- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Rahim filmi HSG
- Konu Sahibi Pelolii
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende araştırma hastanesinde çektirdim anestezi yoktu filme girmeden önce tüm kızlar korkuyordu herkes işte şöyle zormuş böyle zormuş diye muhabbete girdiler ya dedim sonunda ölmem ya korkmayın bu kadar dedim benden önceki kız baya bi bagırdı dediler sen yine geleceksin olmadı bende biraz tırstım sadece şiddetli bir baskı hissettim kasıklarımda içimden dua ettim güzelce nefes aldım inan daha fazlası yok korkma kendini kasarsan tabi agrı olur rahat bırak kendini ve bunu niçin yaptığını düşün inan zor değilMerhabalar kızlar benim doktorum benden rahim filmi istedi ama özel hastanede çok pahalı devlette yaptırmayı düşünüyorum devlette yaptıran varmı ağrı çok oluyor mu tecrübelerinizi anlatirmisiniz.
Aynı konudan muzdaribim. ZATEN anestezi olduğu için 1000tl. Herkes çok acı oluyor diyorGözümü çok korkuttular özel hastanede doktor çok ağrı olur anestezi yapip hsg cekicez dedi ama çok pahalı 1000 tl istediler Bende araştırma hastanesinde yaptıracağım
Bende çekildim 20 gün falan oldu yanlıs hatırlamıyosamAynı konudan muzdaribim. ZATEN anestezi olduğu için 1000tl. Herkes çok acı oluyor diyor
Hangi devlet hastanesinde çektirdiniz acaba ?Ben de devlet Hastanesi'nde cektirdim fakat anesteziliydi. Sordunuz mu acaba hastaneye anestezi uyguluyor mu doktor ? Belki şansınıza vardır anestezi.
Adıyaman'da cektirmistim benHangi devlet hastanesinde çektirdiniz acaba ?