Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normal rahim filmi çekildim herhangi bişey çekilmedi ama bazı kişiler rahim filminin yeterli olmadığını histeroskopi yapılmasını gerektiğini söyleyince kafam karıştıMerhaba normal ultrasonda görünmeyen herşey rahim filminde çıkıyor benim polip çıktı ofis kameralı histereskopiyle bakıldı tespit edildi ve ameliyat günü bekliyorum
Herhangi bişey çıkmadı rahim filmimde yazacaktım çevirmiş telefonBen normal rahim filmi çekildim herhangi bişey çekilmedi ama bazı kişiler rahim filminin yeterli olmadığını histeroskopi yapılmasını gerektiğini söyleyince kafam karıştı
Yok canım profesör dr çekti hatta rahim filmini hiç bi sıkıntı yok dedi ama bi arkadaşım rahim filmine güvenme histeroskppide çıkıyor asıl herşey dedi o yüzden kafam karıştıCanım benim de rahim filminde anomali çıktı. Doktorum histereskobi kesin tanı dedi o yüzden bende pazartesi günü olucam. Doktorun gerekli görürse ister zaten
Yani benimki de öyle dedi ama rahim filminde sorun görmediyse histereskobide de yoktur diye düşünüyorum. Yine de doktoruna bi sorYok canım profesör dr çekti hatta rahim filmini hiç bi sıkıntı yok dedi ama bi arkadaşım rahim filmine güvenme histeroskppide çıkıyor asıl herşey dedi o yüzden kafam karıştı
Histereskopiyle komple tahmin içine bakılıyor ve görülüyorBen normal rahim filmi çekildim herhangi bişey çekilmedi ama bazı kişiler rahim filminin yeterli olmadığını histeroskopi yapılmasını gerektiğini söyleyince kafam karıştı
Histereskopiyle komple tahmin içine bakılıyor ve görülüyor
O zaman rahim filmi yetersiz miHistereskopiyle komple tahmin içine bakılıyor ve görülüyor
O zaman rahim filmi yetersiz mi
He anladım canım çok geçmiş olsun kolaylıkla geçsin inşallahHayır öyle demedimbenim rahim filminde cıktı polip zaten sonra ultrasonla baktılar bulamadılar sonra histereskopi ofis Le baktılar kamerayla tespit ettiler şimdi ameliyat lâ alcaklar