Kendi doktorum da herhangi bir yasak yok değerlendirmeye başlayabilirsiniz dedi. Biz de değerlendiriyoruz bu ayi canım.Merhaba canım bende hsg çektirdim bu ay doktorum korun demedi aksine değerlendir tüplerin açıkmış ama yıkandığı için daha çok ihtimal var dedi . Yumurta takibi yapıyoruz şuan hergün hastaneye gidiyorum . Çatlatacak yarın büyük ihtimal .
Hadi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bnde şimdi çatlatma iğnesi yaptım ilk defa .. bakalım ne olacak bu ay :)Kendi doktorum da herhangi bir yasak yok değerlendirmeye başlayabilirsiniz dedi. Biz de değerlendiriyoruz bu ayi canım.
ben 26. günde adet gördüm erken geldi hsg çekilmiştim bu ayHsg den sonra erken adet gören var mı acaba
Yumurtlama dönemindeydim geçen gün çamaşırımda kahve leke gördüm yumurtlama kanaması olabilir dedim gün içerisinde devam etmedi dünde bayağı regl kanaması gibi geldi bugünde devam ediyor normalde 40 günü buluyordu düzensiz adetim var pcos var 25. Gündeyim adet miyim ara kanama mı geçiriyorum anlamadım
Doktorum bilgi vermedi bu konuda n kanamam 2 gün sonra bitince değerlendirdim o ay. Tutmadı ama değerlendirmiştim yani.MerhabalarBugün hsg çekildim. Çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Doktorum bu ay korun dedi. Kulüpte de hss çektiren arkadaşlar hemen değerlendirmeye başladıklarını yazmışlar. 5-6 gün sonra yumurtlama dönemim gelecek. Sizler hsg sonrası hemen o ay değerlendirmeye başladınız mi? Doktorlariniz ne söyledi bu konuda?
Benim 5-6 gün geciktirmiati.Hsg den sonra erken adet gören var mı acaba
Yumurtlama dönemindeydim geçen gün çamaşırımda kahve leke gördüm yumurtlama kanaması olabilir dedim gün içerisinde devam etmedi dünde bayağı regl kanaması gibi geldi bugünde devam ediyor normalde 40 günü buluyordu düzensiz adetim var pcos var 25. Gündeyim adet miyim ara kanama mı geçiriyorum anlamadım
Biz de değerlendirdik hafta sonuna bat'ı bekliyorum ben de. Her doktor farkli bir şey söylüyor bu konuda. Sizin doktorunuz hiçbir şey de dememiş. Pek ortak bir karar yok maalesef.Doktorum bilgi vermedi bu konuda n kanamam 2 gün sonra bitince değerlendirdim o ay. Tutmadı ama değerlendirmiştim yani.
Oay antibiyotik kullanıldığı için sanırım korunma öneriyor. Ben antibiyotiği 2 gün kullandım, yan etkisi vardı daha fazla kullanamadimBiz de değerlendirdik hafta sonuna bat'ı bekliyorum ben de. Her doktor farkli bir şey söylüyor bu konuda. Sizin doktorunuz hiçbir şey de dememiş. Pek ortak bir karar yok maalesef.
Ben de 3 gün kullandımOay antibiyotik kullanıldığı için sanırım korunma öneriyor. Ben antibiyotiği 2 gün kullandım, yan etkisi vardı daha fazla kullanamadim
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben de Aydın Adnan Menderes üniversitesi hastanesinde anestezisiz çekildim.sabahtan kan veriyorsunuz HCG bakiyolar ve ilaç reçete ediyolar. Ağrı kesici , antibiyotik ve hsg icin kullanılan ilacı alıyorsunuz eczaneden. Ağrı kesiciyi hsg ye yakın içiyorsunuz antibiyotik işlemden sonra. Dayanilmyacak bir acı değil ama adet agrisindan da fazla bence. İçinize aletleri sokarken acı olmuyo ilaç verilirken 40 saniyelik bir acı oluyo ama baya fazla bir acı.sonra hemen geciyo acısı ağrısı. Ben işlem sonrası Aydın'da gezdim baya bı. 20 gün ilişki yok, pamuklu iç çamaşırı giyin, ayakta banyo yapın gibi şeyler söylendi. Ayrıca bu c kollu denen aci vermeyen cihaz değil sanırım bu hastanedeki. Herşey metal ameliyat ekipmanı gibi. Sonuç 15 güne çıkacak dendi. Kanama olmadı ben de çok şükür ağrım sızım da olmadı sonrasında. Sadece ilk gün gazım oldu o kadar.
hamile kaldınız mı acaba ben de yarın çekleceğimBenim daha regle çok var dün hsg çektirdim sol kasığım çok agrımıstı hala sol kasığımda agrı var ve sol belime de vurmaya başladı bu ağrı , sizde de oldu mu acaba
merhabalarrr hamile kaldınız mı acaba hsg etkili diyorlarMerhabalarDr hsg sonrası korunmaniza dair herhangi bir şey söyledi mi acaba benimki korunun bu ay dedi de merak ettim açıkçası.
merhaba bende de kist var hamile kaldınız mı hsg sonrasıAçıldı. Çektiğim acıya değdi en azından.Ama o yumurtalıktan pek yumurta salınmaz, çikolata kistim var o tarafta. Açılması bir işe yarar mı bilmem.
Hayır kalmadım.merhaba bende de kist var hamile kaldınız mı hsg sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?