- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Cnm hayirli olsun. Darisi bizlere ins cnm sen ne zaman hsgden hamile kaldnO kadar acı çekmiştim ki film çekilirken Prof yorumlamisti bir yer de kapalilik var gibi çok önce akmis ilaç demişti herhâlde o arada kapalı olan yeri açtı ilaç 2 senedir hamile kalamamistim filmden sonra hamileyim
Canım yeni gördüm msj ini kesinlikle çektir çünkü tüp lerde kapalilik varsa normal muayenede bunu farkedemiyor doktorlar zaten uzun süre hamile kalamamis kadınlara ilk rahim filmi öneriyor doktor çünkü küçük kapaliliklari rahim filminde gonderilen ilaç acıyor eşinin sorunu ne bilmiyorum ama benim esimde hiç sorun yoktu gittiğim tüm doktorlar bende de sorun olmadığını söylüyordu ama hamile kalamiyordum rahim filminden sonra kaldimtatliskom hayirli olsun cok sevindim darisi basimaa :) ben acidan ziyade cekimde yanimda erkek personel olmasindan cekiniyorum henuz gun almadim onumuzdeki ay belki alirim bizimde bi bucuk sene oldu esim varikoselden ameliyat oldu tekrat normalden olsun die denicez nasipse ama rahim filmide cektiriyim icimde kalmasin :))
16. Hafta dayım yani 4 ay önce hamile kaldım rahim filmi çekilir cekilmez bende okuyordum rahim filmi cekindikten sonra hamile kalanları acaba diyordum acaba oldu mutluyum umarım en kisa zamanda darısı sizlereCnm hayirli olsun. Darisi bizlere ins cnm sen ne zaman hsgden hamile kaldn
Hayrli olsn bebegn canim pko hastasimisin hamgi ilaclari aldn tedavi surecini anlatrsn bizlere de umut olur16. Hafta dayım yani 4 ay önce hamile kaldım rahim filmi çekilir cekilmez bende okuyordum rahim filmi cekindikten sonra hamile kalanları acaba diyordum acaba oldu mutluyum umarım en kisa zamanda darısı sizlere
Ne esimde ne de bende hiçbir rahatsizlik yoktu yani gittiğim tüm doktorlar böyle söyledi rahim filmini yorumlayan Prof sol Tüpte ilacın birax zor geçtiğini ama geçtiğini sıkıntı olmadığını söyledi yani zaten rahim filmlerinde ufak tikaliliklari acıyor gonderdikleri ilaç çok acı çektim o ara ufak olan tıkanıklık a açılmış ve hamileyimHayrli olsn bebegn canim pko hastasimisin hamgi ilaclari aldn tedavi surecini anlatrsn bizlere de umut olur
Canim rahim filmindn sonra hic ilac falan aldin miMerhaba kızlar benimde filmden sonraki 3 ayim ama hala hamile kaladim bu ay beklemedeyim günler geçmek bilmiyor allahım inş hepimize nasip eder en kısa zamanda..
yok cnmm ama klomen ve catlatma ignesi e devam ettimCanim rahim filmindn sonra hic ilac falan aldin mi
Canım yeni gördüm msj ini kesinlikle çektir çünkü tüp lerde kapalilik varsa normal muayenede bunu farkedemiyor doktorlar zaten uzun süre hamile kalamamis kadınlara ilk rahim filmi öneriyor doktor çünkü küçük kapaliliklari rahim filminde gonderilen ilaç acıyor eşinin sorunu ne bilmiyorum ama benim esimde hiç sorun yoktu gittiğim tüm doktorlar bende de sorun olmadığını söylüyordu ama hamile kalamiyordum rahim filminden sonra kaldim
Merhaba kızlar benimde filmden sonraki 3 ayim ama hala hamile kaladim bu ay beklemedeyim günler geçmek bilmiyor allahım inş hepimize nasip eder en kısa zamanda..
Bende rahim filmden sonra adet olmadm 45 gun kadr sonra adet oldm klomene basladim bakalm bugun son ilacimi alacagim 7 kasimda gel dedi. Bu son denememzms asilama yapalm dedi bakalm ins olur bu ayyok cnmm ama klomen ve catlatma ignesi e devam ettim
insallah cnmm bnde bugün kan verdim adetime 2 gün var HCG 6 çıktı düşük bi değer inş yükselirse hamile kalırız allahım en kısa zamanda isteyen herkeze versinBende rahim filmden sonra adet olmadm 45 gun kadr sonra adet oldm klomene basladim bakalm bugun son ilacimi alacagim 7 kasimda gel dedi. Bu son denememzms asilama yapalm dedi bakalm ins olur bu ay
gitti cnmm ikimizdede sknti yok 2 senelik evliyiz. Jeli de bilmiyorum ne için kullanılıyor cnmm senin durum ne pekihayırlısı canm üzülme herseyın zamanı var. bizde beklıyoruz sabırla . eşinde kontrole gittimi,sorun var mı yoksa sebepsiz m olmuyor. preesed jel dene bak netten arastır gercı bılıyorsundur belkı ama bılmıyorsan faydam olur belkı.
gitti cnmm ikimizdede sknti yok 2 senelik evliyiz. Jeli de bilmiyorum ne için kullanılıyor cnmm senin durum ne peki
Slm arkadaslar gecen ayin 26 rahim filmi cekindim bi sorun cikmadi ama polikistik kistlerim var duzensiz adet gordugum icin olusmayan yumurtalardan dolayi rahim ici gayet iyi hamile kalmam icin bi sorun yok ama kistler engelleyebiliomus....4 senelik evliyim 3 sene boyunca klomen ve daha sonra oviterelle ognesiyle hamile kaldim dusukle sonuclandi..desteksiz yumurtalarim catlamiyo....rahim filminden sonra hamile kalan cok varmis peki benim duzensizligim olmasina ragmen kalabilirmiyim cokkk dusunuorum yardimci olurmusunuz rica ediorum.....
canim benim bi oldu catlatma ve klomen ama dusuk oldum kurtajdan sonra bi kimyasal gebelik gecirdim....ondan sonra tedaviyi biraktim bi sure sonra adetim duzene girdi normalde duzensiz oluodu hic duzenli olmamisti....haa bu arada rahim filmi cekinmek istedim ve gittigim doktor bana uygulanan tedavinin bastan sona yanlis oldugunu benim tedaviye ihtiyacim olmadigini normal yollada hamile kalabilcegimi soledi neyse ben rahim filmiyle baktilar sende bi sure tedaviye ara ver kendin dene gerekiosa rahim filmi baktir ins istedigin olur benim suan kan degerlerim 245,89 yani adetim gecikti hamilelik var gibi kan degerlerinim yukselmesini bekliorlar ins yukselir sende kafana takma bende cok ugrastim ama kendi haline birakinca olabilio yani ins sendede olur canimaynen cnm bende pkoyum.ilaçsız adet olmam.we mınık bı suru kıstım war.senınde mı boyle?????bende denedım klomen ama malesef buyutmedı.asılama oldum nasıb olmadı.kafam hsg ye takılıyor cok kotu...
canim benim bi oldu catlatma ve klomen ama dusuk oldum kurtajdan sonra bi kimyasal gebelik gecirdim....ondan sonra tedaviyi biraktim bi sure sonra adetim duzene girdi normalde duzensiz oluodu hic duzenli olmamisti....haa bu arada rahim filmi cekinmek istedim ve gittigim doktor bana uygulanan tedavinin bastan sona yanlis oldugunu benim tedaviye ihtiyacim olmadigini normal yollada hamile kalabilcegimi soledi neyse ben rahim filmiyle baktilar sende bi sure tedaviye ara ver kendin dene gerekiosa rahim filmi baktir ins istedigin olur benim suan kan degerlerim 245,89 yani adetim gecikti hamilelik var gibi kan degerlerinim yukselmesini bekliorlar ins yukselir sende kafana takma bende cok ugrastim ama kendi haline birakinca olabilio yani ins sendede olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?