ben varım canım:) 9 ay boyunca hıcbır problemım yoktu ama hamıle kalamıordum doktorum nekadar karsı cıksada benım ısrarım uzerıne temmuz 15de hsg cekılmıstım belkı onda sorun vardır dıye dusunuyordum ama cok sukurkı yoktu doktorum bosuna cekıldın tuplerın tertemız dedı ben buyuk bı umutla agustosu bekledım hep kesın gozuyle bakıyordum ama o ay maalesefkı adet olmustum ıyıce umutlarım tukenmıstıkı kesın adet olurum dusuncesıyle bekledıgım eylul ayında hamıle oldugumu ogrendım ıns sende benım gıbı olursun cok uzattım dımı:) mutlu haberlerını duymak dılegıyle
ben laporoskopi oldum..
bu rahim filminin daha gelişmiş teknolojisi..eğer bir sorun varsa cerrahi müdahele yapılabiliyor...
rahim filminde görülmeyen bazı ufak sorunları bile laporoskopiyle farkediliyor....
ben laporoskopiyi oldum ertesi ay hatta aşıllatma yaptırdım ama sonuç negatif....
sonuç olarak vakti saati var diyorumm
selam kızlar , ben geçen ay rahim filmi çekktirdim ama malesef bu ay hamile kalamadım çok ümitlenmiştim oysa ki...
rahim filminden ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ???
ben varım canım:) 9 ay boyunca hıcbır problemım yoktu ama hamıle kalamıordum doktorum nekadar karsı cıksada benım ısrarım uzerıne temmuz 15de hsg cekılmıstım belkı onda sorun vardır dıye dusunuyordum ama cok sukurkı yoktu doktorum bosuna cekıldın tuplerın tertemız dedı ben buyuk bı umutla agustosu bekledım hep kesın gozuyle bakıyordum ama o ay maalesefkı adet olmustum ıyıce umutlarım tukenmıstıkı kesın adet olurum dusuncesıyle bekledıgım eylul ayında hamıle oldugumu ogrendım ıns sende benım gıbı olursun cok uzattım dımı:) mutlu haberlerını duymak dılegıyle
Hsg çekildikten sonra bir ay korunman gerekio canim radyasyon ve ilaç aldigindan ya düşük oluo yada engelli oluyomus doktorum ole dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle bişey yok canım. Ben yarın cektirecem bu ay da aşılama olacak. Bu ilacın rahme bir zararı yokmuş aksine yararı varmış. Çok korkuyorum tabi o ayrı bir mesele
canım sen ndn hsg cektırıon senın eşte sorun yokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?