• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi randevum var yarın

Canım ben geçtiğimiz haziran ayında çektirdim .Ben de senin gibi çok korkuyordum.Anestezili çekildi bana da.Hiçbir şey hissetmiyorsun anestezili olduğu için.Eşimin ismimi çağırmasıyla uyandım sanki uyumuş uyanmış gibi.Zerre ağrım olmadı sonrasında.Sadece kanama oldu.Ped götür yanında.O da zaten bir pedlik çok değil.Geçmiş olsun 🌸
Bitti çok şükür benimde inşallah olumlu sonuçlarla bebeğimiz olur sizin oldu mu

Filmden sonra 4 ay gebe kalan çok oluyormuş.Filmi çeken doktor rahmi tertemiz tüpler açık bi sıkıntı yok demiş eşime.Ben hamile kalamadım malesef.Yaştan dolayı doğal yolla pek mümkün değil benim.46 yaşındayım.Sizin olur inşallah tez zamanda 🙏🌸

Filmden sonra 4 ay gebe kalan çok oluyormuş.Filmi çeken doktor rahmi tertemiz tüpler açık bi sıkıntı yok demiş eşime.Ben hamile kalamadım malesef.Yaştan dolayı doğal yolla pek mümkün değil benim.46 yaşındayım.Sizin olur inşallah tez zamanda 🙏🌸
Insallah bakalim isteyen herkese nasip etsin rabbim

yarım saat oldu cikali kanallar acikmis bir sikinti yokmuş Cok sukur sadece uyaninca yanma hissettim idrar yollarini usutursun de yanar ya o sekilde

Back