Rahim filmi kanama ilaç

fatmanaz dizlek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
273
55
13
32
Kızlar rahım filmınden sonra kanamam nerdeyse bır hafta sürdü son bırkac gün leke tarzıydı peçeteye silince gelıyordu dün doktor kontrolüm vardı bir enfeksıyondan bahsetmedı hatta olmasın diye vajınel krem ( antıbıyotık ) verdi ayrıca yumurtlamışsın degerlendır dedi yanı doktora sormayı unuttum ama hem beraber olmak hem de vajınaya bu ilacı kullanmak sperme zarar vermez mı ya da dölllenme olursa etkılemz mı kafama çok takıldı sol tüpümde sorun var bir umut sağ tüpten hamile kalırım diye umut edıyorım bu ilacı bır hafta kullanmam lazım kanama durdu kullanmasam da mı dıyorum ama enfeksiyon olursa korkuyorum enfeksiyon diğer sağlam tüpümüzde zarar verebılır sonuçta bu durumu yaşayan oldu mu (

Merhaba bendee bugün çektirdim ama çok hafif kanama oldu geçti ve 4 günlük antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi doktor buarada siz adet bitiminde çektirmediniz mi acaba ondan mı oluştu kanama ve yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…