merhaba herkese , bende yaptırdım mayıs ayında 2 yıldır çocuğumuz olmuyır araştırma üniv hastanesinde yaptırdım hiç ödeme de yapmadım ancak psikolojik olarak çok zor geldi bana doktor adeten sonra gel dediği için hemen gittim iki ilaç aldırdı bir antibiyotik birde ağrı kesici ben acıyı hafifletsin diye ağrı kesiciyi yarım saat önce iki tane içtim bir tane de antibiyotik içtim enfeksyon vs olmasın diye yapılırken alltan bir şey taktılar adını bilmiyorum ama rahim içine demir bir şey yerleştiriyolar sonra iç rahim ağını tutup içine plastik uzun bir pipet gibi şırıngalı bi şeyle ilaç veriyorlar tüplerin tıkalı mı açık mı bir sorun var mı belli oluyor evet ilaç verilirken acıyor ama kısa süren bir acı 2 dk sürmüyor benim reglim de çok ağrılı geçtiği için belkide zor gelmedi en zorlandığım süreç ilk aşama yarım saat uğraştırlar ağlaya ağlaya içim çıktı ama benden sonra giren kadının 5 dk halloldu korkmayın ama psikolojinizi de iyi ayarlayın çok şükür bir şey çıkmadı sadece rahmim tersmiş 2 yıl geçtiği için tedaviye başlayabiliriz dedi yurmut çatlatma vs 3 aylık ama ben henüz o sürece hazır değilim bir sorun yoksa doğal yollardan olsun istiyorum..
ama hala çocuğum da olmadı mecbur tedaviye başlayacağım gibi görünüyor.