Rahim filmi nasıl olur

1 ay önce çektirdim..tamam hiç acımıyor diyemem ama katlanılmak ayılıp bayılcak bir durumda yok...damar yolu açtılar verdikleri ilaca karşı bir alerji durumu olursa müdahale edilsin diye..sonra röntgen odasında işlem yapılıyor..hsg boyunca toplasan 15 saniye falan canın yanıyor..inşallah sorun yoktur sende..benim sağ tüpüm tıklı çıktı..

acı durumu kişiden kişiye değişiyor.bazıları hiç acımadı diyor bazıları mahfoldum diyor. sen de benim gibi korkuyorsan anestezili yaptırabilirsin.

Iyi gunler arkadaşlar doktorum rahim filmi istedi nasıl bie süreç nasıl yapılır bilen ve yaşayan arkadaşlar bilgilendirebikir mi
Canım benimde 1 bucuk sene oldu çektirelş korkucak hiçbirşey yok. Burda çok abartılı hikayeler okuyabilirsin. Bende okudum ve o kadar korktum ki ağlaya ağlaya gittim röntgen odasına girerken bayılacaktım. Ama hiçte öyle değil. Bir katater yardımıyla rahimden tüplere doğru bir ilac veriliyor o anda röntgen çekiliyor. İllaki ağrı oluyor ama şiddetli sayılmayan bir adet ağrısı gibi düşün ilacı verdiği anda başlıyor. Geri çekince geçiyor. Toplamda 15 dakika sürmemişti benimki. Hiç korkma.

Rahim filmi çekildim çok şükür tuplerim temiz çıktı dr hamile kalma olasılığın yüksek dedi hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar var mi

bana bolgesel uyuşturucu tarzi bi igne yapti doktor, hiç acı hissetmedim sadece cok az kanamam oldu oda bi kaç saatte geçti. sanırım rahim filminde kullanilan aletler ve doktor önemliymiş ağrı acı olmaması için.

Rahim filmi çekildim çok şükür tuplerim temiz çıktı dr hamile kalma olasılığın yüksek dedi hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar var mi
Kalan da var kalamayan da ben kalamadım genelde tüplerde intihap ve tıkanıklık olanların ki sıvıyla açılıyor onlar hamile kalıyor.

Back