- 26 Nisan 2017
- 36
- 14
- 31
Leke den dolayı ilişkiye girmiyorsan o engel değil canım girebilirsin hem sağlık hem de dinen sakıncası yok24 maysda bende hasta olucam ama flm cekldm hala leke btmedi ilskyede gremedk sanrm bu ay hamis kalamcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leke den dolayı ilişkiye girmiyorsan o engel değil canım girebilirsin hem sağlık hem de dinen sakıncası yok24 maysda bende hasta olucam ama flm cekldm hala leke btmedi ilskyede gremedk sanrm bu ay hamis kalamcam :)
Prolaktin sorunu yoksa kullanabilirsinKizlar hayit tohmunu duydunuz mu ck kisi hamle kalms kllanipda
Bence tüm günleri değeelendir bu ay yakalayabilirsinDun btti sukur leke gelmesi rahatladm smdi hamle kalrsam bu ay ki adetm geckince belli olrmu bidaki aya mi sarkar acaba
iki gunde iliski daha iyi deglmi bend eole dusunyodm 2 gunde bir olsa die rham flmide ckelmisim bu ay olaislik yuksekBence tüm günleri değeelendir bu ay yakalayabilirsin
Valla ben 1 gün arayla da denedim 2 gün de şimdik hergünü denedim bakalm ne olcak tamamen kısmet yaiki gunde iliski daha iyi deglmi bend eole dusunyodm 2 gunde bir olsa die rham flmide ckelmisim bu ay olaislik yuksek
Valla ben 1 gün arayla da denedim 2 gün de şimdik hergünü denedim bakalm ne olcak tamamen kısmet ya
Amin canm iple cekiyorum şu 16sini olmadıysa direk aşılamaya gidicemhayrlisi ins bu ay olur bbuutn isteyen herkese allah anne olmayi nasip etsin ins
Amin canm iple cekiyorum şu 16sini olmadıysa direk aşılamaya gidicem
valla bakalım hayırlısı ben kendimi bi kac gündür iyi hissetmiyorum doktora gidicem sanıırm bakalımins olmustur bende 23unde hasta okucam ama gic unidim yk hasta olurum kesn ole hissedigorm
valla bakalım hayırlısı ben kendimi bi kac gündür iyi hissetmiyorum doktora gidicem sanıırm bakalım
tansiyonum cıkıp duruyor hamile olsam düşerdi yaa cıkmazdıneyn var cnm hamle kalmissindr belki :)
hayrliso cnm ins olurtansiyonum cıkıp duruyor hamile olsam düşerdi yaa cıkmazdı
insallah yaaahayrliso cnm ins olur
Geçmiş olsun canım. Sorun çıktı mı filmdeMerhaba bayanlar bnde dün çektirdim deneyimimi paylaşmak istedim bn çok acı çektim doğum yaptırdılar resmen ilki olmayınca 2.yaptılar ve ben 2 kere aynı acıyı yaşadım kusmaktan içim dışıma çıktı başım döndü 2 saat kendime gelemedim ağlama krizine girdi çok kötüydü yaptircak lar aneztezili yaptrsin
Yok tikalymis 2 side açılmış çok şükür ama bn çok kötü oldum yani bağırdım çıkarın artık diye valla doğum yaptırdılar yani çok kötüydüGeçmiş olsun canım. Sorun çıktı mı filmde