- 9 Mayıs 2022
- 607
- 471
Açık dedi doktor raporda da açık yazıyordu. Benim de görüntüm böyleydi karın boşluğuna ilaç yayılmış şekildePeki sizin tüpleriniz açık mı çıktı acaba benim görüntülerden bir şey anladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık dedi doktor raporda da açık yazıyordu. Benim de görüntüm böyleydi karın boşluğuna ilaç yayılmış şekildePeki sizin tüpleriniz açık mı çıktı acaba benim görüntülerden bir şey anladınız mı
Anladım teşekkür ederim bende rapor olmayınca kafam karışmıştıAçık dedi doktor raporda da açık yazıyordu. Benim de görüntüm böyleydi karın boşluğuna ilaç yayılmış şekilde
Normal görünüyor rapora göreMerhaba kızlar film sonucum bu. Bilenler bakabilir mi?
Arkuat uterus?Normal görünüyor rapora göre
Radyolojik görüntüsü var mıArkuat uterus?
VarRadyolojik görüntüsü var mı
Arkuat uterus kalp şeklindeki rahim olarak geçiyor sizinkinde de kavis var aşağı doğru ama benim bildiğim bayağı aşağı doğru kalp olması gerekir o da perde diye adlandırılan bir şey. Doktorunuza gösterdiniz mi ya da çekim esnasında / sonrasında bilgilendirme yapmadılar mı? Rapora göre de tüpleriniz açık karın boşluğuna dağılmış ilaç
Rahim şeklinde sorun var gibi onun dışında normalMerhaba kızlar film sonucum bu. Bilenler bakabilir mi?
Arkuat uterus kalp şeklindeki rahim olarak geçiyor sizinkinde de kavis var aşağı doğru ama benim bildiğim bayağı aşağı doğru kalp olması gerekir o da perde diye adlandırılan bir şey. Doktorunuza gösterdiniz mi ya da çekim esnasında / sonrasında bilgilendirme yapmadılar mı? Rapora göre de tüpleriniz açık karın boşluğuna dağılmış ilaç
Bundan önce bütün tahliller kontroller yapıldı diye düşünüyorum. Eşiniz test verdi mi? Sebepsiz infertilite yaygın maalesef ki bunlardan biri de benim. Bazen tüplerden, geçirilmiş enfeksiyonlardan dolayı film esnasında görülmeyen minik yapışıklıklar basınçla verilen ilaçla açılabiliyormuş doktor dahi farkedemiyor öyle düşünün. Bununla da gebe kalmak mümkün oluyor. Hsg sonrası 6 ay içinde çoğunlukta gebelik meydana geliyormuş.Bir sorun değil herkeste var hemen hemen dedi. Gebeliğe engel teşkil etmez dedi. Ama 5 aydır olmuyor.
Ben Kadıköy de bir merkezde çektirdim, 1350 tl gibi idi. Çok korkuluysum ama simir testinden bir farkı yok. Kesinlikle genel anestezilik bir durum değilArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
aaaa görmedim görsem kesin yazardım, benden sonra giren hannımefendi de çok korkuyomuş ben göremedim onu benim de aklım onda kaldı :/
Merhabalar ben de salı günü hsg çektirdim, birkaç satırdan oluşan bir rapor ve buna benzer sıvı geçişlerini gösteren CD kaydı verdiler ama hiçbir şey açıklamadilar. İşlem sonrası Dr her iki tüpün de açık olduğunu sadece rahim ağzında küçük önemsiz bişey olduğunu onu da gebeliğe engel olmadığını söyledi. Haftaya gel dedi buu dışında bişey söylemedi. Sizin doktorunuz islem sonrası herhangi bir bilgi vermedi mi acabaKızlar merhaba bende rahim filmi çektirdim anlayan varmı görüntü ekledim yardımcı olurmusunuz
Merhabalar Dr hsg sonrası korunmaniza dair herhangi bir şey söyledi mi acaba benimki korunun bu ay dedi de merak ettim açıkçası.Hsg sonrası ilk deneme başarısız oldu. Bu ay da geldi kırmızılar. Bakalım bir sonraki aya kaldı benim umutlar.