RAHİM FİLMİ (HSG) SONUCU

yildizsimsek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
1
0
25
Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu rahim filmi çektirdim sonuç aşağıdaki gibi, aramızda doktor olan veya konu ile ilgili bilgisi olanlar acil dönüş yapabilir mi

Teşekkür ederim .

Endometrial kavite girişinde sol tuba girişinde milimetrik dolum defekti mevcuttur.
Kavum uteri normal form ve hacimdedir.
Kontrast madde bilateral tubalardan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılım göstermiştir.
Tubalar normal çapta, tubal rugae tabiidir.
Servikal kanal doğal görünümdedir.

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu rahim filmi çektirdim sonuç aşağıdaki gibi, aramızda doktor olan veya konu ile ilgili bilgisi olanlar acil dönüş yapabilir mi

Teşekkür ederim .

Endometrial kavite girişinde sol tuba girişinde milimetrik dolum defekti mevcuttur.
Kontrast madde bilateral tubalardan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılım göstermiştir.
Merhaba direkt görüntüsünü atabilirseniz, film çektirenler karşılaştırıp daha çok yorum yapabilir

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkür ederim .

Bu sonucu nasıl buldunuz bende geçen hafta çekildim ama e nabizde sadece görüntü olarak var bu raporu bulamıyorum

Tüplerinizin açık olduğunu anladım ben. Bu süreçte hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Ben film çektirdiğim ay hamile kalmıştım, size de nasip olur inşallah.

X