• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi (hsg)

anneolmakisteyenbirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
75
10
3
26
Herkese merhaba, bir hafta sonra rahim filmi çekileceğim. Pcosum var , Biraz tedirginim doğrusu , reglinizden ne kadar süre sonra çekildiniztecrübelerinizi ve rahim filminden sonrası için bilgi verecek olanları bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba bende 13 ocakta çekildim anestezili oldu benimki gözümü açtığımda odadaydım yarım saat bi ağrım oldu yüksek adet ağrısı gibi 2 günde hafif kanamam oldu Suan çok şükür iyiyim doktorum 5 gün korunma vermişti bana bu ay şansımın yüksek olduğunu söyledi şimdiden geçmiş olsun 💐

Merhaba bende 13 ocakta çekildim anestezili oldu benimki gözümü açtığımda odadaydım yarım saat bi ağrım oldu yüksek adet ağrısı gibi 2 günde hafif kanamam oldu Suan çok şükür iyiyim doktorum 5 gün korunma vermişti bana bu ay şansımın yüksek olduğunu söyledi şimdiden geçmiş olsun 💐
Çok teşekkür ederim yanıtınız için . Geçmiş olsun hayırlı haberler inşAllah🥳

Pcosunuz var mı acaba?

Pcosunuz var mı acaba?
Pcos engel değil eğer pcos iseniz pcosda yumurta çok benimde az ama önemli olan sağlıklı 1 adet yumurta yaşınız da genç ise eşinizde veya sizde sorun yoksa filmden sonra şans yüksek stres yapmamam çok önemli ben 21 yaşındayım😂🙈doktorum biraz kızdı bu yaşta insan umutsuz olur mu herseyin güzel rahim filmi çekim hamile kalacaksın dedi bakalım

Evet Pcosum çok fazla yumurtam var ve verimsiz ben de 26 yaşındayım maalesef benim de umudum yok. Ülkemizdeki çocuk tedavilerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Amh 5.7
Allah var gam yok hep bunu söylerim ben elimden geleni yaptım yapılması gereken tüm tektikleri yaptırdım bi sorun çıkmadı dediğim gibi rahim ağzım kapalıymış ve açılmış afedersin ilişki de hep akardı baya baya gitmezdi içeri filmden sonra o kadar akmıyor yatmam rağmen akardı önceden

Allah var gam yok hep bunu söylerim ben elimden geleni yaptım yapılması gereken tüm tektikleri yaptırdım bi sorun çıkmadı dediğim gibi rahim ağzım kapalıymış ve açılmış afedersin ilişki de hep akardı baya baya gitmezdi içeri filmden sonra o kadar akmıyor yatmam rağmen akardı önceden
O sorun bende de var maalesef saatlerce de uzansam kalktigim an hersey disari atiliyor. Umarim filmden sonra hersey yoluna girer peki ne zaman cekildiniz ve sonrasinda baska nelere dikkatt ettiniz acaba

Herkese merhaba, bir hafta sonra rahim filmi çekileceğim. Pcosum var , Biraz tedirginim doğrusu tecrübelerinizi ve rahim filminden sonrası için bilgi verecek olanları bekliyorum teşekkür ederim.
İyi bir yerde çektirirseniz ağrınız olmaz bende çektirdim anesteziye hiç gerek yokmuş eli çok hafifti çeken kişinin

O sorun bende de var maalesef saatlerce de uzansam kalktigim an hersey disari atiliyor. Umarim filmden sonra hersey yoluna girer peki ne zaman cekildiniz ve sonrasinda baska nelere dikkatt ettiniz acaba
Canım geçen pazartesi çekildim 2 gün hafif kanamam vardı ağrı vardı hafifte Suan da iyim çok şükür verdiği ilaçları da düzenli kullandım enfeksiyon olmamsı için

Back