Ben de hsg oldum 6 gün önce bende de pcos var hsgden sonraki 2 gün karnım çok ağrıdı regl ağrısı gibi aynı zamanda midem de bulandı. Doktora gidip sorduğumda da tüplerin açık güzel dedi karın ağrısı içinde rahmin kanallarında yapışkanlı bir şey oluyormuş salya gibi o rahme yollanın sıvıyla onu da oradan sıyırmışsa o ilaç ondan karnın ağrımıştır bu iyi bir şey dediMerhaba Arkadaşlar. Ben Pcos hastayım. Çocuk tedavisi için doktora gittik. Adetin 3. gününden itibaren klomen sabah 2 akşam 2 , letu sabah 1 akşam 1 , estrofem sabah 1 akşam 1 önerdi. Kullandım. Yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptık ama tutmadı. Rahim filmi çekmemizi önerdi. 27 nisan gibi rahim filmi çektirdim. Doktorum 4 Mayıs gibi kontrole gittiğimde yumurtamın geliştiğini söyledi ve çatlatma iğnesi yaptı. Aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasıklarım da ağrı var. Bir de bu rahim filminde sonra aşırı şekilde kaşıntım oluyor özel bölgemde bu şekilde olması normal mi ? Daha önce bunları yaşayan var mı ?
Canım benim bu aralar adet olmam lazım ben de geçen ay hsg oldum ama bende pcos var adetlerim düzensiz genelde ne zaman olacağımı bilmiyorum ama haftaya kadar olmam lazım bir gelişme olursa yazacağım buraya mutlaka inşallah gebeyizdirBende 16 mayıs'ta hsg oldum. Ve adetim bugün 5.gün gecikti. Acaba sizlerde de adet gecikmesi oldu mu heveslenmek istemiyorum ama içim içimi yiyor. Tecrübesi olan yazabilir mi
AMİN inşallah isteyen herkes bu sene o duyguyu tatsın canım. Benim betam yükseliyo ama daha kese görünmedi bir kaç gün sonra gidicem net öğrenmeyeCanım benim bu aralar adet olmam lazım ben de geçen ay hsg oldum ama bende pcos var adetlerim düzensiz genelde ne zaman olacağımı bilmiyorum ama haftaya kadar olmam lazım bir gelişme olursa yazacağım buraya mutlaka inşallah gebeyizdir
Ben elendim 3 gün önce adet oldum bu ayda olmadı maalesef sende durumlar nasıl gidiyor?AMİN inşallah isteyen herkes bu sene o duyguyu tatsın canım. Benim betam yükseliyo ama daha kese görünmedi bir kaç gün sonra gidicem net öğrenmeye
Ben de daha vahim durum. Hamileyim sanarken dış gebelik olduğunu öğrendim şu an hastanedeyim ameliyat olmayı bekliyorum. Hiç iyi değilimBen elendim 3 gün önce adet oldum bu ayda olmadı maalesef sende durumlar nasıl gidiyor?
Merhaba Arkadaşlar. Ben Pcos hastayım. Çocuk tedavisi için doktora gittik. Adetin 3. gününden itibaren klomen sabah 2 akşam 2 , letu sabah 1 akşam 1 , estrofem sabah 1 akşam 1 önerdi. Kullandım. Yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptık ama tutmadı. Rahim filmi çekmemizi önerdi. 27 nisan gibi rahim filmi çektirdim. Doktorum 4 Mayıs gibi kontrole gittiğimde yumurtamın geliştiğini söyledi ve çatlatma iğnesi yaptı. Aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasıklarım da ağrı var. Bir de bu rahim filminde sonra aşırı şekilde kaşıntım oluyor özel bölgemde bu şekilde olması normal mi ? Daha önce bunları yaşayan var mı ?
Yaaa çok üzüldüm rabbimin bir bildiği vardır üzülme şöyle düşün iyi kötü bir gebelik oluşmuş dış gebelikte olsa. Ben de hiçbir gebelik oluşmadı oda varBen de daha vahim durum. Hamileyim sanarken dış gebelik olduğunu öğrendim şu an hastanedeyim ameliyat olmayı bekliyorum. Hiç iyi değilim
Merhaba ben de pcosluyum 2 kere klomen kullandım yumurta büyüdü çatladı ama tutmadı ben de aşılama için başka doktora gittim oda rahim filmi çekti sonrasında kaşıntım falan olmadı büyük ihtimal enfeksiyon kaptınız onun için bi gidin aşılama olmadı yani çok sayıda yumurta büyüdüğü için tedavi iptal edildi. 1 yıla yakın bekledim sonra ilk doktoruma tekrar gittim son kez femara kullanırım olmazsa artık tüp bebek dedi o ay gebe kaldım ama dış gebelik oluştu şuan dinlenmedeyimMerhaba Arkadaşlar. Ben Pcos hastayım. Çocuk tedavisi için doktora gittik. Adetin 3. gününden itibaren klomen sabah 2 akşam 2 , letu sabah 1 akşam 1 , estrofem sabah 1 akşam 1 önerdi. Kullandım. Yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptık ama tutmadı. Rahim filmi çekmemizi önerdi. 27 nisan gibi rahim filmi çektirdim. Doktorum 4 Mayıs gibi kontrole gittiğimde yumurtamın geliştiğini söyledi ve çatlatma iğnesi yaptı. Aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasıklarım da ağrı var. Bir de bu rahim filminde sonra aşırı şekilde kaşıntım oluyor özel bölgemde bu şekilde olması normal mi ? Daha önce bunları yaşayan var mı ?
İnşallah en yakın zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olur. Çok zor bir süreç bir düşük bir dış gebelik o duyguyu yaşadım çok şükür ama sonu insanı çok yıpratıyoYaaa çok üzüldüm rabbimin bir bildiği vardır üzülme şöyle düşün iyi kötü bir gebelik oluşmuş dış gebelikte olsa. Ben de hiçbir gebelik oluşmadı oda var
Kadıköy Sonomed de çektirdim çok ufak bir karın ağrım oldu işlem esnasında regl sancısına benzer sonra geçti anastezi olmadan yaptırdım benRahim filmi çektiren arkadaşlar çok acı ağrı oluyor mu onu cektirirken ben çok korkuyorum
Doğrudur nasıl hiç hiç tatmadım umarım rabbim yüzümüzü güldürürİnşallah en yakın zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olur. Çok zor bir süreç bir düşük bir dış gebelik o duyguyu yaşadım çok şükür ama sonu insanı çok yıpratıyo