rahim filmi sonrası kasık ağrısı olan varmı?

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba hanımlar bu ayın 12 sinde rahim filmi çektirdim filmden sonra ilk gün ağrım oldu biraz sonra geçti...
ama son 3 gündür kasıklarımda çok ağrı var,rahim filmi sonrası bu şekilde ağrısı olan varmı aranızda?
üşüttümmü acaba diye korkuyorum,çünkü doktorum ne ilişki nede duş için beklememi söylemedi yani rahim filmi olduğum gün eve gelip duş aldım ağrılarım devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum tıpkı adet sancısı gibi ağrım var :(

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bu ayın 12 sinde rahim filmi çektirdim filmden sonra ilk gün ağrım oldu biraz sonra geçti...
ama son 3 gündür kasıklarımda çok ağrı var,rahim filmi sonrası bu şekilde ağrısı olan varmı aranızda?
üşüttümmü acaba diye korkuyorum,çünkü doktorum ne ilişki nede duş için beklememi söylemedi yani rahim filmi olduğum gün eve gelip duş aldım ağrılarım devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum tıpkı adet sancısı gibi ağrım var :(

geçmiş olsun canım benimde olmuştu hatta benim 3 gün de kanamam oldu ağrıyla beraber dr normal olduğunu söyledi sonuç temiz çıkmıştır umarım

merhaba bende haftaya salı rahim filmi çektiricem haliyle okuduklarımdan dolayı korkuyorum sizinki nasıl geçti anestezi oldumu acaba

Bence çok normal canım, benim ilk gün biraz ağrım olmuştu, sonrasında fazla olmamıştı fakat 4-5 gün kanamam olmuştu.

geçmiş olsun canım benimde olmuştu hatta benim 3 gün de kanamam oldu ağrıyla beraber dr normal olduğunu söyledi sonuç temiz çıkmıştır umarım

saol canım belime vurdu dün itibariyle ağrılar,sen nasılsın nasıl gidiyor bebek işleri?
sonuçlarım temiz buarada şükürler olsun :nazar:
seninki nasıl çıktı?

Son düzenleme:
Bence çok normal canım, benim ilk gün biraz ağrım olmuştu, sonrasında fazla olmamıştı fakat 4-5 gün kanamam olmuştu.

benim hiç kanamam falan olmadı hatta ilişki ve duş serbest denildi çok güzel geçti film sırasındada çok rahattım şimdi ise ağrı belime geçti ama normaldir sonuçta ufakta olsa bi operasyon geçiriyoruz canım...

B'nde uç gün önce çekildim ama benim hiç iyi geçmedi çok fena oldum çok canım yandı. Çünkü pek drencli değilim ben . Sag tüpüm tıkalı çıktı sanırım yarın doktora gostercm sonucları . Ama iki gün kanamam ve kasık ağrım oldu bügünde sağlı sollu var. Normal yani CNm korkma.

B'nde uç gün önce çekildim ama benim hiç iyi geçmedi çok fena oldum çok canım yandı. Çünkü pek drencli değilim ben . Sag tüpüm tıkalı çıktı sanırım yarın doktora gostercm sonucları . Ama iki gün kanamam ve kasık ağrım oldu bügünde sağlı sollu var. Normal yani CNm korkma.

canım normalde hastanedeki sistemlerde canı acıyomuş insanın ama benim gittiğim merkez son teknoloji ürün kullanıyormuş c kollu falan diye anlattılar gerçektende bittiğinde bukadarmı dedim hatta bitimine yakın nezaman başlıycaksınız çok heyecanlandım bu işlemlerden sonra dediğimde doktor bitti şuanda aleti çıkarıyorum zaten deyince şok oldum...

ve inanki benimde ağrı eşiğim çok düşük,ama bana işlem öncesi sordular ilişkide acı oluyomu falan diye ve ona göre ince uçlu aletler kullandılar...

ama normal bi hastanede bu avantajlar yok sanırım...

eğer tekrar rahim filmi istenirse, istanbulsaysan fındıkzade radyotom'a gitmeni tavsiye ederim...
çok geçmiş olsun umarım tüpünde açılır başka bi işleme gerek kalmadan...
buarada tüpler kapalı oluncada ağrı yüksek oluyomuş öyle duymuştum...

canım normalde hastanedeki sistemlerde canı acıyomuş insanın ama benim gittiğim merkez son teknoloji ürün kullanıyormuş c kollu falan diye anlattılar gerçektende bittiğinde bukadarmı dedim hatta bitimine yakın nezaman başlıycaksınız çok heyecanlandım bu işlemlerden sonra dediğimde doktor bitti şuanda aleti çıkarıyorum zaten deyince şok oldum...

ve inanki benimde ağrı eşiğim çok düşük,ama bana işlem öncesi sordular ilişkide acı oluyomu falan diye ve ona göre ince uçlu aletler kullandılar...

eğer tekrar rahim filmi istenirse, istanbulsaysan fındıkzade radyotom'a gitmeni tavsiye ederim...

CNm bende radyoloji merkeZinde dijital röntgen çekildim. Ya bı alet soktu rahimi one çıkarım dedi oraya kadar sorun yoktu snr şimdi Can'ın yancak dedi bana ne yaptıysa öyle bie CAnim yandığı yüzüm uyuştu tansiyonum düştü . Snr bacaklarım kendiliğinden titremeye başladı snr neyse ilacı verdi Allah icimin yandığını koptuğunu hissettim. Fena oluyom diye bağırıp durdum. Snr doktorda hiç direncin yok snın dedi bana senden önce birini çektim çok rahat gecti dedi. Ay bilmiyorum. Bı daha isteseler giderm anestezili olurum. Bide ben yumurtaliklarimdan 4 sene önce ameliyat oldum ondan mı çok fena gecti bilmiyorum. İns açılır tüpüm Baklm brZdn gitcem doktora.. Ne dicek.

CNm bende radyoloji merkeZinde dijital röntgen çekildim. Ya bı alet soktu rahimi one çıkarım dedi oraya kadar sorun yoktu snr şimdi Can'ın yancak dedi bana ne yaptıysa öyle bie CAnim yandığı yüzüm uyuştu tansiyonum düştü . Snr bacaklarım kendiliğinden titremeye başladı snr neyse ilacı verdi Allah icimin yandığını koptuğunu hissettim. Fena oluyom diye bağırıp durdum. Snr doktorda hiç direncin yok snın dedi bana senden önce birini çektim çok rahat gecti dedi. Ay bilmiyorum. Bı daha isteseler giderm anestezili olurum. Bide ben yumurtaliklarimdan 4 sene önce ameliyat oldum ondan mı çok fena gecti bilmiyorum. İns açılır tüpüm Baklm brZdn gitcem doktora.. Ne dicek.

kıyamam yaa çok canın yanmış...
işte benim gittiğim yerde öyle rahimi ayarlamak falan yoktu,ama o ilacın böyle acı acı ağrısı var haklısın...
doktorunda eli ağır olabilir tabiki,bide kendini kastıysan ondanda olmuş olabilir...
ben bayılanları falan duymuştum çok korkmuştum ama benimki çok rahat geçti ama inanki doktorda önemli biz güle oynaya muhabbet ede ede yaptık işlemi ve doktorum her aşamada şimdi ağrı varmı şimdi acı varmı diye sordu...
doktorda dengesizmiş ne demek direncin yok demek yaaa herksin ağrı eşiği rahim darlığı falan farklı sonuç itibariyle...
çok geçmiş olsun tekrar canım inşallah açılır tüplerin tez zamanda...

saol canım belime vurdu dün itibariyle ağrılar,sen nasılsın nasıl gidiyor bebek işleri?
sonuçlarım temiz buarada şükürler olsun :nazar:
seninki nasıl çıktı?

sevindim temiz çıktığına benim sağ tüpüm tıkalı çıktı malesef klomen kullandım bu ay ama ne bileyim bekliyoruz işte

konu dikkatimi çekti tüplerin kapalı olmasının gerçekten ağrılarla ilgisi varmı 8 aylık evliyim rahim ağzında yara var dediler her muayene işkence adet ağrılarım dayanılmaz arttı son gittiğim prof bu filmi istedi hala çektrmedm muayenede çok canm yanıyo filmde ne olur bilemiyorum..

konu dikkatimi çekti tüplerin kapalı olmasının gerçekten ağrılarla ilgisi varmı 8 aylık evliyim rahim ağzında yara var dediler her muayene işkence adet ağrılarım dayanılmaz arttı son gittiğim prof bu filmi istedi hala çektrmedm muayenede çok canm yanıyo filmde ne olur bilemiyorum..

canım inşallah bişey yoktur,ama bunun adet ağrısıyla alakası varmı bilmiyorum çünkü bende son 6 aydır adet sancısından yerlerde kalıyorum...
film esnasına ilaç verildiğinde bi ağrı oluyor 10 saniye falan,eğer tüplerde kapalılık varsa o ağrı biraz daha yüksek oluyormuş diye biliyorum adet ağrının çok olması tüplerin kapalı olduğu anlamına gelmiyor yani canım korkma...

benim çektirdiğim yerde canım hiç acımadı,ne muayene aşamasında nede sonrasında korkulucak bişey yok benimde ağrı eşiğim çok düşük inanki adet olduğum zaman sürünüyorum resmen ağrıdan...
filmini ihmal etme ve eğer istanbuldaysan tavsiye ettiğim yeri araştır ve git derim...

Bence de ağrının olması normal tatlım bu filmi çektirenlerden duymuştum bayağı ağrı sancı yapıyormuş

canım inşallah bişey yoktur,ama bunun adet ağrısıyla alakası varmı bilmiyorum çünkü bende son 6 aydır adet sancısından yerlerde kalıyorum...
film esnasına ilaç verildiğinde bi ağrı oluyor 10 saniye falan,eğer tüplerde kapalılık varsa o ağrı biraz daha yüksek oluyormuş diye biliyorum adet ağrının çok olması tüplerin kapalı olduğu anlamına gelmiyor yani canım korkma...

benim çektirdiğim yerde canım hiç acımadı,ne muayene aşamasında nede sonrasında korkulucak bişey yok benimde ağrı eşiğim çok düşük inanki adet olduğum zaman sürünüyorum resmen ağrıdan...
filmini ihmal etme ve eğer istanbuldaysan tavsiye ettiğim yeri araştır ve git derim...

merhaba hsg den sonra korunma suresı vermedımı sıze doktor cekılen ay hamıle kalınmaması gerekıyor dendı bana sızde bı sorun yok dımı kacıncı ayınızdasınız ?

Ben de bugun findikzade radyotomda rahim filmi cektirdim ne agri ne aci hicbirsey hissetmedim.
Normal jinekolojik muayeneden hicbir farki yoktu inanamadim. Oyle seyler okudum ki forumlarda.
Sedyeye yatinca aglamaya basladim korkudan ama bosuna uzmusum kendimi gunlerdir.
Bu arada fiyati uygun diye gittim buraya, bahcecinin hastasi oldugum icin 360 liraya cektiler.
Ucuz olmasa hayatta gitmezdim taaa findikzadeye, bibucuk saat aradik yerini, bi de oyle ferah nezih bi mekan gibi durmuyo.
İyi ki gitmisim. İslerinde gayet iyiler. Anesteziye falan gerek yok.

merhaba hsg den sonra korunma suresı vermedımı sıze doktor cekılen ay hamıle kalınmaması gerekıyor dendı bana sızde bı sorun yok dımı kacıncı ayınızdasınız ?[/QUO

hayır vermedi ilk 3 ay çok dikkat et yumurtlama günlerini takip et dedi...
ben çektirdiğim ay hamile kaldım hatta benim erken yumurtlamam vardı şöyleki adetimin 6.günü çektirdim benim yumurtlamam 8.günü başlar hep...
bebeğim doğalı 2 ay oldu çok şükür hiçbir sorun yok :nazar:

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cok eski bi konu ama arkadasim sag tup kapali olunca naptiniz.benim sol tupte sislik cikti dr.um amelyat dedi.suan hsg agrisindan geberiyorum resmen.aglamaktan helak oldum cok zor gecti benim icinde.suan hamilesin sanirim.nasil gebe kaldin.hayirli olsun bu arada..

Back
X