rahim filmi hsg ....izmirde çektirdim.650 tl..suan eve yeni geldim.anestezili...dr volkan bey...

Sahiden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
102
45
98
rahim filmi izmir kahramanlarda doktor volkan beyden randevu aldım.ona gittikten sonra özel bir kliniğe gittim...cok kaliteliydi..narkozlu yaptırdım.suan yeni eve geldim.biraz kanamam.var.onun dışında iyiyim.birde antibiyotik verdiler.ben çok araştırdım. cok memnun kaldım.her yer 1000 tl veya 750 tl fiyat veriyordu.sonucuda hemen aldım.tupler temiz.simdi yeni bir test istedi.

rahim filmi izmir kahramanlarda doktor volkan beyden randevu aldım.ona gittikten sonra özel bir kliniğe gittim...cok kaliteliydi..narkozlu yaptırdım.suan yeni eve geldim.biraz kanamam.var.onun dışında iyiyim.birde antibiyotik verdiler.ben çok araştırdım. cok memnun kaldım.her yer 1000 tl veya 750 tl fiyat veriyordu.sonucuda hemen aldım.tupler temiz.simdi yeni bir test istedi.
Merhaba ne kadara çekildiniz

Geçmiş olsun. rahim filmi çok basit bir işlem ki. Bir kaç saniye alıyor . Narkoz almak damar Yolu açtirmak daha eziyet bir işlem hatta. Ben özelde geçen sene 200e çektirmiştim

Geçmiş olsun. rahim filmi çok basit bir işlem ki. Bir kaç saniye alıyor . Narkoz almak damar Yolu açtirmak daha eziyet bir işlem hatta. Ben özelde geçen sene 200e çektirmiştim
Canım herkez farklı konusuyor benim arkadasım aglamıs cektirirken size iğne yaptılar mı anestezi yaptırmayan bazılarına iğne vurmuşlar onlar hissetmemiş. Anestezinin ne gibi zararı vardır. Bu arada sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucagına

Canım herkez farklı konusuyor benim arkadasım aglamıs cektirirken size iğne yaptılar mı anestezi yaptırmayan bazılarına iğne vurmuşlar onlar hissetmemiş. Anestezinin ne gibi zararı vardır. Bu arada sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucagına
Teşekkür ederim canım. Anestezinin zararlarını bilmiyorum da yan etkileri olabilir. Bende aşırı bulantı kusma yapıyor . Damar yolundan verilirken ki yanma hissini Halen unutamıyorum Nefret ediyorum genel anesteziden. Benimde canım çok kıymetlidir aslında. İğne yapılırken bakamam bile , doktor ve hemşire rahim filmi çektirirken hiç ağrısı Yok dediler, inanmadım onlara ve korktum çok . İşlem bitince bittiğini anlamadım?! Bu muymuş dedim cidden. Rahim filmiinden korkup çektiremeyenler normal Doğumda yapamaz. Nasıl çekecek o sancıyı?

Merhaba hanımlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben Gaziantep'te oturuyorum. 11 Ocakta bende hsg çektirdim. Çektirmeden önce bunu deneyimleyen insanların yorumlarını okudum ve baya gerilmiştim. Hsg çektirdiğim merkezi aradım. Bilgi aldım ve aklımdakileri ilettim. Çok anlayışlı ve naziktiler. Amacım reklam yapmak değil tabi ki. Bu işlemi yaptıracak olan kişilerin içini rahatlatmak istiyorum sadece. Bu arada hsg 350 tl ye çektirdim ben ilaç parası olarakta 45 tl ödedim. Burdaki çoğu hastane 700 tl fiyat söylüyorlar. Özel bi merkeze gittim ben. Gelelim sancı ya da acı kısmına. Benim iki tüpümde açıkmış belki bu yüzden fazla bir ağrım olmamıştır emin değilim. Bu işlemin ağrılı geçmesinin bence temel sebebi tüplerle alakalı. Benim fazla bir ağrım olmadı adet sancısı kadar bile değildi. Kaldı ki ben adet sancısını da çok şiddetli hissetmiyorum. Tekrar hepinize geçmiş olsun hanımlar. Kusura bakmayın fazla uzattım. İyi günler dilerim.

Merhaba hanimlar bende 16 ocakta zubeyde kadin dogum evinde cektirdim valla acik soylemek gerekirse kimse agrimiyor acimiyor demesin bende burdan okuyup o kadar rahat gittim ki aci hissetmicem diye ama gercelten cok samimi soyluyorum kalbim yerinden cikti sanki inannin adet sancisina kurban olayim bu aci anlatilmaz yasanir inanin cok aci veriyor kisa suruyor ama o ilk ilaci verdiklerinde bitiyorsu resmen

Merhaba hanimlar bende 16 ocakta zubeyde kadin dogum evinde cektirdim valla acik soylemek gerekirse kimse agrimiyor acimiyor demesin bende burdan okuyup o kadar rahat gittim ki aci hissetmicem diye ama gercelten cok samimi soyluyorum kalbim yerinden cikti sanki inannin adet sancisina kurban olayim bu aci anlatilmaz yasanir inanin cok aci veriyor kisa suruyor ama o ilk ilaci verdiklerinde bitiyorsu resmen
Açıkmı çıktı tüpleriniz

Evet tuplerimin ikiside acik cikti canim yumurtaliklarinda iyi calisiyor dedi bu ay umidim var hayirlisi ins
Amin inşallah bende bugün tepecik sskda çekildim. Acı duydum ama dayanılmayacak bi acı değildi. Bana çeken bayanın söylediği acıyorsa açık demektir tüpler. İnşallah fazla aramadan gelir mucizelerimiz bize

Bende izmirde çekildim canm 500 tl

Amin inşallah bende bugün tepecik sskda çekildim. Acı duydum ama dayanılmayacak bi acı değildi. Bana çeken bayanın söylediği acıyorsa açık demektir tüpler. İnşallah fazla aramadan gelir mucizelerimiz bize
İnsallah canim yaa rabbim herkeze nasip eder hepimizin gonlumuzdekilerini nasip etsin amin amin

Back
X