Hmmm anladım tesekkurler de bu arada çok heyecan yapıyorum ya hep dusunuyorum acaba acaba hamile miyim değil miyim hep aklımda test yapmakta istemiyorum negatif çıkacak diye şimdilik bekliyorum işte çok zor beklemek coooookkkkkkk... aktarda var mı o ot almaya calisicam cnm... bana hamile degilim gibi geliyo çünki sonrasında çok üzülüyorum ama hamile miyim diye de dusunmeden edemiyorum yaCanım düzeni etkiliyor galiba. Ben de 13 ocakta çektirdim benim de normalden erken geldi. Sıkıntı yapma. Civan perçemi otunu kaynat iç. Söktürücü etkisi var ama hamile olmadığından emin ol.
Canım hamileliğin kesinleşmeden kullanma. Çünkü söktürücü o. Evet aktarda satılıyor. Araştır istersen forumda duymuştum ben de kullananlar memnundu. Inşallah hamilesindir. Bekle bence biraz :)Hmmm anladım tesekkurler de bu arada çok heyecan yapıyorum ya hep dusunuyorum acaba acaba hamile miyim değil miyim hep aklımda test yapmakta istemiyorum negatif çıkacak diye şimdilik bekliyorum işte çok zor beklemek coooookkkkkkk... aktarda var mı o ot almaya calisicam cnm... bana hamile degilim gibi geliyo çünki sonrasında çok üzülüyorum ama hamile miyim diye de dusunmeden edemiyorum ya
Tamam cnm kullanmam... anladım inşallah tatlım Allahım dan hayırlısini istiyorum. Bekliyoruz sabırsızlıkla hemde çok zor beklemekCanım hamileliğin kesinleşmeden kullanma. Çünkü söktürücü o. Evet aktarda satılıyor. Araştır istersen forumda duymuştum ben de kullananlar memnundu. Inşallah hamilesindir. Bekle bence biraz :)
Merhaba kızlar en son 11 ocak ta adet oldum 19 ocak ta rahim filmi çekildim. 7 subatta adet olmam lazim di genelde 28 günde bir olurum 1, 2 kere de 27 günde bir olmustum bugün 30 gün oldu hala olmadım ne adet le ilgili bir durum var nede hamilelik le ilgili bi durum sadece belim çok agiriyor başka rahatsızlığım yok... bu arada doktorum klomen vermisti hastaligimin 4. Günü baslayacaktim. Allahım hayırlısini ver Yarabbimm herkese...
Insallahh ya ama bi yandan da öyle hamilelik le ilgili belirti yok adetle ilgili de yok sadece bel ağrısı var kafam çok karışık...tamam cnm emin olurumGecikme genelde oluyo bendede oldu buarada hamile olma olasılığında yüksek emin ol söktürücü içmeden inş hamilesindir
Adet oldum çok üzgünüm yaInsallahh ya ama bi yandan da öyle hamilelik le ilgili belirti yok adetle ilgili de yok sadece bel ağrısı var kafam çok karışık...tamam cnm emin olurum
Adet oldum çok üzgünüm ya(