Merhaba. Cuma günü anestezili hsg filmi çektirdim. Herkesin hikayesi gercekten farklı oluyor. İiyi ki anestezili olmuşum diyorum. İşlem bittikten ve uyandıktan sonra adet sancısı gibi sancıyla uyandım. Ağrı kesici yaptılar ve kanamam da vardı. Doktor sol tüpümün kapalı olduğunu gördü. Şimdi süreç nasıl ilerlemeli bilmiyorum. Aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi çok kararsızım. Sizlerle de paylaşmak istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim Filmi(HSG) Sol Tüp Kapalı
- Konu Sahibi Meriyto
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tek tüple doğal yoldan hamile kalabilirsin hsg sonrası hamile kalan cok var bence bi süre kendin deneMerhaba. Cuma günü anestezili hsg filmi çektirdim. Herkesin hikayesi gercekten farklı oluyor. İiyi ki anestezili olmuşum diyorum. İşlem bittikten ve uyandıktan sonra adet sancısı gibi sancıyla uyandım. Ağrı kesici yaptılar ve kanamam da vardı. Doktor sol tüpümün kapalı olduğunu gördü. Şimdi süreç nasıl ilerlemeli bilmiyorum. Aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi çok kararsızım. Sizlerle de paylaşmak istedim
Eşimde ileri harekette biraz sıkıntı var. Bende doğal yolla gebelik çok isterim her anne adayı gibi. Çünkü küçük de olsa bir operasyon geçirmek insanı geriyor ve üzüyor.
Tek tüple doğal yoldan hamile kalabilirsin hsg sonrası hamile kalan cok var bence bi süre kendin dene
Benimde tek tüpüm açık. Şöyle söyliyim benim bir dış iki kimyasal gebeliğim oldu. Eşimde de bazı pürüzler var . Ama takviyeyle çözülebiliyor bu sıkıntı.Eşimde ileri harekette biraz sıkıntı var. Bende doğal yolla gebelik çok isterim her anne adayı gibi. Çünkü küçük de olsa bir operasyon geçirmek insanı geriyor ve üzüyor.
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Merhaba canım eğer sıkıntı senin sadece tek tüpünün kapalı olması ve sadece eşinin hareketinde sıkıntı olmasıysa bir süre elinin ilaç tedavisi görmesini öneririm. Erkeklerin tedavi süreci daha hızlı ve kolay oluyo 3 aylık bi tedavi bazen çok yeterli oluyor ve aşılama tüp bebeğe gerek kalmıyor. Önce bunun için bi doktora gitmenizi öneririm. Eğer bununlada çözüleöeyecek bir şeyse başyaın tüp bebeğeMerhaba. Cuma günü anestezili hsg filmi çektirdim. Herkesin hikayesi gercekten farklı oluyor. İiyi ki anestezili olmuşum diyorum. İşlem bittikten ve uyandıktan sonra adet sancısı gibi sancıyla uyandım. Ağrı kesici yaptılar ve kanamam da vardı. Doktor sol tüpümün kapalı olduğunu gördü. Şimdi süreç nasıl ilerlemeli bilmiyorum. Aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi çok kararsızım. Sizlerle de paylaşmak istedim
Eşimin geçen seneden beri var bu problemi açıkcası cokda dikkat etmedi. Tekrardan takviye almaya başladı ve sadece benim tüperimin kapalı olması da degıl problem. Ben de pcos da var ama öyle aylarca adet düzensizlikleri değil benimki. 35-38 günde bir olan adet. O da sıkıntı tabi. Her şey AllahtanMerhaba canım eğer sıkıntı senin sadece tek tüpünün kapalı olması ve sadece eşinin hareketinde sıkıntı olmasıysa bir süre elinin ilaç tedavisi görmesini öneririm. Erkeklerin tedavi süreci daha hızlı ve kolay oluyo 3 aylık bi tedavi bazen çok yeterli oluyor ve aşılama tüp bebeğe gerek kalmıyor. Önce bunun için bi doktora gitmenizi öneririm. Eğer bununlada çözüleöeyecek bir şeyse başyaın tüp bebeğe
Bir tüp kapalıysa sonuçta diğeri açık benimde fış gebelikte bir tüpüm tamamen tıkandı diğeriyle yine hamile kaldı gerçi diğeride biraz tıkanmış enfeksiyondan ama haşa şansınız %50 devam ediyor em azndan 4-5 ay deneyinMerhaba. Cuma günü anestezili hsg filmi çektirdim. Herkesin hikayesi gercekten farklı oluyor. İiyi ki anestezili olmuşum diyorum. İşlem bittikten ve uyandıktan sonra adet sancısı gibi sancıyla uyandım. Ağrı kesici yaptılar ve kanamam da vardı. Doktor sol tüpümün kapalı olduğunu gördü. Şimdi süreç nasıl ilerlemeli bilmiyorum. Aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi çok kararsızım. Sizlerle de paylaşmak istedim