- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
- Konu Sahibi Eminemalinn
-
Meb adet oldunuz muMerhabalar ben adet. Bitiminda rahim filmi çekildim sat 6 Ekim. Normalde en fazla 2 3 gün gecikir adetim ya gecikmez 28 günden şaşmaz hiç. Bu ay baya oldu hala adet olamadım ne göğüs ağrısını hissediyorum arada bir kaşık ağrısı sadece. 3 yıldır çocuğum olmuyor. Geçen hafta ne gebesi ya deyip tomografi bile çektirdim. İçim içimi kemiriyor teste baksam mı negatif çıkar üzülürüm diye. Acaba filimden mi yoksa kist mi oldu? Hemen sonrası gebe kalanlar var mı? Ve doktor bu ay gebe kalma dedi de. Yani hiç gebe kalmadım kitest yapayım mı kararsız kaldım
Hayırlısı olsun hakkınız da inşallah bu ay pozitif i görürsünüzEvet adet oldum. Klomen ve gonal f ile bu ay başladım bakalım hayırlısı6 gün gecikti adetim gebe değilmişim
Tşk ederim ama bu sefer de rahmim incelmiş ilaçlar yan etki yapmış artık gebe kalmam daha da zorlaştıHayırlısı olsun hakkınız da inşallah bu ay pozitif i görürsünüz
Allahtan ümit kesilmez dua edin Rabbim.sesimizi duyup doğru zamanda nasip edecek buna inanın sadece zaman duaTşk ederim ama bu sefer de rahmim incelmiş ilaçlar yan etki yapmış artık gebe kalmam daha da zorlaştı
Adet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım da ondan soruyorum canm geçen ay çekildim rahim filmiBende geçen ay 13 Ekim rahim filmi çekildim
Halen daha adetim gelmedi
Adet olmadım 47.gün oldu dün test yaptım negatifAdet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım da ondan soruyorum canm geçen ay çekildim rahim filmi
Mrb,siz test yaptınız mı?Adet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım da ondan soruyorum canm geçen ay çekildim rahim filmi
Gebeliginiz hayırlı olsun hamileymişsinizAdet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım da ondan soruyorum canm geçen ay çekildim rahim filmi
Gecikme yaşarken kasik agrisi yaşadınız mi bende rahim filmi çekildim 2 gün geciktim ve 12 gündür kasık agrisi yaşıyorum ama korunmadık biz doktor korunun dememiştiMerhabalar bende rahım fılmı cekıldım geçen ay ve doktor korunun dedı bizde korunduk adet tarıhımden 9 gün gecıktı normalmı gecıkmesı
Merhaba adet oldunuz mu acaba ?Gecikme yaşarken kasik agrisi yaşadınız mi bende rahim filmi çekildim 2 gün geciktim ve 12 gündür kasık agrisi yaşıyorum ama korunmadık biz doktor korunun dememişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?