- 8 Mart 2018
- 27
- 11
- 43
Evet biz çekiyoruzSizmi cekiyorsunuz rahim filmi ben Yanlış mi anladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biz çekiyoruzSizmi cekiyorsunuz rahim filmi ben Yanlış mi anladim
Canım doktor korunmana gerek yok dedi ama çoğu topik te gebeliği etkiledigi ve zararı olduğunu yazanlar var sizce nedir durumEvet biz çekiyoruz
Anestezi alınması çok gereksiz bir dürün bence anestezi vajinismus ve vajinal muayeneye asla giremeyen bayanlar için olmasi gerek gereksiz narkozun alimi ve para tuzağa bence doktorların tavsiye ediyor olması 3 dakika yattım kalktım 2 kez ilaç verildi 2 kez çekildi birdeBende bu ay çektireceğim regl bitmesini bekliyorum. 10 gündür devam eden kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Kararsızlık yaşıyorum anestezi konusunda, kimi çok zor kimi kolay olduğunu yazmış.
Hamilesin canım gözün aydın kaç günlük beta buBurasi yeri degil biliyorum ama aranizda beta hcgyi bilen varsa testime bakabilir mi hamilelik var mi Eki Görüntüle 2126886
Ben hastaneye gitmeden yarım saat önce bir arvelws içtim film sonrası ağrım 10 dk adet sancısı gibi oldu burdan kesildi avmede gezdim . Bütün gun dolaştım düşün hiç gerek yok anesteziye 3 dakika sürüyor inan oda adet sancısı gibi bir baskı Okadar korkma hiç bende 3 aydır araştırıyorum kimsenin dediğine kulak asma bildiğin bütün dyalar oku rahatlat kendini ben içeri girerken korkà korka içeren çıkan kiz gülerek cikti şaşırmıştım doğruymuşBende bu ay çektireceğim regl bitmesini bekliyorum. 10 gündür devam eden kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Kararsızlık yaşıyorum anestezi konusunda, kimi çok zor kimi kolay olduğunu yazmış.
sagol canım doktora gösterdim altı haftalıkmış çok şükürHamilesin canım gözün aydın kaç günlük beta bu
Canım filmi göstersem anlamışım doktorun dedikleri pek.tatmin etmedi beni yani ilk.bisy in yok.dedi sonra tam bakamadım dedi tekrar baktığında farklı konuştu mutmain olamadimEvet biz çekiyoruz
Canım filmi göstersem anlamışım doktorun dedikleri pek.tatmin etmedi beni yani ilk.bisy in yok.dedi sonra tam bakamadım dedi tekrar baktığında farklı konuştu mutmain olamadim
Mrb hangi hastanede çektirdiniz acaba? Bende bu ay çektireceğim anestezili istiyorum araştırma yapıyorum onun içinMerhaba kızlar , yıllardır kadınalrnkulubunu takıp ederım fakat hiç yorum yapmadım size faydası dokunacağını düşündüğüm için hemen üye olup yazmaya basladım.Bende 2 gün evvel hsg hadisesini bizzat yaşadım ve çok üzgünüm ki eer yeni teknik değilde eski teknikle yaptırıcaksanız çin işkencesi gibi hala kanamam ve ağrım var ben özel hastanede yaptrdıgım halde eski teknik kullanıyorlar malsef akıl edıp bunalrı dusunemedık eşimle...bize 5 dk bır işlem olduğu söylendi anesteziye isterseniz alın si bilirsiniz dediler fakat ben acı eşiğimden bi haberdim ilk denemde malesef film çekilemedi sadece boşuna acı çekmiş oldum.ikincisinde anestezi altında yapıldı hiç bişiy hissetmedim herkese tavsiyem bu yöndesir tabii ama allerjiniz vs başka bir durumunuz yoksa yada araştırın c kollu baloncuklu yeni uygulamamı yapılacak aksi taktirde başka yerde araştırıp çektirin...
Farklı bir hastaneye git ve anestezi istediğini belirtArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Eğer acı eşiğiniz düşükse anestezisiz de olabilirsiniz. Ben hiç göze alamadım ağrıyı. İnşallah sizinkiler açıktır. Bir de uyanmak çok sıkıntı olmadı...Merhabalar cumartesi rahim filmi cektirecegim doktorum şişli echomar a gonderdi. Anesteziye gerek yok bence dedi doktor ama isterseniz anestezi li islem yaptirabilirsiniz dedi. Cok kararsiz kaldim ekstra anesteziye para yatirmakta istemiyorum . ayrica uyanmayi beklemekte sıkıntı. Sizce deneyimli arkadaslar ne yapmaliyim ?
Cektirdim herkes 5 dk da girip cikarken ben 50 dk iceride kalmisim. Sol tüpüm tikali cikti acmaya calistilar ama acilmadi malesef baya agri cektim ve yoruldum. Kötü bir tecrubeydiEğer acı eşiğiniz düşükse anestezisiz de olabilirsiniz. Ben hiç göze alamadım ağrıyı. İnşallah sizinkiler açıktır. Bir de uyanmak çok sıkıntı olmadı...