• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası

sinemmmmm00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
57
111
8
26
Merhabalar kızlar uzun zamandır bende bu kulübe üyeyim sizlere birsey danışmak istiyorum
Ben 23 eşim 27 yaşında kasım 25 son adet tarihim adetim biter bitmez rahim filmi çekildim özelde ilaçlı temiz çıktı sonuçlarım bi sorun yok eşimin de temiz çıktı testleri
Kan tahlili sonuçlarında süt hormonun 32 çıktı ve doktor dostinex adlı ilacı kullanmamı önerdi ek olarak da inofolic combi kullanıyorum hafif pko oldugu için 2 aydır
Bugun adetim 6 gün geçti
Kaşık batmalarım karın şişliği gaz ve 4 gün kabızlık yaşadım
Dostinex adet gecikmesi yapar mı
Test yapmaya korkuyorum inanın ki negatifleri görmekten yoruldum 1.5 yıldır 🙏🏻
Yardımcı okursanız sevinirim teşekkürler 🖤

Merhabalar kızlar uzun zamandır bende bu kulübe üyeyim sizlere birsey danışmak istiyorum
Ben 23 eşim 27 yaşında kasım 25 son adet tarihim adetim biter bitmez rahim filmi çekildim özelde ilaçlı temiz çıktı sonuçlarım bi sorun yok eşimin de temiz çıktı testleri
Kan tahlili sonuçlarında süt hormonun 32 çıktı ve doktor dostinex adlı ilacı kullanmamı önerdi ek olarak da inofolic combi kullanıyorum hafif pko oldugu için 2 aydır
Bugun adetim 6 gün geçti
Kaşık batmalarım karın şişliği gaz ve 4 gün kabızlık yaşadım
Dostinex adet gecikmesi yapar mı
Test yapmaya korkuyorum inanın ki negatifleri görmekten yoruldum 1.5 yıldır 🙏🏻
Yardımcı okursanız sevinirim teşekkürler 🖤
İnşallah hamilesindir ☺️ Test yapöadan bilemeyiz. Benimde süt hormonu yüksek 40 çıktı bende ocak 12 de gidecegim bana hangi
İlaç veriri bilmiyorum😞

İnşallah yaa 🌸
İlac cok etkili diye okudum her yerde ve ağır bi ilaç bünyeden bünyeye değişiyor gerçi ❤️
1 hafta geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum 🙈

Hanımlar rahim filmi çektirdim bu ay ama hala adet olamadım. Adetim 4 gün geçiyor şuan normal de düzenlidir. Karın ağrısı ve bl ağrısı var ancak olmadı 2 tane test yaptım negatif. Rahim filmi adet gecikmesi yapar mı?

Hanımlar rahim filmi çektirdim bu ay ama hala adet olamadım. Adetim 4 gün geçiyor şuan normal de düzenlidir. Karın ağrısı ve bl ağrısı var ancak olmadı 2 tane test yaptım negatif. Rahim filmi adet gecikmesi yapar mı?
HSG çekildikten sonra adetim iki gün erken geldi ve şiddetli bel ağrım oldu. Genelde erken geldiğini gözlemledim diğer üyelerde de.

Back