- Konu Sahibi 7nbitirdin
-
benimkide öyle birşeydi zaten canım doktorun kaşeside vardı üstünde
teşekkür ederim bayanlar sayenizde korkumu azda olsa yendim ama ağustos dan çok umutluyum bakalım olmazsa çektiricem yapıcak bir şey yok korkunun ecele faydası yok :44:
bende aynı şekilde ağustostan umutluyum bakalım hayırlısı canım ya
bilmiyorum canım byağı rahatldım ama sayenizde sağolunhiç korkma cnm agri cok cabuk geciyo anlik bisey bende cok korkuyordum ama okadar degilmis
ende aynı şkilde herkese dua ediyorum :)inş bakalım nasip bu bereketli günlerde bol bol dua ediyorum hepimiz için tanıdığım tanımadığım Allah isteyen herkeze nasip eder inş
canım rahim filminde hiç bir ağrı acı olmuyor inan bana, sadece sıvı giderken adet sancısı gibi bişey oluyor,hepsi bu tek hissedeceğin şey kateter başka bişey yok,ben de senin gibi evham olmuştum internetten araştırmıştım,kimisi çok acıyor falan demiş,kendini kasma bu yeter.kolay gelsin canım
benımde senın gıbı uykularım kacmıstı kesınlıkle anestezı al dedıler banada berbat fln dıye bende anestezılı dıye ac gıttım dr ne anestezısı kolay bır ıslem ıcın dedı razı ettı benı anestezısız cektırdım agır duymadım hıc ama bana dr ıslemden yarım saat önce fıtıl verdı kasılmaları engellemek ıcın sende hıc olmadı agrı kesıcı ıcıp gıt faydası olur bırde ped alın yanınıza mutlaka vede yedek ıccamasırı kıyafet bazılarında kanama olabılıyor ıslem sonrası bende olmamsıtı bırde dedıklerıne göre tüpler tıkalıysa ılac dagılırken bıraz agrı oluyomus benım acıktı agrım olmadı yınede korkmayın adet sancısı heray cekıyoruz buda farklı bırsey degıl ınternette okuduklarınız abartıdan baska değıl dogumdan beter dıyenler kac kere dogum yapmıs acaba :111:
kızlar kist patlaması yaşadım ve 10 aylık evliyim bi kere hamile kaldım ve kürtajla sonuçlandı doktorum kist patlaması tüplere zarar verdi mi diye rahm filmi istiyo bende çok korkuyorum benim gittiğim doktorun bulunduğu hastanede uyuşturmuyorlarmış başka hastanede talebim üzerine yapılır mı ki??
benımde senın gıbı uykularım kacmıstı kesınlıkle anestezı al dedıler banada berbat fln dıye bende anestezılı dıye ac gıttım dr ne anestezısı kolay bır ıslem ıcın dedı razı ettı benı anestezısız cektırdım agır duymadım hıc ama bana dr ıslemden yarım saat önce fıtıl verdı kasılmaları engellemek ıcın sende hıc olmadı agrı kesıcı ıcıp gıt faydası olur bırde ped alın yanınıza mutlaka vede yedek ıccamasırı kıyafet bazılarında kanama olabılıyor ıslem sonrası bende olmamsıtı bırde dedıklerıne göre tüpler tıkalıysa ılac dagılırken bıraz agrı oluyomus benım acıktı agrım olmadı yınede korkmayın adet sancısı heray cekıyoruz buda farklı bırsey degıl ınternette okuduklarınız abartıdan baska değıl dogumdan beter dıyenler kac kere dogum yapmıs acaba :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?