- 31 Mart 2023
- 623
- 218
- 23
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Maltepe Uni, 80 bin dediBenim doktorun kliniği var ama ameliyatları Acıbadem ile anlaşmalı orda yapıyor geçen sene şubat ayında 30 bine yaptırdım sizin ne kadardı
Kanama uzun sürmüyor demissiniz ama sizin uzun sürmemiş, her hasta da değişiyor demekki benim devam ediyor az ama hala bitmediEvet ve çok azdı
Sizin kanamaniz kısa surmusse neden doktor iki ay korunma verdi acabaEvet ve çok azdı
Ama ben olalı nerdeyse bir sene olacak Şuan kesin benim olduğum yerde vardır 70 80Maltepe Uni, 80 bin dediYüzyılda bende 30 bine yaptırdım
Kanamayla korunmanın alakası yok ki kanama aylarca günlerce sürmez sebebi iyileşsin dedi mikrop kapmasın iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadımSizin kanamaniz kısa surmusse neden doktor iki ay korunma verdi acaba
Bana kanama bittiği zaman ilişki serbest bir sonraki ay gel istersen yumurta takibini yapalım dedi diğer prof doktorumda aynı şekilde söylemişti yani iki ay korun demediler. Her hastanın kanamasi farklı olabilir, çok net iki ay korunma verilir demişsinizKanamayla korunmanın alakası yok ki kanama aylarca günlerce sürmez sebebi iyileşsin dedi mikrop kapmasın iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım
İğneleyici yazmışsınız ama sorun değil herkesin farklı olabilir ayrıca çok ödediğimi düşünmüyorum sonuna kader halletmiş bir doktor ben direterek iki ay korunma şart demedim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla genelde ağır işlemlerde veriliyor yoksa histeroskopiyi herhangi bir sonunu olmayana da yapıyorlar yani o tip birine zaten iki ay korun demezler bu kadar alıngan olmayın yazıkBana kanama bittiği zaman ilişki serbest bir sonraki ay gel istersen yumurta takibini yapalım dedi diğer prof doktorumda aynı şekilde söylemişti yani iki ay korun demediler. Her hastanın kanamasi farklı olabilir, çok net iki ay korunma verilir demişsinizsiz korunun evet fazla ödeme yapmışsınız aynı işlem yazık olmuş
iki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım bu yorumu yapıp anlamadığınızı, soylemissiniz bende acikladigimi umuyorumAyrıca yazdığımı bir kez daha okuyun bence orda genelde şekil düzeltmelerinde demişim… dediğim gibi mesela hiç bir sorunu olmayan kişilere de tüp bebek öncesi sırf kamerayla girmek amaçlı histeroskopi yapılır bu gibi kişilere ertesi ay tüp bebek işlemi uygulanır..yani iki ay korunma herkese verilmez zaten…
Hahahah çok komiksin bence kendini bir sorgula ben bildiğim kadarıyla söyledim kesin benim dediklerim doğrudur demedim sanırım anlama kapasiteniz bu yapacak bişey yokiki ay korunma verilir genelde şekil düzeltmelerine size nasıl bir ay demiş anlamadım bu yorumu yapıp anlamadığınızı, soylemissiniz bende acikladigimi umuyorumsanırım pek anlasamadık.. pekte sorun değil sürekli benim uzun sürmedi genelde sürmez tarzı konuştunuz ben biliyorum ama bilmeyen birisi yorumunuzdan etkilenebilir bir sorun mu var diye düşünebilir ayrıca bu kadar alıngan olmayın YAZİK filan size yakıştıramadım ben sizin paranıza yazık dedim ama iyi olmuş o zaman
Allah Allah öğretmensin ve bu şekilde üslup kullaniyosun şaşırtıcı ve acınasıÜrperdiğine göre sen etkilenmişsin yazdığımdan okumanda problem olabilir öğretmenim öğretebilirim sevaptır
Belli kimin acınası olduğuAllah Allah öğretmensin ve bu şekilde üslup kullaniyosun şaşırtıcı ve acınası
Ya şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendirBelli kimin acınası olduğuoku da az bilgilen cicim
Aaa yorumlarıma mı baktın hiç yorulma direk sicilimi vereyim hatta sen bi ad soyadını yaz senide şipşak bulurum ha adın derya ise adaşızYa şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendirstres yapma bu kadar
Ayrıca insanlarla bu şekilde bu durumdan dalga geçme Allah başına vermesin bazı şeyleri yazık kendini düşün şurda iki tartıştırmadın bizi hemen insanları özel yerinden vurYa şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendirstres yapma bu kadar
Aaa bak sen dalga diyosun demin bana aciyodun, ders veriyodunAyrıca insanlarla bu şekilde bu durumdan dalga geçme Allah başına vermesin bazı şeyleri yazık kendini düşün şurda iki tartıştırmadın bizi hemen insanları özel yerinden vur
Ayrıca pik görmedim bebişim eksik okumuşsun yine ben pili 14 gün önce gördüm bu ikinci belkide gebelikten pik yaptı bilmiyorum elimde gebelik testi yok yapamadım Şuan bekletmedeyim yani ya ikinci defa yumurtlama yada gebelikYa şimdi anladım sorununu, bu gün testin pozitif bence değerlendirstres yapma bu kadar
Ben tartışmak istemedim ki sen üslubuna dikkat etsen sorun yoktu bence he bir de valla merak ettim de profiline baktımAyrıca insanlarla bu şekilde bu durumdan dalga geçme Allah başına vermesin bazı şeyleri yazık kendini düşün şurda iki tartıştırmadın bizi hemen insanları özel yerinden vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?