Diğerleri reklam mı bilmem :) ben 2012 senesinde rahim filmi çektirdim hatta radyotom u bu forumdan bulup gitmiştim. Aynı makineden başka yerde varsa oraya gidin ama acısız olduğu kesin. Hafif bir adet sancısı hissediyorsunuz. yaklaşık on dk sürüyor ben canım acıyacak korkusuyla on dk boyunca hep ağladım ama rahatsızlık hissi dışında birşey hissetmedim.
Sırf rahim filminden korktuğu için bebekten vazgeçen arkadaşım var. rahim filminden iki ay sonra hamile kaldım onun mu etkisi oldu yoksa umudu kesince mi oldu bilmiyorum :)
Rahim içi filmimi ( hsg ) Radyotom&Radyomar Fındıkzade şubesinde çektirdim. Edirne' de bu işi yapacak doktor bulamadım açıkçası. Ben de buradan araştırarak gitmiştim,iyi ki de gitmişim. Zaten sonradan doktoruma sorduğumda da en iyisini yapmışsın dedi. Hiç bir şey hissetmedim diyebilirim. 5 dakikada beni konuşturarak sakin bir şekilde yaptılar. Teşekkürlerimi borç bilirim.
Fındıkzade Radyotom'da artık rahim filmi çekilmiyor. Bakırköydeki eski merkezlerine yönlendiriyorlar ama aynısı değil. Dr. Cevat bey ve ekibindeki herkes Şişli Echomar'a geçmiş.
Arkadaslar bende 2014 ocakta radyomar da cektirmistim.hic ağrı hissetmedim ve gittiğim doktorlar da oranın en iyisi olduğunu söyledi. Tabi pahalı bir film.