• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası hamile kalanlarrr

Edaali01ez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
72
46
3
32
Kızlarrr gelin bu heyacanlı anları birlikte bekleyelim..ben 2 aralık ta rahim filmi çektirdim çok şükür bi sorun çıkmadı bende de eşimde de 3.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım doktorum gözle görülmeyen tıkanıklık ve yapışıklık olabilir tüplerde ve bu da film esnasında verilen ilaçla açılıyor 2 ay hiç bi ilaç tedavisi uygulamayacağım rahim filminden sonra hamile kalma olasılığın %90 dedi bat 22 aralık tı olmadım daha çok şükür artık daha da heyecanlıyım iki gün daha bekleyip test yapacam :) :)

Son düzenleme:
canım bu rahim filmini bende çok çekilmek istiyorum nasıl çekildin banada anlatırmısın bende paylaşımlarda bulunmak istiyorum

canım bu rahim filmini bende çok çekilmek istiyorum nasıl çekildin banada anlatırmısın bende paylaşımlarda bulunmak istiyorum
Günaydın canm bende çok korkuyodum anestezi alarak çekildim canm hiç birşey hissetmedim çok rahattı kesinlikle anestezi ile çekilmeni tavsiye ederim

Bende 7 aralıktarahim filmi cektrdim bbekliyorum inşallah vesile olur

Edaali01ez inşallah canm bekle bir iki gün daha inş hamilesndr ben rahim filminden sonra ertesi gün iliski verdi doktor

Edaali01ez Edaali01ez olursanda üzülme nasılsasorun yyokmuşbu ay olmazsa birdahaki ay olur bbnmde arada sancim oluyo hsgden diye düşünüyorum

Ben rahim filmi cekildigim ay doktor cok radyasyon aldın korun dedi keske korunmasaymisim diyorum şimdi. ertesi ay aşılama yapilcakti yumurtlama gününü kacirdilar, sonraki ay aşılama yapildi tutmadi 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ama o da kimyasal gebelik oldu :KK43: insallah sizler hemen hamile kalirsiniz ve eğer hemen adet bitimi cekilirse bence korunmayin

Ben rahim filmi cekildigim ay doktor cok radyasyon aldın korun dedi keske korunmasaymisim diyorum şimdi. ertesi ay aşılama yapilcakti yumurtlama gününü kacirdilar, sonraki ay aşılama yapildi tutmadi 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ama o da kimyasal gebelik oldu :KK43: insallah sizler hemen hamile kalirsiniz ve eğer hemen adet bitimi cekilirse bence korunmayin
Tatlım korunmadm ben iki gün geçti adetim ama dün gece sadece bir damla pembe bi leke geldi sonra hiç birşey olmadı fakat 1 saat önce yine aynı şey oldu ve şimdide sanclarm başladı ben anlamadm adet olacam mı olmayacam mı :(

Back