemememmi gerekio suan onun stresindeyim

Yok kullanmayın zaten doktora gidin ilk o size söyler ben oldum ondan sonra sadece narkoz etkisi vardı başka agri sizi yoktu is falan yapiyodum valla
Hem umutsuzluğa kapılmayın bende 2015 aralıkta evlendim ve iki aydır tedavim sonuç verdi aslında ben tedaviye biraz geç kaldım ama sukurler olsun tuttu hemen
Ama zeynep kamil çok fazla tahlil yapiyo benim gittiğim yerde uzatmadilar hiç adet duzenliyse tedaviye basliyo

siz nereye gittiniz .hsgyi adetten kacgun sonra cekildiniz acaba evet cok istedi biz sperm hormon smear testi rahim filminide cektircwm bunlari yaptirdim vajinal kulturle esimin kan tahlili kaldi

Selam kızlar;
6 ekim gibi hsg çektireceğim. Buradaki yazılanları okuyunca umutlandım. Umarım benim de umutlarım mutlulukla sonuçlanır. Hamile kalanlar sonuçlarını bildirsin, bir kişiye bile umut olsak süper olur. Ben de gelişmeleri yazacağım.

Valla hsg üzerinden doktor bana 6 ay içinde kalırsın dedi 2 sene geçti kalmadım hala inşallah sen kalırsın cnm benim pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…