- 8 Ocak 2016
- 68
- 72
Canim şöyle soyliyim. Normal ucreti anestezili 1000 tl. Sgk ile 600 tl. Ben ozel saglik sigortamla 186 tl ye cektirdim.Ne guzel ise yaramis hsg maasAllah.
Anestezili ne kdr ucret odediniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim şöyle soyliyim. Normal ucreti anestezili 1000 tl. Sgk ile 600 tl. Ben ozel saglik sigortamla 186 tl ye cektirdim.Ne guzel ise yaramis hsg maasAllah.
Anestezili ne kdr ucret odediniz acaba?
Sgk ile acibademde 1100 tl dediler bana gecen gun anesteziliye cok geldi.ama sgk ile 600 hemde anestezili kolanda daha uygunmus.cok tesekkur ederim cvp icin.Canim şöyle soyliyim. Normal ucreti anestezili 1000 tl. Sgk ile 600 tl. Ben ozel saglik sigortamla 186 tl ye cektirdim.
Nedemek rica ederim. Mert gencturk isminde bi radyoloji uzmaniydi filmimi ceken. Herkes cok ilgili.filmden sonra acilde kendine gelmen icin bir saat yatiyorsun.. acibadem hastanelerini hic sevmiyorum fabrika gibi icerisi.gittiginde geriliyorsun.sessiz ve urkutucu geliyor. Kolani tavsiye ederim Allah gonlune gore versin.Sgk ile acibademde 1100 tl dediler bana gecen gun anesteziliye cok geldi.ama sgk ile 600 hemde anestezili kolanda daha uygunmus.cok tesekkur ederim cvp icin.
Amin cnm Allah seninde gonlune gore versin saglikla al bebegini kucagina.tekrar tesekkur ederim.Nedemek rica ederim. Mert gencturk isminde bi radyoloji uzmaniydi filmimi ceken. Herkes cok ilgili.filmden sonra acilde kendine gelmen icin bir saat yatiyorsun.. acibadem hastanelerini hic sevmiyorum fabrika gibi icerisi.gittiginde geriliyorsun.sessiz ve urkutucu geliyor. Kolani tavsiye ederim Allah gonlune gore versin.
Can'ım benim doktorum ara yok dedi aynen devamFilm sonrasi iliski konusunda ne dedi doktorlariniz nekadar yasak bebek isteyenler o ayi atlamalimi yoksa devam edebilirmi bilgisi olan varmi
Ya ..tesekkur ederim antibiyotik icince kimisi ilac bitene kadar yok diyormus kafam karistiCan'ım benim doktorum ara yok dedi aynen devam
Can'ım senin doktorun ne dedi.ben doktoruma çok güveniyorum çok iyi açıklamada yaptı bana ve eşime kesinlikle korunmayın dediYa ..tesekkur ederim antibiyotik icince kimisi ilac bitene kadar yok diyormus kafam karisti
Ilac ictin dimi antibiyotik.benimkide yasak demedi ama bikac kisiden oyle duyunca kafam karisti..Can'ım senin doktorun ne dedi.ben doktoruma çok güveniyorum çok iyi açıklamada yaptı bana ve eşime kesinlikle korunmayın dedi
Yok Can'ım ben antibiyotik kullanmadımIlac ictin dimi antibiyotik.benimkide yasak demedi ama bikac kisiden oyle duyunca kafam karisti..
Aa bana niye verdiki ben herkes kulkaniyor saniyordum..Yok Can'ım ben antibiyotik kullanmadım
Kisla baskentte 2 Ay önce 60 tl çektirdim. Tavsiye ederimAdana da uygun fiyatlı rahim filmi nerede çektirebilir yardımcı olur musunuz
Ben ilk defa seni gördüm ilaç kullanan filmden sonraAa bana niye verdiki ben herkes kulkaniyor saniyordum..
Bende kullanmaysni ilk goruyorum )) kafan karisti ya..Ben ilk defa seni gördüm ilaç kullanan filmden sonra
Valla bn filmden iki gun sonra hamule kaldim canim.yani rahim.filmi cektirdigim ay adet olmadim ve hamileyim.dr filmden sonra asilamaya karar vermisti ama gerek kalmadi Allahin izniyle insallah. Filmden sonra hamile kalma sansin artiyo hatta. Tuplerdeki minicik yapiskanliklar bile acildigindan. Ustelik benim rahim filmim tupler acik cikmistiFilm sonrasi iliski konusunda ne dedi doktorlariniz nekadar yasak bebek isteyenler o ayi atlamalimi yoksa devam edebilirmi bilgisi olan varmi
Biliyotum sizin konunuzu okumustum cok etkilendim filme giderken dusundum hatta yasimiz ayni ) peki siz ilac kullandinizmi film sonradiValla bn filmden iki gun sonra hamule kaldim canim.yani rahim.filmi cektirdigim ay adet olmadim ve hamileyim.dr filmden sonra asilamaya karar vermisti ama gerek kalmadi Allahin izniyle insallah. Filmden sonra hamile kalma sansin artiyo hatta. Tuplerdeki minicik yapiskanliklar bile acildigindan. Ustelik benim rahim filmim tupler acik cikmisti