Ben 450 tl ye cektirdim ama tabi yine cok pahalıçok iyi burda 1 filim 800 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 450 tl ye cektirdim ama tabi yine cok pahalıçok iyi burda 1 filim 800 tl
Evet adetten sonra gün alın dediler. ultrasonla baktı sanki perde var rahimde ama emin değilim dedi. kan testi yaptı tüm değerlerim eskiden yaptırdıklraımdan çok yüksek normal mi bilmiyorummmBilmiyorum ki canım. Adet bittikten sonra yapıyorlar ama adete yakın yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
Ben 450 tl ye cektirdim ama tabi yine cok pahalı
Yuh o neymiş öyle yaa. Bizde de ilk çekim ötekinden pahalı oluyo ama o kadar da olmuyo. İlk seans sizin parayla 200tl. Kadar falan. O kadar bile değilçok iyi burda 1 filim 800 tl
Ortalama değerler yazmıyo mu kağıtta canım? Normal değerler yazılmalı diye biliyorumEvet adetten sonra gün alın dediler. ultrasonla baktı sanki perde var rahimde ama emin değilim dedi. kan testi yaptı tüm değerlerim eskiden yaptırdıklraımdan çok yüksek normal mi bilmiyorummm
O nasil oluyorArkadaşlar 1.5 yıldır çocul istiyorum ve bir düşüğüm oldu. iki tüpümden biri tam biri biraz tıkalı çıktı hsg de. Brokoli kürünü kullandım 21 gün (7 gün içip 3 gün ara vererek) ve tam tüp bebek merkezine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim:) Paylaşmak istedim umarım herkese şifa olsun.
Herkesin aci eşigi farklidir tavsiyem biriyle gitmen.benim hic agrim acim olmadi.netteki yazilari okuyarak önyargili gitme.korkcak bisey yok.yarın fakülte hastanesinde hsg çektireceğim. okuduklarımdan dolayı korkmadım değil. tek gitsem sıkıntı olur mu sonrasında araba kulllanabilir miyim? adet sancısı gibiyse sıkıntı olmaz sanırım ama?
Ben röntgen bolümünde cektirdim ayni yermi bilmiyorum.kadin dogumcu girmedi.dr ilaci yolluyo zaten yukardan o arada rontgen cekiliyo.icerden baska biri hocam gecis var dedi ve bitti.direkt eline cd olarak veriyolar.peki nasıl oluyor? radyoloji kısmında çekiliyor sanırım.kadın doğumcu orda duruyor mu yoksa hsg çeken doktor gördüklerini yazıp cd ve kağıt mı veriyor doktora göstermek için.
Brokoliyi sadece 7 gün kullanıp mi gebe kaldın .Benim bir tüpüm açık ama olmuyorArkadaşlar 1.5 yıldır çocul istiyorum ve bir düşüğüm oldu. iki tüpümden biri tam biri biraz tıkalı çıktı hsg de. Brokoli kürünü kullandım 21 gün (7 gün içip 3 gün ara vererek) ve tam tüp bebek merkezine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim:) Paylaşmak istedim umarım herkese şifa olsun.
devlette bedava. gdip gün alırsanız sıkıntı yaşamıyorsunuz.Hsg filminin ortalama fiyati nedir bilen varmi
Himm peki devleti pek onermiyorlar ve özelde benim doktorum korkuyorumda bu ay hamile olmazsam gitmem gerekiyor kafam karmakaridikdevlette bedava. gdip gün alırsanız sıkıntı yaşamıyorsunuz.