Rahim filmi radyotom & radyomar

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
118
Hanımlar rahim filmi çektirecekseniz kesinlikle radyotom radyomara gidin acı sızı yok ben biraz gergin olduğum için stresliydim ama strese değmezmiş sadece işlem bittikten sonra adet sancısı gibi bir sızı oldu bende o da 5 -10 dk sürüyor o kadar

Radyotom radyomar derken anlayamadim aciklarmisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen katiliyorum. Hic bir agri sızı yok. Bende sali gunu cektirdim

kızlar bende çok geriliyorum vajinal muayenede bile canım yanıyor bu dijital hsg nin farkı ne bi de ondada spekulum denen o koca aleti takıyorlar mı biraz daha aydınlatırmısınız benimde cekilmem lazımçocugum olmuyor cok aglıyorum üzülüyorum

Sakin uzulme bende normal kontrollerde gerilen birisiyim ama radyommarda hsg çok rahat emin ol doktorlarda rahatlatıyor uzulmene değmez canım

Sakin uzulme bende normal kontrollerde gerilen birisiyim ama radyommarda hsg çok rahat emin ol doktorlarda rahatlatıyor uzulmene değmez canım
smear bile aldıramıyorum canım ben ya o yuzden sürekli erteliyorum belki kendiliğinden olur diye ama.. gelen giden yok ne yazıkki

smear bile aldıramıyorum canım ben ya o yuzden sürekli erteliyorum belki kendiliğinden olur diye ama.. gelen giden yok ne yazıkki

Tatlım seni çok iyi anlıyorum bende de aynı duygular var ama git bir an önce cektir istanbul da misin sen

Tatlım seni çok iyi anlıyorum bende de aynı duygular var ama git bir an önce cektir istanbul da misin sen
rabbim yardımcımız olsun aslında ben anestezili istiyordum ama bunu duyunca vazgeçtim aslında emin de değilim çaresizlik cok kotu bişey

Doktor benden de istemişti ama çok korktuğum için gitmedim. Başka bir doktoro gittim o da gerek görmedi şükkür. Hiç bir problemin yok olur çocuğun dedi. Ve ben beklemeye başladım uzun süre bekledim ve şükür şimdi hamileyim.

Çok sevindim Rabbim sapasağlam kucağına da almayı nasip etsin bebeğini Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin sapasağlam kulaklarımıza alalım

ben uyutulduğum için hiç bişi anlamadım ama sonrası eve geldim 1 hafta çok ağrım oldu..

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bence merkezle hıc alakası yok bende okmeydanı sskda cekıldım ne agrım ne sızım oldu kısının agrı esıgıne baglı bırazcık oranın fiyatı bayada yuksek

biz de 15 aydır çocuk sahibi olamadık, her türlü tahlilimiz normal çıktı eşimin de öyle. geriye sadece hsg ile tüplere bakılması kaldı.Önümüzdeki ay ben de bu merkeze gideceğim konuştum 400 tl dediler adetiniz bitince 3-5 gün içinde gelin dediler. Aslında bu ay gidecektim ama ilk kez son bir ümit bitkisel kür deneyeyim dedim eşime keçiboynuzu kendime incir kürü yapmaya başladım olursa gerek kalmaz olmazsa da önümüzdeki ay oradayım bakalım.

merhaba.bende rahim filmi cektircem bu ay kimi zor diyor kimi ağrım olmadı diyor.ben ondokuz mayıs fakültesinde yaptırcam.bilmiyorum orda nasıl yapıyrolar özele gitcek durumum yok şimdi.hiçç Samsun da olupta fakültede çektiren varmı bu filmi??

bence merkezle hıc alakası yok bende okmeydanı sskda cekıldım ne agrım ne sızım oldu kısının agrı esıgıne baglı bırazcık oranın fiyatı bayada yuksek

Merhabalar,
Ne yazık ki filmi nerede çektirdiğinizin çok önemi var. Doktorunuza sorun, çevrenizde çektirenlerle konuşun. Gitmeyi düşündüğünüz merkezleri arayıp bilgi alın. Konu sadece ağrı çekmek değil. Eski yöntemlerle, rahim ağzını tutarak, çevirerek hırpalayıp üstelik kalitesiz bazen de anlaşılmaz çekilen filmin neticesi iyi olmaz. Ben, doktorumun ağrısız ve kaliteli çektiklerini söylemesine rağmen araştırdıktan sonra radyotomda çektirdim. Gerçekten ağrısız ve kısa sürede netice aldım. Anadolu yakasından gelenler için servisleri de var. Dilerim çocuk isteyen herkes bu sıkıntılı araştırmaları sağlıkla atlatır...

Merhaba bende bu yorumu hsg çektiren biri olarak yaptım ve 5 kuruş ödemedim o dediğiniz merkezde cektirenlerin ağrısı olmamış olabilir ancak maddi olarak sıkıntıda olan hastalarında devlet hastanelrinden korkutuyorsunuz ben de çektirdim devlette hiç öyle çevirme evirme olmadı bence burda doktor ve tecrubesı onemli devlet hastanelerinden şaşmayın derim

Tekrar merhaba,
Sanırım beni yanlış anladınız. Konu rahim filmi çektirecekleri korkutmak değil, araştırarak bilinçli tercihte bulunmalarına teşvik etmek. Ne yazık ki özelde de devlette de gerçekten kötü tecrübeleri duyuyoruz. Burada olumsuz tecrübeleri paylaşmak yerine olumluları paylaşarak birbirimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Sizin okmeydanı ssk da olumlu tecrübenizi paylaşmanızda önemli ve dediğiniz gibi doktor ve tecrübesi en önemli faktör. Ben radyotomda hsg çektirdim ve olumlu tecrübemi paylaştım. Konu laparoskopik safra kesesi ameliyatı ya da yüzde kanserli hücrelerin operasyonla temizlenmesi olsaydı da babamın her iki operasyonunu yapan okmeydanı ssk daki doktorlarımızdan allah razı olsun derdim.

İyi hadi bakalım :) geçmiş olsun babanıza Allah şifalar versin Rabbim bütün evlat isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…