Arkadaşım aylardır denemesine rağmen olmuyordu. Bu ay rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldı.Ağustos ayında rahim filmi çekildim her iki tüp açık.Polikistik over sendromu var 14 aydır hiç gebelik oluşmadı reglim çok düzensiz ilaçsız regli oluyorum ama döngü her ay değişiyor benim gibi olup hsg den sonra hamilelik yaşayan oldu mu varsa yazabilir mi lütfen
Hayır bildiğim kadarıyla hiçbir sıkıntısı yoktuNe güzel sağlıkla kucağına alsın pkos varmıydı arkadaşınızda
Merhaba gebelik elde ettiniz mi bende çekildim merak ediyorum daAğustos ayında rahim filmi çekildim her iki tüp açık.Polikistik over sendromu var 14 aydır hiç gebelik oluşmadı reglim çok düzensiz ilaçsız regli oluyorum ama döngü her ay değişiyor benim gibi olup hsg den sonra hamilelik yaşayan oldu mu varsa yazabilir mi lütfen
Ben kaldım 13. Ayda ama dış gebelik olduAğustos ayında rahim filmi çekildim her iki tüp açık.Polikistik over sendromu var 14 aydır hiç gebelik oluşmadı reglim çok düzensiz ilaçsız regli oluyorum ama döngü her ay değişiyor benim gibi olup hsg den sonra hamilelik yaşayan oldu mu varsa yazabilir mi lütfen
Hayır henüz gebelik olmadı 4 ay olacak bekliyorumMerhaba gebelik elde ettiniz mi bende çekildim merak ediyorum da
Tedavisiz mi oldu peki?Ben kaldım 13. Ayda ama dış gebelik oldu
Evet canım ondan 3 mü 4 ay önce çatlatma iğnesi olmuştum 2 kez ama olmadı 1 yıl dolunca film çekindim zaten ilaç vs kullanmadım 3 ay boyunca öyle filmden sonra hiç adet görmeden hamile kaldımTedavisiz mi oldu peki?
İnşallah yine gebe olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız ben tedaviye başlayacağım pkos var bendeEvet canım ondan 3 mü 4 ay önce çatlatma iğnesi olmuştum 2 kez ama olmadı 1 yıl dolunca film çekindim zaten ilaç vs kullanmadım 3 ay boyunca öyle filmden sonra hiç adet görmeden hamile kaldım
Amin inşallah ben de de pkos varİnşallah yine gebe olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız ben tedaviye başlayacağım pkos var bende