rahim filmi ilacı hakkında

jxuxpiter

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
arkadaşlar! hsg filmini çektirenler hangi ilaçla çektirdiniz? filmden sonra korundunuz mu lütfen bilgisi olanlar ilginizi bekliyorum

arkadaşlar! hsg filmini çektirenler hangi ilaçla çektirdiniz? filmden sonra korundunuz mu lütfen bilgisi olanlar ilginizi bekliyorum

Merhaba canım hsg filmi için ultravist ve eşdeğeri ilaçlar kullanılıyor
bu sadece rahim filmi korunmayla alakası yok :)

bana doktor t harfi ile başlayan bir ilaç al demişti eczaneden aldım onunla çektiler. ilaçtan dolayı korunmanız gerekir dediler. bir dahaki adete kadar. ilacın adını tam hatırlamıyorum ama trebnix miydi neydi

bana doktor t harfi ile başlayan bir ilaç al demişti eczaneden aldım onunla çektiler. ilaçtan dolayı korunmanız gerekir dediler. bir dahaki adete kadar. ilacın adını tam hatırlamıyorum ama trebnix miydi neydi

o ilacın adı telebrix canım o ilacı artık kullanmıyorlar diye biliyordum çünkü çok fazla yan etkisi oluyor(allerji anlamında) benim dediğim ilaç daha güvenli ama sana onu kullanmışlar neyse
ben ilk defa hsg sonrası bir ay korunmanız lazım gibi garip bir şey duyuyorum
verilen ilacın yarısı sen ayağa kalkınca zaten dışarı akıp gidiyor geri kalan da en geç 2 gün içinde rahminden tamamen atılır normalde
yani bu filmden sonra korunman gerekir diye doktorun söylediyse eğer bence doktorunu tekrar ara sor belki bir yanlış anlaşılma olmuştur?:uhm:

Lipiodol diye bir ilacti. Cok zor buldum, 15 gun aradim. Korunmak gerekmiyor, eminim cunku 3 farkli doktora sordum. Radyasyon aldigimiz icin korunmamiz gerekir diye dusundugumden emin olamaistim, fakat 3 dr da aynisini soyleuince rahatladim. Adetin 8-9. gunlerinde cekildigi icin, o gunlerde de hamilelik ihtimali olmadigi icin , o gunden sonra hamilelik olussa bile bebege etkisi olmaz dediler.

ben daha 2 gun once cektrdım ama benden ılac falan ıstemedıler nasıl ıs anlamadım.yanı hastane kendı karsıladı heralde.bı bana 5 gun ılıskıye gırme dedı dr.daha once de baska bı dr o ay boyunca korunacaksnz demıstı cunkı ılac olur da hamıle kalırsan cocuga cok zaralı demıstı.yanı ben ılk kez duymuorum
herkes farklı sey soluo ne yapsak:)

bende dün çektirdim.doktorum korun filan demedi.zaten bu ay olma ihtimali düşükmüş.çünkü rahim deforme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…