- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Cnm tam bilmiyorum nazil temizlediğini anestezi etkisiyle sürekli uyuyordum bisey soramadim esimde utanmis sormaya sonra doktorum tatile gitti girusmedik bi daha bana adetin 2 günü gel dedi sana ole bisey dedimi ben ilaç falan hic kullanmadim yani klomen çatlama iğnesi direk rahim filmiyle basladik sende hangi aşamalar oldu
mrb ben de adetin 5.günü rahim filmi çekindim bana ilişki yasak demediler ama ben de bir korku oluştu bir hafta hiç ilişki yaşamadım sonra tam yumurtlama zamanı eşimle birlikte olduk 2 tüpüm de tıkalıydı üstelik polikistik over hastasıyım rahim filmi sırasında tüpün biri açılmış dün hamile olduğumu öğrendim darısı başınıza inşKizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Melodi86 çok sevindim darisi bana bende 22 temmuzda çekildim bekliyorum benim herşey temiz cikti dua et hamlenin duasi kabul olur
Amin cnm inşallah filmin cekildigi ay hamile kaldin degilmi
Allahim kucagina almayi nasip etsin canim
İnşallah cnm adetine 3 gün var ama yumurtlama gününde birlikte olamadik çünkü filinden sonra benim çok kanamam oldu o yüzden pek umutlu değilim aslinda
inş cnm bi dahaki aya olumlu sonuç alırsınCanim Dr o tarihi verdi bende bu konularda biraz acemiyim bilmiyordum artik bi dahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?