sizlerin rahim filmi msj larınızı okudum şok oldum ben iki sene önce çektirmiştim nerdeyse komaya giriyordum kanamam oldu bayıldım ardından kustum ilaç yan etki yaptı herhalde bütün vücudum kabardı ya bana yanlış bişey yapıldı o zaman ya size uyuşturucu da verdiler filmi çektirdikten sonra uyuşturucu bağımlıları olurya resmen radyoloji uzmanının ayaklarına kapandım ağrı kesici vursun diye kasık ağrılarım beni öldürüyordu çünkü hayret ettim doğrusu:sm_confused:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pamukcum öncelikle hayırlısı olsun,umarım en kısa zamanda tedavin sonuçlanır ve alırsın bebişini kucagına.Moral bu tarz tedavilerde cok önemli ve belirleyici lütfen gözardı etme.Rahim filmi konusunda ise lütfen bir endişen olmasın.Bebişe bir adım daha yaklastıracaksa 15 dk lık minicik bir sızının ne önemi var ki,ben kendimi hep bunu düşünerek motive ettim.
Sevgilerimle...
Sevgilerimle...
Pamukcum öncelikle hayırlısı olsun,umarım en kısa zamanda tedavin sonuçlanır ve alırsın bebişini kucagına.Moral bu tarz tedavilerde cok önemli ve belirleyici lütfen gözardı etme.Rahim filmi konusunda ise lütfen bir endişen olmasın.Bebişe bir adım daha yaklastıracaksa 15 dk lık minicik bir sızının ne önemi var ki,ben kendimi hep bunu düşünerek motive ettim.
Sevgilerimle...
Haklısın canım saol..Allah isteyen herkese nasip etsin..Kafama çok takıyorum olmuyor diye eğer bu rahim filmi seninde dediğin gibi beni bir adım daha yakınlaştıracaksa herşeye razıyım..herşeyin hayırlısı..
arkadaşlar merhaba ben dün akşam hsg çektirdim.dr adet sancısına benzer bi sancı olur en fazla demişti, ama benim inanılmaz sancım oldu.ki ben her adet döneminde çok sancı çekerim.kesinlikle onun gibi deil.ilaç bende baş dönmesi ve mide bulantısı da yaptı.masadan dahi kalkamadım... hani gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama kendinizi de hazırlayın, ve mutlaka yanınızda biri olsun...
merhabalar bende çektirdim ve hiç acı duymadım.o masaya uzandığımda küçücük bir bebek hayal ettim sende öyle yap hayal kur emin olki hiçbirşey duymıycaksın.genel anestezi alman senin için daha kötü anestezi ve ayılman filmi çektirmenden daha zor.ben hemşireyim bana bu konuda güvenebilirsin.
Sonunda çektirdim...biraz acı,ağrım ve kanamam oldu...ilacı verince kasıklarımda ağrı hissettim..çok korkulacak bir ağrı değilmiş..ben korktuğum için biraz mızmızlandım sanırım...ama çok şükür sonuçlarım iyi normal çıktı..benim için sonucu daha önemliydi..o çektiğim ağrı sadece bir günlüktü..bir adım daha attım içimden bir ses yaklaştığımı söylüyor..inşallah yarabbim..Allah tüm isteyenlere yardım etsin...şimdi sıra iğnelerdeeeee ben yine korkuyorum çünkü karnımdan vurulcakmışşşş :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pamuk 26 aynı benimde senin düşündüğün gibi oldu canım şimdi hangi iğnlere başlayacaksın bend başlıcam iğnelere
figencim henüz almadım iğnelerimi o yüzden ismini bilmiyorum..:uhm:ama öğrenince söyleyim..sadece karından vurulacak diye biliyorum..:çok üzgünüm:
senin iğnelerinin ismi nedir canım..?
E
EU1
Ziyaretçi
Canım kesinlikle korkma bi arkadaşım o kadar abarttı gözümü korkuttuki benimde ödüm patladı lokal istedim bende ablam anestezi uzmanı bana lokal yaptıracağını söyledi benimle birlikte film çekilecek olan yere geldi ben mengeneye yattım ablam kapıda hemşilerler sohbet ederken görevli bişeyler yapmaya başladı ben ablam anestezi verecek onu bekleyelim dedim.Dr.ok ok vercek ben sadece ön hazırlığı yapıyorum dedi.Neyse 5 dk.sonra kalk iş bitti dedi nasıl yani dedim hazırlık değildi film çekildi bitti dedi şok oldum.Sadece çok fazla sıkışıklık hali hissettim birazcıkda yanma hepsi o millet,in canı tatlı bakma sen.:teselli:
ya arkadaşlar nolur böle şeyler yazmayın! ben daha 10 aylık evliyim! yazılanları okudukça daha da çok korkuyorum! :çok üzgünüm: ne hamile kalasım geliyo nede doktora gidesim..niye bütün bu acı şeyleri biz yaşıyoruz ki? birazda erkekler yaşasınlar çeksinler! ne olsa kabak hep bize patlıyo! keşke anam beni erkek doğursaymış sırnaşık şey