- 2 Temmuz 2023
- 1.137
- 522
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Tüplerinde herhangi bir sorun olan veya olmayanlar çektiğiniz hsg resimlerini paylaşabilir misiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm gecen sene cekildim sol tüp tıkalıydı açtım dedi doktor ama malesef gebelik elde edemedik
Çok teşekkür ederim, kapalı olmasının bir nedeni var mıydı acaba yaşınız kaç, tüpbebek düşünüyor musunuz
Neden kapalıydı acaba bunun bir sebebi oluyor mu? İnşallah önümüzdeki süreçte hamile kalırsınızBende beş gün önce çekildim tüplerim tıkanmış açıldığını söyledi doktor gebelik için bekliyoruz bakaljm
Amin ya inşallah bişey soylemedi ya neden kalandigina dair tek dediği tüplerin tıkanmış hsg çekim sırasında açtık dendi canım monodol verdi bir hafta kullan ilişkiye girme dedi bu ay veya gelecek ay gebeliğin oluşacak dendi bakalimNeden kapalıydı acaba bunun bir sebebi oluyor mu? İnşallah önümüzdeki süreçte hamile kalırsınız
Hadi inşallahhh kaç yıldır deniyorsunuz ve yaşınız kaç bir de infertilite uzmanıyla mı görüşüyorsunuz yoksa kadın doğum mu sadeceAmin ya inşallah bişey soylemedi ya neden kalandigina dair tek dediği tüplerin tıkanmış hsg çekim sırasında açtık dendi canım monodol verdi bir hafta kullan ilişkiye girme dedi bu ay veya gelecek ay gebeliğin oluşacak dendi bakalim
Hayır nedeni belirsiz ama sümüksü tıkaçlar vardı açtım dedi bu vesileyle hamile kalmanıza engel birsey yok artık dedi ama 1 yıl gecti cektireli. Önce asılama sonra tüp bebek düsünüyoruz cunku 3 yıldır gebelik olusmadı düşük bile olmadıÇok teşekkür ederim, kapalı olmasının bir nedeni var mıydı acaba yaşınız kaç, tüpbebek düşünüyor musunuz
İki yıldır deniyoruz 24 yaşındayım canım kadın doğum uzmaniyla görüştüm canımHadi inşallahhh kaç yıldır deniyorsunuz ve yaşınız kaç bir de infertilite uzmanıyla mı görüşüyorsunuz yoksa kadın doğum mu sadece
Kadın doğum uzmanı aynı zamanda tüp bebek tedavisi yapıyorHadi inşallahhh kaç yıldır deniyorsunuz ve yaşınız kaç bir de infertilite uzmanıyla mı görüşüyorsunuz yoksa kadın doğum mu sadece
Ah yaşın ne güzel, ben de 28e girdim sayılır:) kendini ferah tutİki yıldır deniyoruz 24 yaşındayım canım kadın doğum uzmaniyla görüştüm canım
Aşılamayı genelde erkek faktörü olduğunda öneriyorlar. Yaşınız daha varsa elbette deneyin, ben eğer ki doktorlar bir şey derse bu yıl tüp bebeğe başlayacağım direk bir engel olmazsa vücudumla ilgili üreme organları gerçekten çok karmaşık, keşke daha çok şey bilinse ama malesefHayır nedeni belirsiz ama sümüksü tıkaçlar vardı açtım dedi bu vesileyle hamile kalmanıza engel birsey yok artık dedi ama 1 yıl gecti cektireli. Önce asılama sonra tüp bebek düsünüyoruz cunku 3 yıldır gebelik olusmadı düşük bile olmadı
Çok saol ya inşallah tutar bu ayAh yaşın ne güzel, ben de 28e girdim sayılır:) kendini ferah tut
Evet erkek faktorlu oldugu zaman yapıyorlar ama tüp bebek için 2 yada 3 aşılama raporu olması şartı var diye yaptırıcam açıkcasıAşılamayı genelde erkek faktörü olduğunda öneriyorlar. Yaşınız daha varsa elbette deneyin, ben eğer ki doktorlar bir şey derse bu yıl tüp bebeğe başlayacağım direk bir engel olmazsa vücudumla ilgili üreme organları gerçekten çok karmaşık, keşke daha çok şey bilinse ama malesef
Normal mi cektirdiniz anestezi altında mi acı verici miydi paylaşabilir misiniz rica etsemBende beş gün önce çekildim tüplerim tıkanmış açıldığını söyledi doktor gebelik için bekliyoruz bakaljm
Hmm tüp bebek raporu almak için mi önce aşılama. Bana da dr aşılama vakit kaybı ve maddi kayıp o yüzden direk tüp bebek dedi. Ben de kendimi hazırlayayım direk tüp bebek aşamasına geçeceğimEvet erkek faktorlu oldugu zaman yapıyorlar ama tüp bebek için 2 yada 3 aşılama raporu olması şartı var diye yaptırıcam açıkcası
Anestezili çekerseniz asla acı hissetmiyorsunuz uyuyup uyanıyorsunuz 15 dkda. Uyanınca hafif kasıklarda ağrı oluyor ama adet öncesi hafif ağrı gibi. Korkulacak veya tereddüte düşecek hiiiç bir şey yok emin olunNormal mi cektirdiniz anestezi altında mi acı verici miydi paylaşabilir misiniz rica etsem
Yani doktorum ile yeni görüştük hormon testlerimden sonra ilerleyeceğiz çekebiliriz dedi herkes çok kötü olmuş canlı çektirenler açıkçası acıya dayanamam diye düşünüyorum merak ettim teşekkür ederim bilgi içinAnestezili çekerseniz asla acı hissetmiyorsunuz uyuyup uyanıyorsunuz 15 dkda. Uyanınca hafif kasıklarda ağrı oluyor ama adet öncesi hafif ağrı gibi. Korkulacak veya tereddüte düşecek hiiiç bir şey yok emin olun
Özel hastanede anestezi altında çekildim çekim sırasında hiç bişey hissetmedim uyandıktan sonra hafif bir sancım oldu kısa bir sancım oldu hastanedeyken çoktan çekmişti sonrasnda sancım hiç kalmadıNormal mi cektirdiniz anestezi altında mi acı verici miydi paylaşabilir misiniz rica etsem