• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİM FİLMİ (HSG) SONUCU

yildizsimsek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
5
3
1
25
Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu rahim filmi çektirdim sonuç aşağıdaki gibi, aramızda doktor olan veya konu ile ilgili bilgisi olanlar acil dönüş yapabilir mi

Teşekkür ederim .

Endometrial kavite girişinde sol tuba girişinde milimetrik dolum defekti mevcuttur.
Kavum uteri normal form ve hacimdedir.
Kontrast madde bilateral tubalardan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılım göstermiştir.
Tubalar normal çapta, tubal rugae tabiidir.
Servikal kanal doğal görünümdedir.

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu rahim filmi çektirdim sonuç aşağıdaki gibi, aramızda doktor olan veya konu ile ilgili bilgisi olanlar acil dönüş yapabilir mi

Teşekkür ederim .

Endometrial kavite girişinde sol tuba girişinde milimetrik dolum defekti mevcuttur.
Kontrast madde bilateral tubalardan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılım göstermiştir.
Merhaba direkt görüntüsünü atabilirseniz, film çektirenler karşılaştırıp daha çok yorum yapabilir

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkür ederim .

Bu sonucu nasıl buldunuz bende geçen hafta çekildim ama e nabizde sadece görüntü olarak var bu raporu bulamıyorum

Tüplerinizin açık olduğunu anladım ben. Bu süreçte hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Ben film çektirdiğim ay hamile kalmıştım, size de nasip olur inşallah.

Tüplerinizin açık olduğunu anladım ben. Bu süreçte hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Ben film çektirdiğim ay hamile kalmıştım, size de nasip olur inşallah.
Maalesef PCOS hastasıyım 1 yıldır deniyoruz ama henüz hamile kalamadım dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim

Yumurtlama günlerinizi nasıl anlıyordunuz
Yumurta akı gibi bir akıntı geliyordu. Aslında bunları takip etmenize gerek yok. Gün aşırı ilişki yaşayıp bekleyeceksiniz. Dediğim gibi ben rahim filmi çektirdiğim ay gebe kaldım ve o ay hiç takip etmemiştim.

Yumurta akı gibi bir akıntı geliyordu. Aslında bunları takip etmenize gerek yok. Gün aşırı ilişki yaşayıp bekleyeceksiniz. Dediğim gibi ben rahim filmi çektirdiğim ay gebe kaldım ve o ay hiç takip etmemiştim.
Her yolu denedim ama sanırım yumurtam çatlamıyor . kaç ay sonra gebe kaldınız peki

Merhaba bişey sormak istiyorum. Ben bugün rahim gilmi çektirdim ama sağ bacağım inanılmaz ağrıyor bir ilgisi olabilir mi sizce anestezili çektirdim

IMG_4355.jpeg

Merhaba arkadaşlar bugün hsg cektirdim devlette ama zor geçti… sizce görüntüde bir anormallik varmı sola doğru kayma var gibi geldi bana …

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkür ederim .

Sorun yok.

İyi bi merkez ve radyolog çekmiş milimetrik dolumu bile yazmışlar.

Sonucunla alakali yorumda bulundu mu dr.unuz ? Sanki sag tüpte tıkanıklık var gibi duruyor ama yanlisda yönlendirmek istemem 🙏
Hamile kalabiliyorum ama kalpleri duruyor bebeklerin o yüzden cektirdim sekil bozukluğu yada enfeksiyon varmıdır diye tıkalı tüp açılırmı peki yada enfeksiyons neden olurmu acaba

Hamile kalabiliyorum ama kalpleri duruyor bebeklerin o yüzden cektirdim sekil bozukluğu yada enfeksiyon varmıdır diye tıkalı tüp açılırmı peki yada enfeksiyons neden olurmu acaba
Kan pıhtılaşması gibi bir durumunuz olabilir mi acaba? Herhangi bir test yapıldı mı bununla ilgili? Görümcemde 3 kez hamile kaldı ilk ikisinde bir süre sonra kalp durdu. Kanının koyu olduğu tespit edilince son hamileliğinde iğne kullandı. Şu an 6 aylık dünya tatlısı bir kızı var. Umarım en kısa zamanda sizede nasip olur

Kan pıhtılaşması gibi bir durumunuz olabilir mi acaba? Herhangi bir test yapıldı mı bununla ilgili? Görümcemde 3 kez hamile kaldı ilk ikisinde bir süre sonra kalp durdu. Kanının koyu olduğu tespit edilince son hamileliğinde iğne kullandı. Şu an 6 aylık dünya tatlısı bir kızı var. Umarım en kısa zamanda sizede nasip olur

Yok radyolog rapor yazıcak dedi devlette cektirdim zaten öyle cok acıklama yapmadılar
Direkr dr.un odasina gitseydin yorumlardi aslinda bende devlette cektirmistim bu sekilde ilerlemistim.
Iyi olmus cektirdigin ama bence. Agrili bir islem olsa da herkesin çektirmesi gerek bence ne yazik ki.
Zor gectigini yazmistin tüp kapali olunca zor gecebiliyormus, ve islem esnasinda aciliyor büyük kismi acilmama durumunda da baska bir islem yapiyorlarmis. Acilir yani merak etme. Belki enfeksiyon vs de olabilir ben gördüğüm anladigim kadarini yorumladim 🌸
Ve arkadaşın dedigi gibi kan pıhtılaşma testini genetik testlerinizi yaptirabilirsin belki de pıhtılaşma vardır. Kac defa kaybin oldu üzmezsem sorabilir miyim 🌸

Direkr dr.un odasina gitseydin yorumlardi aslinda bende devlette cektirmistim bu sekilde ilerlemistim.

Iyi olmus cektirdigin ama bence. Agrili bir islem olsa da herkesin çektirmesi gerek bence ne yazik ki.
Zor gectigini yazmistin tüp kapali olunca zor gecebiliyormus, ve islem esnasinda aciliyor büyük kismi acilmama durumunda da baska bir islem yapiyorlarmis. Acilir yani merak etme. Belki enfeksiyon vs de olabilir ben gördüğüm anladigim kadarini yorumladim 🌸
Ve arkadaşın dedigi gibi kan pıhtılaşma testini genetik testlerinizi yaptirabilirsin belki de pıhtılaşma vardır. Kac defa kaybin oldu üzmezsem sorabilir miyim 🌸
Bu fotoğrafta daha net gözüküyor sanırım tekrar bakabilir misiniz. Zor geçmesinin nedeni cok canım yandı ilaç yaktı karnımın icini baya bağırmak zorunda kaldım . Bütün testler yapıldı bende kan sulandırıcıda kullanmıştım aslında ama yine kalbi durdu

Eklentiler

• IMG_4357.jpeg
    IMG_4357.jpeg
    424,8 KB · Görüntüleme: 19
Back