Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etlik te değil de GATA da çektirdim anestezi siz hiçbir problem olmadıMerhaba arkadaşlar Ankara etlik Zübeyde Hanım da hsg filmi çektiren varmı?
Ben başka bi şehir den geleceğim de bi yerde dışarıdan gelenleri yapmıyoruz dedi öyle bi sorun var mı acaba bide ne kadar ücret odediniz?Etlik te değil de GATA da çektirdim anestezi siz hiçbir problem olmadı
GATA devlet hastanesi herhangi bir ücret ödemedim ben anestezı almadan çektirdim zaten korkutulduğu kadar da bir zorluğu yok ayrıca şehir dışı muhabbeti hiç duymadımBen başka bi şehir den geleceğim de bi yerde dışarıdan gelenleri yapmıyoruz dedi öyle bi sorun var mı acaba bide ne kadar ücret odediniz?
Anladım canım çok teşekkür ederimGATA devlet hastanesi herhangi bir ücret ödemedim ben anestezı almadan çektirdim zaten korkutulduğu kadar da bir zorluğu yok ayrıca şehir dışı muhabbeti hiç duymadım
Önemli değil canımAnladım canım çok teşekkür ederim
Bu konuda bilgim yok ama neden bu kdr çok çekildiğini merak ettimMerhaba kizlar rahim filmi kac kere cektirilebiliyor?ocak 2017 cekilmistim.iki ay once tekrar cekildim kasimda.bir daha cektirsem sorun olur mu acaba bilgisi olan var mi?
Canimcim bende Çankırı'dan gelicem çektirmek için.randevu falan alıyor muyuz ilk gidiste çekilir mi yoksa gunmu veriyorlarGATA devlet hastanesi herhangi bir ücret ödemedim ben anestezı almadan çektirdim zaten korkutulduğu kadar da bir zorluğu yok ayrıca şehir dışı muhabbeti hiç duymadım
Yok canım ilk önce gelip kadın Doğuma muayene oluyorsun doktor gerekli görürse şayet hsg için istem yazıyor onunla birlikte seni hastane içinde kadın Doğum yatan hasta bölümüne gönderiyor oradan da hsg sırası veriyorlar ben adet bitimi 10.güne sıra alabilmiştim yani senin isteğine göre değil onlar oradan sıra veriyorCanimcim bende Çankırı'dan gelicem çektirmek için.randevu falan alıyor muyuz ilk gidiste çekilir mi yoksa gunmu veriyorlar
Merhaba bende 3 kere çekildim iyi bir yerde çekilmeni öneririmMerhaba kizlar rahim filmi kac kere cektirilebiliyor?ocak 2017 cekilmistim.iki ay once tekrar cekildim kasimda.bir daha cektirsem sorun olur mu acaba bilgisi olan var mi?
Neden üç kere cekildiniz acaba daha ben korkudan bir tane cekilemedimMerhaba bende 3 kere çekildim iyi bir yerde çekilmeni öneririm
Peki tüplerinde sorun çıktı mı canımMerhaba bende 3 kere çekildim iyi bir yerde çekilmeni öneririm
Mesela benim hsg de sol tüpüm tıkalı çıktı ve hsg çekileli 2 yıl olacak sürekli kapalı dedikleri taraf ağrı yapıyor o kadar doktora gittim hepsi de hissetmen güzel demek ki açılmış dedi çok saçma geldi 2 yoldur ağrıyor aklıma takılan farzı misal açtı bu ağrı neyin nesi 3 kere çektirdim dedin peki sonrasında 5 6 ay gibi hiç ağrınn olmadımıMerhaba bende 3 kere çekildim iyi bir yerde çekilmeni öneririm