- 2 Ekim 2024
- 75
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbirii
-
Çok teşekkür ederim yanıtınız için . Geçmiş olsun hayırlı haberler inşAllahMerhaba bende 13 ocakta çekildim anestezili oldu benimki gözümü açtığımda odadaydım yarım saat bi ağrım oldu yüksek adet ağrısı gibi 2 günde hafif kanamam oldu Suan çok şükür iyiyim doktorum 5 gün korunma vermişti bana bu ay şansımın yüksek olduğunu söyledi şimdiden geçmiş olsun
Pcosunuz var mı acaba?Merhaba bende 13 ocakta çekildim anestezili oldu benimki gözümü açtığımda odadaydım yarım saat bi ağrım oldu yüksek adet ağrısı gibi 2 günde hafif kanamam oldu Suan çok şükür iyiyim doktorum 5 gün korunma vermişti bana bu ay şansımın yüksek olduğunu söyledi şimdiden geçmiş olsun
Hayır canım hiç bir sorunum yok sadece yumurta rezervi sınırda yani 1 ama doktorum bu değerle hamile kalabileceğimi söylediPcosunuz var mı acaba?
Rica ederim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın adetim ayın 1 de umarım olmamÇok teşekkür ederim yanıtınız için . Geçmiş olsun hayırlı haberler inşAllah
Anladım ben pcosum maalesef , ondan ötürü çektiriyorumHayır canım hiç bir sorunum yok sadece yumurta rezervi sınırda yani 1 ama doktorum bu değerle hamile kalabileceğimi söyledi
Pcos engel değil eğer pcos iseniz pcosda yumurta çok benimde az ama önemli olan sağlıklı 1 adet yumurta yaşınız da genç ise eşinizde veya sizde sorun yoksa filmden sonra şans yüksek stres yapmamam çok önemli ben 21 yaşındayımPcosunuz var mı acaba?
Amh kaç sizinAnladım ben pcosum maalesef , ondan ötürü çektiriyorum
Evet Pcosum çok fazla yumurtam var ve verimsiz ben de 26 yaşındayım maalesef benim de umudum yok. Ülkemizdeki çocuk tedavilerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Amh 5.7Amh kaç sizin
Allah var gam yok hep bunu söylerim ben elimden geleni yaptım yapılması gereken tüm tektikleri yaptırdım bi sorun çıkmadı dediğim gibi rahim ağzım kapalıymış ve açılmış afedersin ilişki de hep akardı baya baya gitmezdi içeri filmden sonra o kadar akmıyor yatmam rağmen akardı öncedenEvet Pcosum çok fazla yumurtam var ve verimsiz ben de 26 yaşındayım maalesef benim de umudum yok. Ülkemizdeki çocuk tedavilerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Amh 5.7
O sorun bende de var maalesef saatlerce de uzansam kalktigim an hersey disari atiliyor. Umarim filmden sonra hersey yoluna girer peki ne zaman cekildiniz ve sonrasinda baska nelere dikkatt ettiniz acabaAllah var gam yok hep bunu söylerim ben elimden geleni yaptım yapılması gereken tüm tektikleri yaptırdım bi sorun çıkmadı dediğim gibi rahim ağzım kapalıymış ve açılmış afedersin ilişki de hep akardı baya baya gitmezdi içeri filmden sonra o kadar akmıyor yatmam rağmen akardı önceden
İyi bir yerde çektirirseniz ağrınız olmaz bende çektirdim anesteziye hiç gerek yokmuş eli çok hafifti çeken kişininHerkese merhaba, bir hafta sonra rahim filmi çekileceğim. Pcosum var , Biraz tedirginim doğrusu tecrübelerinizi ve rahim filminden sonrası için bilgi verecek olanları bekliyorum teşekkür ederim.
Özel bi klinikte çektiricem nasipse alaninda cok iyi bi doktor bilgisi aldim ve karar verdim insAllah guzel gecerİyi bir yerde çektirirseniz ağrınız olmaz bende çektirdim anesteziye hiç gerek yokmuş eli çok hafifti çeken kişinin
Vajinusmusum vardı ve vajinal muayenesi bile agrili gecen biriyim , bilemiyorum tedirginimİyi bir yerde çektirirseniz ağrınız olmaz bende çektirdim anesteziye hiç gerek yokmuş eli çok hafifti çeken kişinin
O zaman sizin için farklı geçebilir tabi Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahVajinusmusum vardı ve vajinal muayenesi bile agrili gecen biriyim , bilemiyorum tedirginim
Amin , Allah razı olsun . Cümlemize inşAllahO zaman sizin için farklı geçebilir tabi Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Canım geçen pazartesi çekildim 2 gün hafif kanamam vardı ağrı vardı hafifte Suan da iyim çok şükür verdiği ilaçları da düzenli kullandım enfeksiyon olmamsı içinO sorun bende de var maalesef saatlerce de uzansam kalktigim an hersey disari atiliyor. Umarim filmden sonra hersey yoluna girer peki ne zaman cekildiniz ve sonrasinda baska nelere dikkatt ettiniz acaba
Siz filmden sonra hamile kaldınız mı peki ne zaman çekildinizO zaman sizin için farklı geçebilir tabi Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Malesef bende bekledim filmden sonra gebe kalan oluyormuş ama bende olmadı olumsuz olan tedavilerimde oldu şu an tüp bebekle gebeyim çok şükürSiz filmden sonra hamile kaldınız mı peki ne zaman çekildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?