rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
323
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 22 temmuzda rahim filmi çektirdim bi sorun çıkmadı şükür sadece iltihabın çoktu temizledim dedi doktorum benim merak ettiğim rahim filminden sonra hamile kalan varmı

ben de 18 temmuzda çektirdim canım eğer Allah'ın izniyle bu ay hamile kalabilirsem bu soruna net cevap verebilirim :nazar:
18 ay oldu bizim eşimde sorun yok benim tüpler de açık çıktı adetlerim 35 günde bir ama düzenli yumurtalıklarım çalışıyor hormon testlerim de normal ama olmayınca olmuyor işte.
İltihap olayını anlamadım ama canım ya doktor nasıl temizlemiş o ilaçlı sıvı mı temizliyor yoksa özel bir işlem mi uyguladı merak ettim çünkü onca antibiyotik kullandırtıyorlar ya eşle beraber

Cnm tam bilmiyorum nazil temizlediğini anestezi etkisiyle sürekli uyuyordum bisey soramadim esimde utanmis sormaya sonra doktorum tatile gitti girusmedik bi daha bana adetin 2 günü gel dedi sana ole bisey dedimi ben ilaç falan hic kullanmadim yani klomen çatlama iğnesi direk rahim filmiyle basladik sende hangi aşamalar oldu

Cnm tam bilmiyorum nazil temizlediğini anestezi etkisiyle sürekli uyuyordum bisey soramadim esimde utanmis sormaya sonra doktorum tatile gitti girusmedik bi daha bana adetin 2 günü gel dedi sana ole bisey dedimi ben ilaç falan hic kullanmadim yani klomen çatlama iğnesi direk rahim filmiyle basladik sende hangi aşamalar oldu

adetin 2.günü seni çağırmasının nedeni sana hormon tahlili yapmak canım fsh lh estradiol , prolaktin ve tsh değerlerine bakacak.
Adetin ikinci günü foliküler döneme yani yumurtanın yeni olgunlaşacağı döneme denk gelir
o dönemde özellikle fsh değerinin 3 ile 10 arasında biyerlerde olması lazım üstünde çıkarsa yumurta rezervinin azaldığı anlamına geliyor
lh değerin ise fsh değerinin 1.5 katından fazla olmamalı. estradiol dediği östrojen değeridir, prolaktin de süt hormonu o da yüksekse gebe kalınmıyor.
Ben hiç ilaç falan kullanmadım gebelik için klomen vs. Geçen sene şubat ayında çocuk için plan yaptık doğum kontrol hapı kullanıyordum 2.5 yıldır onu bıraktım mart ayında hamile kaldım ama düşük oldu ,Mayıs haziran arasında yeniden düşük yaşadım sonra da bir daha hiç gebe kalamadım neler yaptığıma gelince:
eşim muayene oldu sorun yok
adetin 2.günü yapılan testler farklı zamanlarda 4 kez tekrarlandı hormonlarda sorun yok
2 farklı dr toplamda 4 kez yumurta takibine aldı büyüyor mu çatlıyor mu diye bakmak için.Bir sorun yoktu.34 günde bir gördüğüm için yumurtam 21.gün gibi çatlıyordu ama engel değil dediler. Klomen verin dedim zaten yumurtan çalışıyor fazla çalışırsa kist olur dedi
İşte aradan 18 ay geçince dr hsg çekelim belki tıkanıklık vardır dedi geçtiğimiz 18 temmuzda çektim çeken dr da iki tüpün açık herşey yolunda dedi.
Şimdi 18 ağustosa iyi bir doktordan randevu aldım eşim de 6 ağustosta yeniden ürolojiye muayene olmaya gidecek spermiyogram normal çıktı belki başka bir sorun vardır diyor. Ben de kendimi o doktora emanet edeceğim tabi önce Allaha sonra ona...

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??

mrb ben de adetin 5.günü rahim filmi çekindim bana ilişki yasak demediler ama ben de bir korku oluştu bir hafta hiç ilişki yaşamadım sonra tam yumurtlama zamanı eşimle birlikte olduk 2 tüpüm de tıkalıydı üstelik polikistik over hastasıyım rahim filmi sırasında tüpün biri açılmış dün hamile olduğumu öğrendim darısı başınıza inş

Melodi86 çok sevindim darisi bana bende 22 temmuzda çekildim bekliyorum benim herşey temiz cikti dua et hamlenin duasi kabul olur

inş cnm burdaki herkes için dua ediyorum dünden beri çok şaşkınım doktor pek şans vermedi bize tüp bebek yaptırın dedi maddi ve manevi olarak hazırlandık tüp bebek merkezini aradık adet olunca gel dediler bir türlü adet olamadım adet söktürücü yazdırmak için doktora gittim hamile olduğumu öğrendim darısı bütün bebek isteyenlerin başına

İnşallah cnm adetine 3 gün var ama yumurtlama gününde birlikte olamadik çünkü filinden sonra benim çok kanamam oldu o yüzden pek umutlu değilim aslinda

İnşallah cnm adetine 3 gün var ama yumurtlama gününde birlikte olamadik çünkü filinden sonra benim çok kanamam oldu o yüzden pek umutlu değilim aslinda

keşke filmi biraz erken çekinseydin cnm ben 5.gün çekindim bir hafta dinlendim 14. ve 15.günlerde eşimle birlikte olduk umudunu kaybetme bu ay olmazsa diğer ay denersiniz ben tüp bebek yaptırcaktım bu ay tüp bebek merkezinden randevü bile aldık bizi bekliyorlardı mucize gibi :)

Back