Rahim filmi (kesinlikle çektirin)

bsrtrna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
364
86
18
26
Merhaba hanımlar ilk gebeliğime dokuz ay sonra hamile kalmıştım maalesef düşük oldu yaklaşık 8 9 ay oldu düşük yapalı yumurta büyüyüp çatlasa da gebelik oluşmadı polikistik Over’ım da var zaten ilaçla büyütmüştüm yumurtaları da zaten en son bir doktor rahim filmi çektir dedi oysa ben düştükten sonra istemiştim Bir türlü çektirmediler doktor gerek yok falan demişti neyse bugün çektirdim ve şok oldum iki tüpüm de kapalı rahmimin de %20’si açık gözüküyor neyse ki ikinci kez sıvı verilince komple açıldı hamd olsun diyeceğim o ki bir rahatsızlığınız yoksa bile gebelik düşünüyorsanız rahim filmi çektirin
Gebeliğim de düşügun
bu sebepten bile olmuş olabilir çünkü sadece bebeğin yerleştiği yer açıktı çok kenarda kalmıştı kese onun için düşük yaptım zaten bu saatten sonra inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olur

Bende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra oldu

Bende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra oldu
Merhabalar ben de yeni çektirdim 21 ocakta. Peki siz de tüplerle alakalı bi sıkıntı var mıydı? Bana ikisi de açık dendi bizim de 3 sene oldu deniyoruz ama sebep bulunamıyor

Merhabalar ben de yeni çektirdim 21 ocakta. Peki siz de tüplerle alakalı bi sıkıntı var mıydı? Bana ikisi de açık dendi bizim de 3 sene oldu deniyoruz ama sebep bulunamıyor
Canim acik diyor ama oanda kapali aliyor basincla acildigi icin acik diyorlar halbuki ufak kapanikliklari oanda acdigi icin hemen sonrasinda gebe kalabiliyoruz banada acik dendi ama egerki kapaliysa bile suan acildi dedi doktor ve bana baya basinc uyguladi ilkde cok zorlandi doktor ilaci bile basarken filmde acik cikdi cunku basinc acmisdi bile

Ocakda cekdirdiysen onundeki dort ay icinde kalma sansin yiksek

Evet bana da 2 yada 3 tüp sıktı zaten ve aşırı canım yanmıştı belki de kaplıydı açıldı basınçtan sizin dediğiniz gibi

Ayyyy bana da nasip olur insallah adetten hemen sonra yumurtladım gibi rahim filmine gidicem diye ilişki yaşayamadım umarım kacirmamisimdir pcos var çünkü her zaman yumurta aki denk gelmiyor

Kızlar merhaba ben ilaç iğne ile 3. Denememin 13. Günündeyim bugün testim negatif çıktı. Doktorum bu da olmazsa rahim filmi çekelim dedi. Ben biraz korkuyorum yardımcı olur musunuz süreç nasıldı

Kızlar merhaba ben ilaç iğne ile 3. Denememin 13. Günündeyim bugün testim negatif çıktı. Doktorum bu da olmazsa rahim filmi çekelim dedi. Ben biraz korkuyorum yardımcı olur musunuz süreç nasıldı

Ben anestezisiz çektirdim aşkım öyle öldüm bayıldım kadar dad değil dayanılır yani. En önemlisi kipirdamamaya dikkat edeceksin. Agrisi da lavman yaparsın karnın ağrır ya öyle. Ben çekimden 2 saat önce ağrı kesici içmiştim

Anladım çok teşekkürler siz hangi şehirde çektirdiniz acaba? Ben devlette henüz sıra bulamadım özelde çok fiyat istedi ama olmazsa özelde yaptırıcam mecbur

Anladım çok teşekkürler siz hangi şehirde çektirdiniz acaba? Ben devlette henüz sıra bulamadım özelde çok fiyat istedi ama olmazsa özelde yaptırıcam mecbur

Ben Düzce deyim burda devlette araştırma da çekmiyor maalesef 8500e çektirdim

Ben de geçen ay çektirdim. ilk ay bir şey olmadı. Bu ay olur mu bilmiyorum

Yani giderim ama ilk önce tahlil bişeyler falan isteniyomuş galiba o yüzden git gel yapamam sanırım
Bi tahlil istenmedi benim şimdi yaşadığım şehir olunca adetten kesilince ara dediler bittiği günden sonraki gün aradım yarın gelin dediler direk özel olunca bi agri kesici içt gitmeden o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…