- 26 Mayıs 2021
- 33
- 12
- 38
- 32
- Konu Sahibi anneolcam2
Rahim filmi hsg çektirdiniz mi? Anestezili mi önerirsiniz yoksa anestesisiz mi ? Kadıköyde Sonomedi öneren var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben sonomedde cektirdim anestezi almayın bence o kadar kısa sürüyoki hiç bişey anlamıyorsunuz zatenRahim filmi hsg çektirdiniz mi? Anestezili mi önerirsiniz yoksa anestesisiz mi ? Kadıköyde Sonomedi öneren var mı?
Gecen hafta ecomar çekildim anesteziye gerek yok hiç iki dk hiç acimiyo azcik sızı okadr .adet ağrısı diyorlardı oo yanında daha ağır bence korkma git ..tabi herkez farklı olabilir tüp kapalıysa falan ama dayanilmiycak bisy degilmisRahim filmi hsg çektirdiniz mi? Anestezili mi önerirsiniz yoksa anestesisiz mi ? Kadıköyde Sonomedi öneren var mı?
Ben bu gün sonomedde çektirdim çok memnun kaldım. Personel ve radyoloji uzmanı çok güler yüzlü. Anestezi ya da ağrı kesici almadan oldum. Hiçbir şey anlamadım. Bitti dediğinde gerçekten mi dedim güldülerRahim filmi hsg çektirdiniz mi? Anestezili mi önerirsiniz yoksa anestesisiz mi ? Kadıköyde Sonomedi öneren var mı?
Merhaba gecmis olsun bende sonomedde gidicem kadikoy subesindemi cektirdinizBen bu gün sonomedde çektirdim çok memnun kaldım. Personel ve radyoloji uzmanı çok güler yüzlü. Anestezi ya da ağrı kesici almadan oldum. Hiçbir şey anlamadım. Bitti dediğinde gerçekten mi dedim güldüler
2 dakika sürdü. Vajinal muayene gibi. Ayrıca çok temiz
Evet kadıköy şubesinde çektirdim. Hiç korkma :) acısız olacakMerhaba gecmis olsun bende sonomedde gidicem kadikoy subesindemi cektirdiniz
Sonrasında korundunuzmuEvet kadıköy şubesinde çektirdim. Hiç korkma :) acısız olacak
Hayır korunmadım daha 4 gün oldu çektireli. Antibiyotik vermedi zaten. Radyasyon da eski cihazlardaki kadar değilmiş. Çok azmış. Korunmayı gerektirecek bir şey yok dedi. Günlük hayatına devam edebilirsin dedi.Sonrasında korundunuzmu
İnşAllah hayırlı haberler alırız bu ayHayır korunmadım daha 4 gün oldu çektireli. Antibiyotik vermedi zaten. Radyasyon da eski cihazlardaki kadar değilmiş. Çok azmış. Korunmayı gerektirecek bir şey yok dedi. Günlük hayatına devam edebilirsin dedi.
İnşaAllah canımİnşAllah hayırlı haberler alırız bu ay
Canım selam gelişme var mıİnşAllah hayırlı haberler alırız bu ay
Merhaba henuz yok bekliyiruz bakalim bugun akintim vardi yumurtlamami ne anlamadim ama adet tarihim3 temmuzCanım selam gelişme var mı