• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası adetinde gecikme yaşayan var mı

Umudusun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
6
8
16
32
Herkese hayırlı akşamlar kızlar
Üç buçuk yıllık evliyim . İlk iki yıl korunduktan sonra taşındığımda korunmayı bıraktım ve o ay kimyasal gebelik geçirdim. Ardından klomen femara ve gonal f kullanmama rağmen gebelik olmayınca rahim filmi çektirdim ve sağ tüp kapalı çıktı tek tüple devam edelim dedik ama aylar geçmesine rağmen gebelik olmadı rahim filmini yeniledik ve iki tüpün de kapalı olduğu anlaşıldı. Laparoskopi ameliyatı oldum ama açılmadı . Sülük ve hacamat yaptırdıktan sonra tüp bebek için gitiiğimiz hastanede rahim filmi çekince doktorum iki tüpümün de açıldığını söyledi ve bizi eve gönderdi rahim filmini 8 şubatta çektirdim ve hala adet olmadım 15 günüm geçiyor 8 martta yani 12 gün önce kahverengi dört damla leke gördüm adetin söküldüğünü sandım ama sonrasında devamı gelmedi kendimi hamile gibi hissetmiyorum rahim filmi gecikme yapmış olabilir mi uzun oldu hakkınızı helal edin

Yinede bir test yapıp emin olsaydınız

Merhaba test yaptınız mı? Ben de geçen ay film çektirdim. Adetim 2 gün gecikti. Test yapıp hayal kırıklığına uğramamak için 1 hafta olmasını bekleyeceğim. Böyle gecikme olan var mı acaba? Aynı ay hamile kalan da çok.

Merhabalar umarım sizinki hamileliktir diğer adet tarihim geldi ama hala adet olmadım geçen gün hastaneye gittim kan tahlili ve ultrasonla bakıldı gebelik yok maalesef adetlerim düzenli olmasına rağmen böyle bir durumla karşılaştım daha önce iki defa daha rahim filmi çektirmiştim ama hiç gecikme yaşamamıştım bu defa adetim 27 gündür geçiyor diğer adetime üç gün var bende şaşkınım adetimi bekliyorum .

Herkese hayırlı akşamlar kızlar
Üç buçuk yıllık evliyim . İlk iki yıl korunduktan sonra taşındığımda korunmayı bıraktım ve o ay kimyasal gebelik geçirdim. Ardından klomen femara ve gonal f kullanmama rağmen gebelik olmayınca rahim filmi çektirdim ve sağ tüp kapalı çıktı tek tüple devam edelim dedik ama aylar geçmesine rağmen gebelik olmadı rahim filmini yeniledik ve iki tüpün de kapalı olduğu anlaşıldı. Laparoskopi ameliyatı oldum ama açılmadı . Sülük ve hacamat yaptırdıktan sonra tüp bebek için gitiiğimiz hastanede rahim filmi çekince doktorum iki tüpümün de açıldığını söyledi ve bizi eve gönderdi rahim filmini 8 şubatta çektirdim ve hala adet olmadım 15 günüm geçiyor 8 martta yani 12 gün önce kahverengi dört damla leke gördüm adetin söküldüğünü sandım ama sonrasında devamı gelmedi kendimi hamile gibi hissetmiyorum rahim filmi gecikme yapmış olabilir mi uzun oldu hakkınızı helal edin
Merhaba benimde 5 gün gecikti sizde gebelik varmı acaba

Back