Kızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi lütfen yardımcı olun
- Konu Sahibi asdfgh12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahim filmi rahim filmi hsg
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Anestezili iste canım sonrasında az ağrı oluyorKızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Anestezisiz çektirdim benim tüpler tıkalı çıktı ilacı verince ağrı oldu ama öyle aşırı değildi 2 dk bile sürmedi. 500 tl ama İstanbul değilKızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
Tıkalı mıydı sonrasında bi işlem yaptırdınız mı açıldı mıAnestezisiz çektirdim benim tüpler tıkalı çıktı ilacı verince ağrı oldu ama öyle aşırı değildi 2 dk bile sürmedi. 500 tl ama İstanbul değil
- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Canım rahim filmi aynı zamanda bir tedavi yöntemi.. rahim filmi sırasında bi sıvı verildi ve tıkanıklık açıldı..Tıkalı mıydı sonrasında bi işlem yaptırdınız mı açıldı mı
Merhaba hsg filmi cekinmeye karar verdik hastane sectik Izmirde. Randevu verildi. Sabah 6 dan sonra hiçbir şey yiyip icmedim. 13.00te ozel odaya aldilar,14.00te beni hazirlsyip hsg cekimi icin ameliyathaneye goturduler.cok sterildi hersey. Ardindan narkoz verdiler hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni tekrar odaya getirip yatirmislar esim 1,5 saat sonra uyandigimi ve doktorun hsg de hic bir sorun gorunmedigini anlattigini ⁵soyledi. Uyandigimda hafif regl agrisi yasadim ama 15dk da gecti. Hafif kanama 3 gun surdu. Bugun 5. Gun gayet iyim. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Hic korkmayin.Kızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Merhaba Hsg filmi ac karna mi cekiliyorMerhaba hsg filmi cekinmeye karar verdik hastane sectik Izmirde. Randevu verildi. Sabah 6 dan sonra hiçbir şey yiyip icmedim. 13.00te ozel odaya aldilar,14.00te beni hazirlsyip hsg cekimi icin ameliyathaneye goturduler.cok sterildi hersey. Ardindan narkoz verdiler hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni tekrar odaya getirip yatirmislar esim 1,5 saat sonra uyandigimi ve doktorun hsg de hic bir sorun gorunmedigini anlattigini ⁵soyledi. Uyandigimda hafif regl agrisi yasadim ama 15dk da gecti. Hafif kanama 3 gun surdu. Bugun 5. Gun gayet iyim. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Hic korkmayin.
- 13 Eylül 2020
- 36
- 18
- 3
- 29
Evet bana gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmememi söylemişlerdiMerhaba Hsg filmi ac karna mi cekiliyor
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Anestezi ile yaptircaksaniz aç karnına normal yaptircaksaniz aç gitmenize gerek yokMerhaba Hsg filmi ac karna mi cekiliyor
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
O anestezili diye aşko. Ben 2 kere anestezisiz çekildim palmiyede sıkıntı yokMerhaba Hsg filmi ac karna mi cekiliyor
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Ayy beybisi doktorum bana birsey demedi de bende merak etmistimO anestezili diye aşko. Ben 2 kere anestezisiz çekildim palmiyede sıkıntı yok
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Anladim tsk ederim cevabiniz icinAnestezi ile yaptircaksaniz aç karnına normal yaptircaksaniz aç gitmenize gerek yok
- 20 Kasım 2019
- 3.795
- 5.062
- 158
Bu ay çekildim anestizili.
Ikiside temiz çok şükür, ilk gün biraz bel ve regl agrisi gibi agri oldu. 5 gün kanama azalarak devam etti gunde 10-14 damla olarak doktor 7 güne kadar devam edebilir dedi.
Korunmayın dedi gebe kalma ihtimali yüksek dedi.
Kanamanız yumurtlama dönemine denk gelirse spermi engeller diye düşünmeyin çünkü bu kanama rahim ağzından geliyor sıkıntı olmaz dedi.
Ikiside temiz çok şükür, ilk gün biraz bel ve regl agrisi gibi agri oldu. 5 gün kanama azalarak devam etti gunde 10-14 damla olarak doktor 7 güne kadar devam edebilir dedi.
Kanamanız yumurtlama dönemine denk gelirse spermi engeller diye düşünmeyin çünkü bu kanama rahim ağzından geliyor sıkıntı olmaz dedi.
Merhabalar sizinki anestezi ile olmuş ben ilaçsız olucam hayırlısı inşaallah sıkıntı olmaz biraz acı eşiğim düşük ovulasyon testi de aldım Hsgden sonra da onu deneyeceğim hormonlar falan nasıldı sizinMerhaba hsg filmi cekinmeye karar verdik hastane sectik Izmirde. Randevu verildi. Sabah 6 dan sonra hiçbir şey yiyip icmedim. 13.00te ozel odaya aldilar,14.00te beni hazirlsyip hsg cekimi icin ameliyathaneye goturduler.cok sterildi hersey. Ardindan narkoz verdiler hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni tekrar odaya getirip yatirmislar esim 1,5 saat sonra uyandigimi ve doktorun hsg de hic bir sorun gorunmedigini anlattigini ⁵soyledi. Uyandigimda hafif regl agrisi yasadim ama 15dk da gecti. Hafif kanama 3 gun surdu. Bugun 5. Gun gayet iyim. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Hic korkmayin.
Hormonlarınız nasıldı neden hsg çekildinizBu ay çekildim anestizili.
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Uzun süre gebe kalamama durumlarında hsg çekilir. düşük yada kimyasal veya dış gebelik sonrasında çekilmesi gerek tüpler tıkanabiliyorHormonlarınız nasıldı neden hsg çekildiniz
Hormonlarınız nasıldı pekiUzun süre gebe kalamama durumlarında hsg çekilir. düşük yada kimyasal veya dış gebelik sonrasında çekilmesi gerek tüpler tıkanabiliyor
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Hormonlarım olması gerektiği gibi düşük yada yüksek bir hormonum yok hsg ve hormon alakasız bi durum hormonlar süper olabilir ama tüplerde tıkanıklık yada rahim şeklinde anomali varsa gebelik olmazHormonlarınız nasıldı peki
Bende yeni çekildim hsg Kadıköy sonomed var Cevat bey anestesiz cekiliyo zaten gerek yok acı yok çünkü günlük hayatına devam ediyorsun çekildikten sonra bende bişey çıkmadı aslında hiç sorun bulamadım şuana kadar ama dün yine regli oldumKızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
Bende yeni çekildim hsg Kadıköy sonomed var Cevat bey anestesiz cekiliyo zaten gerek yok acı yok çünkü günlük hayatına devam ediyorsun çekildikten sonra bende bişey çıkmadı aslında hiç sorun bulamadım şuana kadar ama dün yine regli oldum
Bu arada 700 liraya cekiliyo