- 10 Ocak 2025
- 52
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi nurtenggggg
-
Bitti çok şükür benimde inşallah olumlu sonuçlarla bebeğimiz olur sizin oldu muCanım ben geçtiğimiz haziran ayında çektirdim .Ben de senin gibi çok korkuyordum.Anestezili çekildi bana da.Hiçbir şey hissetmiyorsun anestezili olduğu için.Eşimin ismimi çağırmasıyla uyandım sanki uyumuş uyanmış gibi.Zerre ağrım olmadı sonrasında.Sadece kanama oldu.Ped götür yanında.O da zaten bir pedlik çok değil.Geçmiş olsun
Bitti çok şükür benimde inşallah olumlu sonuçlarla bebeğimiz olur sizin oldu mu
Insallah bakalim isteyen herkese nasip etsin rabbimFilmden sonra 4 ay gebe kalan çok oluyormuş.Filmi çeken doktor rahmi tertemiz tüpler açık bi sıkıntı yok demiş eşime.Ben hamile kalamadım malesef.Yaştan dolayı doğal yolla pek mümkün değil benim.46 yaşındayım.Sizin olur inşallah tez zamanda
Korkulacak bisey yok cidden ama iste o ana kadar illa stres oluyor insan bana da çok dediler hiç korkulacak bisey yok iye ama oraya yatmak bile benim için kokutucuydu ama nasıl uyuduğumu bile anlamadım Bi baktım odadayim
İnsallah ben de oyle olurum çok teşekkür ediyorumKorkulacak bisey yok cidden ama iste o ana kadar illa stres oluyor insan bana da çok dediler hiç korkulacak bisey yok iye ama oraya yatmak bile benim için kokutucuydu ama nasıl uyuduğumu bile anlamadım Bi baktım odadayim
Rica ederim çıkınca sonuçları yaz merak ettimİnsallah ben de oyle olurum çok teşekkür ediyorum
Rica ederim çıkınca sonuçları yaz m
yarım saat oldu cikali kanallar acikmis bir sikinti yokmuş Cok sukur sadece uyaninca yanma hissettim idrar yollarini usutursun de yanar ya o sekildeRica ederim çıkınca sonuçları yaz merak ettim
İyi çok şükür özel hastanede mi cektirdinizyarım saat oldu cikali kanallar acikmis bir sikinti yokmuş Cok sukur sadece uyaninca yanma hissettim idrar yollarini usutursun de yanar ya o sekilde
Çok teşekkür ederim Evet Özelde çektirdimİyi çok şükür özel hastanede mi cektirdiniz
CD ye mi çıkardılar birde e nabizda girebiliyor musunuzÇok teşekkür ederim Evet Özelde çektirdim
Siz söyleyince baktımda göremedim e-nabızda evet cd ile verdiler teknoloji çağında cd ile vermeleri de garipCD ye mi çıkardılar birde e nabizda girebiliyor musunuz
Evet ya inş düşer e nabizaSiz söyleyince baktımda göremedim e-nabızda evet cd ile verdiler teknoloji çağında cd ile vermeleri de garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?