Bende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra olduMerhaba hanımlar ilk gebeliğime dokuz ay sonra hamile kalmıştım maalesef düşük oldu yaklaşık 8 9 ay oldu düşük yapalı yumurta büyüyüp çatlasa da gebelik oluşmadı polikistik Over’ım da var zaten ilaçla büyütmüştüm yumurtaları da zaten en son bir doktor rahim filmi çektir dedi oysa ben düştükten sonra istemiştim Bir türlü çektirmediler doktor gerek yok falan demişti neyse bugün çektirdim ve şok oldum iki tüpüm de kapalı rahmimin de %20’si açık gözüküyor neyse ki ikinci kez sıvı verilince komple açıldı hamd olsun diyeceğim o ki bir rahatsızlığınız yoksa bile gebelik düşünüyorsanız rahim filmi çektirin
Gebeliğim de düşügun
bu sebepten bile olmuş olabilir çünkü sadece bebeğin yerleştiği yer açıktı çok kenarda kalmıştı kese onun için düşük yaptım zaten bu saatten sonra inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olur
Merhabalar ben de yeni çektirdim 21 ocakta. Peki siz de tüplerle alakalı bi sıkıntı var mıydı? Bana ikisi de açık dendi bizim de 3 sene oldu deniyoruz ama sebep bulunamıyorBende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra oldu
Canim acik diyor ama oanda kapali aliyor basincla acildigi icin acik diyorlar halbuki ufak kapanikliklari oanda acdigi icin hemen sonrasinda gebe kalabiliyoruz banada acik dendi ama egerki kapaliysa bile suan acildi dedi doktor ve bana baya basinc uyguladi ilkde cok zorlandi doktor ilaci bile basarken filmde acik cikdi cunku basinc acmisdi bileMerhabalar ben de yeni çektirdim 21 ocakta. Peki siz de tüplerle alakalı bi sıkıntı var mıydı? Bana ikisi de açık dendi bizim de 3 sene oldu deniyoruz ama sebep bulunamıyor
Canim acik diyor ama oanda kapali aliyor basincla acildigi icin acik diyorlar halbuki ufak kapanikliklari oanda acdigi icin hemen sonrasinda gebe kalabiliyoruz banada acik dendi ama egerki kapaliysa bile suan acildi dedi doktor ve bana baya basinc uyguladi ilkde cok zorlandi doktor ilaci bile basarken filmde acik cikdi cunku basin
Ocakda cekdirdiysen onundeki dort ay icinde kalma sansin yiksekCanim acik diyor ama oanda kapali aliyor basincla acildigi icin acik diyorlar halbuki ufak kapanikliklari oanda acdigi icin hemen sonrasinda gebe kalabiliyoruz banada acik dendi ama egerki kapaliysa bile suan acildi dedi doktor ve bana baya basinc uyguladi ilkde cok zorlandi doktor ilaci bile basarken filmde acik cikdi cunku basinc acmisdi bile
Evet bana da 2 yada 3 tüp sıktı zaten ve aşırı canım yanmıştı belki de kaplıydı açıldı basınçtan sizin dediğiniz gibiCanim acik diyor ama oanda kapali aliyor basincla acildigi icin acik diyorlar halbuki ufak kapanikliklari oanda acdigi icin hemen sonrasinda gebe kalabiliyoruz banada acik dendi ama egerki kapaliysa bile suan acildi dedi doktor ve bana baya basinc uyguladi ilkde cok zorlandi doktor ilaci bile basarken filmde acik cikdi cunku basinc acmisdi bile
12sinde regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama kan verdim gebelik yok şuan, siz de regl döngünüzde bozulma olmuş muydu hsg sonrası ?Ocakda cekdirdiysen onundeki dort ay icinde kalma sansin yiksek
Ayyyy bana da nasip olur insallah adetten hemen sonra yumurtladım gibi rahim filmine gidicem diye ilişki yaşayamadım umarım kacirmamisimdir pcos var çünkü her zaman yumurta aki denk gelmiyorBende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra oldu
Kızlar merhaba ben ilaç iğne ile 3. Denememin 13. Günündeyim bugün testim negatif çıktı. Doktorum bu da olmazsa rahim filmi çekelim dedi. Ben biraz korkuyorum yardımcı olur musunuz süreç nasıldı
Anladım çok teşekkürler siz hangi şehirde çektirdiniz acaba? Ben devlette henüz sıra bulamadım özelde çok fiyat istedi ama olmazsa özelde yaptırıcam mecburBen anestezisiz çektirdim aşkım öyle öldüm bayıldım kadar dad değil dayanılır yani. En önemlisi kipirdamamaya dikkat edeceksin. Agrisi da lavman yaparsın karnın ağrır ya öyle. Ben çekimden 2 saat önce ağrı kesici içmiştim
Anladım çok teşekkürler siz hangi şehirde çektirdiniz acaba? Ben devlette henüz sıra bulamadım özelde çok fiyat istedi ama olmazsa özelde yaptırıcam mecbur
Bir rahatsızlığınız var mıydı peki?Bende rahim filmi cekdirdikden 3 ay sionra hamile kaldim biraz zor ama gercekden cok etkili seninde kisa surede kalacagini dusunuyorum 3 sene cocugum olmamisdi cekdirdikden sonra oldu
Ben de geçen ay çektirdim. ilk ay bir şey olmadı. Bu ay olur mu bilmiyorumMerhaba hanımlar ilk gebeliğime dokuz ay sonra hamile kalmıştım maalesef düşük oldu yaklaşık 8 9 ay oldu düşük yapalı yumurta büyüyüp çatlasa da gebelik oluşmadı polikistik Over’ım da var zaten ilaçla büyütmüştüm yumurtaları da zaten en son bir doktor rahim filmi çektir dedi oysa ben düştükten sonra istemiştim Bir türlü çektirmediler doktor gerek yok falan demişti neyse bugün çektirdim ve şok oldum iki tüpüm de kapalı rahmimin de %20’si açık gözüküyor neyse ki ikinci kez sıvı verilince komple açıldı hamd olsun diyeceğim o ki bir rahatsızlığınız yoksa bile gebelik düşünüyorsanız rahim filmi çektirin
Gebeliğim de düşügun
bu sebepten bile olmuş olabilir çünkü sadece bebeğin yerleştiği yer açıktı çok kenarda kalmıştı kese onun için düşük yaptım zaten bu saatten sonra inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olur
Yine çok iyi fiyat biliyo musunuzBen Düzce deyim burda devlette araştırma da çekmiyor maalesef 8500e çektirdim
Oww baya iyi fiyatmış yakin şehire falan gitme şansınız var mıYine çok iyi fiyat biliyo musunuzBenim bulunduğum yerde özelde 16-18 bin dediler
İnsallah olur diyelimBen de geçen ay çektirdim. ilk ay bir şey olmadı. Bu ay olur mu bilmiyorum
Pcos görünümü varBir rahatsızlığınız var mıydı peki?
Yani giderim ama ilk önce tahlil bişeyler falan isteniyomuş galiba o yüzden git gel yapamam sanırımOww baya iyi fiyatmış yakin şehire falan gitme şansınız var mı
Bi tahlil istenmedi benim şimdi yaşadığım şehir olunca adetten kesilince ara dediler bittiği günden sonraki gün aradım yarın gelin dediler direk özel olunca bi agri kesici içt gitmeden o kadarYani giderim ama ilk önce tahlil bişeyler falan isteniyomuş galiba o yüzden git gel yapamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?