Rahim filmi sonrası

Arkadaşlar rahim filminden 10 gün sonra regl olan varmı acaba normal mı yumurtlama günümde regl olmak korkuttu açıkcası
Bende rahim filminden sonra regli olamayanlardanim Kasım da çekildim Aralık'ta olamadım , ocakta oldum ama gecikmeli oldu tiplerinde açık

Arkadaşlar rahim filminden 10 gün sonra regl olan varmı acaba normal mı yumurtlama günümde regl olmak korkuttu açıkcası
Filmi çekildiğimizde kanamanız oldu mu acaba ara ara kanamalar olabilir denildi çünkü bende yeni çektirdim 3.gün bugün sadece kanama oldu ilk iki gün bugün lekenme

Filmi çekildiğimizde kanamanız oldu mu acaba ara ara kanamalar olabilir denildi çünkü bende yeni çektirdim 3.gün bugün sadece kanama oldu ilk iki gün bugün lekenme
Evet bende 1 gün sürmüştü onun dısında olmadı 2 3 gün olabilir demişti doktor ama 1 gün sürdü oda hafif geçmişti

Peki rahim filmi illa adetten sonrami olmasi lazim tmm gebe olunmadigi kesin olmasi icin adetten sonra hemen cekiliyor .. ama ben kurtaj oldum niye bu aralr cekilmiyorumki zaten hamile degilim engel bsy yok hsgye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…