Merhabalar kızlar benim doktorum benden rahim filmi istedi ama özel hastanede çok pahalı devlette yaptırmayı düşünüyorum devlette yaptıran varmı ağrı çok oluyor mu tecrübelerinizi anlatirmisiniz.
Merhabalar kızlar benim doktorum benden rahim filmi istedi ama özel hastanede çok pahalı devlette yaptırmayı düşünüyorum devlette yaptıran varmı ağrı çok oluyor mu tecrübelerinizi anlatirmisiniz.
Bende araştırma hastanesinde çektirdim anestezi yoktu filme girmeden önce tüm kızlar korkuyordu herkes işte şöyle zormuş böyle zormuş diye muhabbete girdiler ya dedim sonunda ölmem ya korkmayın bu kadar dedim benden önceki kız baya bi bagırdı dediler sen yine geleceksin olmadı bende biraz tırstım sadece şiddetli bir baskı hissettim kasıklarımda içimden dua ettim güzelce nefes aldım inan daha fazlası yok korkma kendini kasarsan tabi agrı olur rahat bırak kendini ve bunu niçin yaptığını düşün inan zor değil
Gözümü çok korkuttular özel hastanede doktor çok ağrı olur anestezi yapip hsg cekicez dedi ama çok pahalı 1000 tl istediler Bende araştırma hastanesinde yaptıracağım
Gözümü çok korkuttular özel hastanede doktor çok ağrı olur anestezi yapip hsg cekicez dedi ama çok pahalı 1000 tl istediler Bende araştırma hastanesinde yaptıracağım
Bende çekildim 20 gün falan oldu yanlıs hatırlamıyosam
Bence ağrı acı herkesi acı eşiğine göre değişiyo
Çok korkarak girdim bende
Anestezi olmadan çekildim
Evet hissedilir bi ağrı oluyo ama öyle dayanılmıcak gibi değil hele anestezi almayı hiç gerektirmiyo bence
Zaten çok uzun sürmeyen bi işlem
Burda bazı yorumları okuyup korkutmayın kendinizi hiç
Ben üniversite hastanesinde Anestesiz çekildim hiçte korkulduğu gibi değil biraz insanın acı eşiğine bağlı içinizi ferah tutup girin insanlar daha ne acılara katlanıyor çekilmeden önce ağrı kesici içebilirsiniz