Allah sesini duyar insallah teskkur ederim canimİnşallah hamilesindir
Canim bende bugun hamile oldugumu ogrendimÇektirdim 3. Ayında gene adet gördüm 40 gün hiç durmadan kanamam oldu ama hamileymişim şuan 4.5 aylık hamileyim darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bu arada kesinlikle kafanıza takmayın derim hiç düşünmediğim ayda gebe olduğumu öğrendim.
Sonuc guzel olduSagol canim sende dikkat et olurmu
Sizde hsg sonrası mı hamile kaldınız? Ve kac ay sonra oldu? Bende 4-5 senedir gebe kalamıyorum ve daha yeni hsg çekildim yazınızı okuyunca umutlandımSonuc guzel oldu
Evet şuanda 2 aylık oğlum var 4.senemde hamile kaldım Hsg sonrası ilk ay uzun süren kanamam 2 ay 40 günlük kanamam oldu hamileymişim 4 sene boyunca hiç korunmamıştık Hsg çektirdim 2 ay hamile olduğmu öğrendim .. Ve Hsg çektirdikten sonra ilk ay olmayınca artık kendimi yıpratmıcam düşünmicem dedim tatile çıktık hiç gebelik testide yapmadım olmuyorsa vardır bir hayır dedim bırakmıştım artık düşünmeyi tatil dönüşü hamileliğimin haberini aldım tutarsız kanamalarımdan dolayı doktora gittiğimde öğrendim ve sağ tüpümde tıkanıklık vardı kafama asla takmaman tavsiyemSizde hsg sonrası mı hamile kaldınız? Ve kac ay sonra oldu? Bende 4-5 senedir gebe kalamıyorum ve daha yeni hsg çekildim yazınızı okuyunca umutlandım
Hayirli olsun..darısı bizlere inşallahEvet şuanda 2 aylık oğlum var 4.senemde hamile kaldım Hsg sonrası ilk ay uzun süren kanamam 2 ay 40 günlük kanamam oldu hamileymişim 4 sene boyunca hiç korunmamıştık Hsg çektirdim 2 ay hamile olduğmu öğrendim .. Ve Hsg çektirdikten sonra ilk ay olmayınca artık kendimi yıpratmıcam düşünmicem dedim tatile çıktık hiç gebelik testide yapmadım olmuyorsa vardır bir hayır dedim bırakmıştım artık düşünmeyi tatil dönüşü hamileliğimin haberini aldım tutarsız kanamalarımdan dolayı doktora gittiğimde öğrendim ve sağ tüpümde tıkanıklık vardı kafama asla takmaman tavsiyem
Ewt canim cektirdigim ay gebe kaldim simdi 38 haftaik hamisim allah sizede nasip etsinSizde hsg sonrası mı hamile kaldınız? Ve kac ay sonra oldu? Bende 4-5 senedir gebe kalamıyorum ve daha yeni hsg çekildim yazınızı okuyunca umutlandım
Aminnn inşallah.. sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu... rica etsem doğumda dua eder misin Rabbim isteyen herkese versin diyeEwt canim cektirdigim ay gebe kaldim simdi 38 haftaik hamisim allah sizede nasip etsin
Morfoloji degerleriMerhaba
Esinizin marfoloni vb degerleri ne durumdaydi peki
Adetin kaçıncı günü çekildiniz acabaEwt canim cektirdigim ay gebe kaldim simdi 38 haftaik hamisim allah sizede nasip etsin
Var henmen hamile kalmistim ama tupler acik deniyo evet ama doktorumun demesine gore küçük bir pihtilasma yada salya gibi bir sey olabilir mis verilen ilacla birlikte dört ay hamile kalma şansımız daha yüksekmiş inşallah en kisa zamanda guzel haberi alirsinMerhabalar. Hala buralarda olanlar var Mı bilmiyorum bir buçuk senedir bebek istiyoruz ilk beş ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı sonrası kontrollerimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve araştırmalarım beni çok korkuttu 10 aydır hamile kalamıyorum dün rahim filmi çektirdim ve çok şükür ki tüpler açık çıktı ve birazda umutlandım açıkçası. Bu kistle hsg sonrası hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?