• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi öncesi ilaç kullananlar

hatohh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
1
0
36
Ankara
doktorum bana rahim filmi için monodoks,apranax,lipiodol verdi lipiodolları yanımda götürcem giderken diğer ilaçları tam anlamıyla nasıl kullanılcaktı yardımcı olabilirmisiniz
:Saruboceq::Saruboceq:

doktorum bana rahim filmi için monodoks,apranax,lipiodol verdi lipiodolları yanımda götürcem giderken diğer ilaçları tam anlamıyla nasıl kullanılcaktı yardımcı olabilirmisiniz
:Saruboceq::Saruboceq:

mrb..öncelikle geçmiş olsun şimdiden..
bende cuma günü rahim filmi çektircem de dr reçeteme sana lazım olcak ilaçları yazıyorum dedi..bana da lipiodol yazdı..ben ona ağrı çekmiyim diye napayım dedim (sormasam söylemiyo tabii) o zaman sana bi ilaç yazıcam mide yanma ilacı onu işlemden 1 gece önce (afedersiniz) vajinandan içeri atıcaksın 2 tane,işlem günü de 1 tane at dedi..bi ilaç verdi işte..kullansam mı diye tereddüt ettim de eczaneye sordum mide ilacı alttan ne alaka diye eczacı bi dr daha bu şekilde veriyordu dedi..demek doğru dedim..yanii ben işlemden önce apranax içicem,bi de kas gevşetici hap içicem..alttan da o hapı atcam..öyle işte..inş iyi olur bende korkuyorum biraz yaram var çünkü rahim ağzımda o yüzden canım yanabilir :çok üzgünüm:

Back