Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallah canım inşallahİnşallah canım tabiki yazıcam sende yaz haberleşelim bakarsın ikimizde hamileyizdir
Bende bu ay hah çektirdim ilk ay olmaz dedi doktor önümüzdeki ay çatlatma yaparım dedi hamile misin sen rahim filmi sonrası hamile kaldın mıMerhaba ben bu ay rahim filmi çekildim. 3 gün cinsel birliktelik olmadı. Sonrasında gün aşırı çalıştık. Sorum şu rahim filmi sonrası hamile kalanlar bunu nasıl anladınız belirtileriniz neydi ? Çünkü adetime 3 gün kaldı sol kasıkta sızı ve idrar yaparken ağrım var kokulu akıntım yok kasıntım yok normalde adete 3 gün kala gögüslerim şişer ve ağrırdı şimdi ne ağrı var ne şişlik ? Allahım ne olur bu ay o ay olsun..
Merhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.Bende bu ay hah çektirdim ilk ay olmaz dedi doktor önümüzdeki ay çatlatma yaparım dedi hamile misin sen rahim filmi sonrası hamile kaldın mı
İnş hamilesindir öğrenince yazMerhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.
Sonucunuz nedir inşallah istediğiniz olmuşturMerhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.
Merhaba sonucunuz nedir umarim hamilesinizdir bizede yazarsaniz sevinirizMerhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.
Merhaba, şuan aynı şikayetleri bende yaşıyorum. Hsg çekildim bu ay dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Geçen hafta cumadan beri uyku hali, son 4-5 gündür şiddetli ki hiç bu kadar ağrımazdı göğüs ağrım var. 3 gündür sarımtırak akıntım var. Oldum olacak gibiyim ama olmadık. Siz hamile misiniz? Test yapmaktan cidden korkuyorum.Merhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.
Hamile misinizMerhaba adet gecikmesinin 5. Günündeyim henüz hamile kalıp kalamadigimi bende bilmiyorum. Çunkü gecikmenin 2. Gunu idrar testi negatif cikti 10 gün gecikmeyi bekliyorum.
Hayır tüp bebek icin randevu aldımHamile misiniz
Nasıl direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Çok korkuyorum benimde sol tüp tıkalı çıktı ama bir kaç ay dene dedi bana doktorum. Olmayacakmı doğal yoldanMerhabalar bende 1 yıldır cocuk istiyoruz. Olmayinca doktora basvurduk benim yumurtalarim hormonlarim normal, esiminde sonucu iyi cikti. 11 martta hsg cekildim sag tup tikali cikti sol acik tup bebege yonlendirildim
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah bana da çok dua et nolur sol tüpüm tıkalıymışBen hamileymişim, buraya yazdıktan birkaç gün sonra test yaptım çok net pozitifti. Şuan 7 haftalığız, Allah isteyen herkese nasip etsin.