• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi (hgs)

Özelde iki catlatma iğnesi sonrasi hsg cekildim ( cok agrili geçti muhtemelen tıkalı diye basınctan) biri sıvı dolu biri kapalı çıktı. Sonrasinda ameliyat oldum tüpler alındı haftaya tüp bebeğe başlıyorum. Sorunun ne olduğu bilinirse çözüm de kolayca olur iyi sonuçlar alın umarim🙏

Arkadaşlar haftaya rahim filmi cektirecegim kanallara bakılacak daha sonra çatlatma iğnesi vereceğim dedi dr çocuk yine olmazsa aşılamaya başlayacağız dedi. Kanallara dan biri bile kapalı olursa catlatma iğnesi verilir mi yoksa direkt aşılama mi yapılır yardımınıza ihtiyacım varb🥺
Merhaba, bende gebelik tedavisi görüyorum. Yumurta çatlatma iğnesi iki kez oldum ancak gebelik olmadı regl olmama 5 gün var ama hiçbir belirti olmadığı için regl olacağıma eminim. Doktorum eğer bu ayda hamile olmazsam rahim filmi cekilecegimi ve orada kapalı tüp varsa istersen ameliyat istersen tüp bebek tedavisine başlarız dedi. Ameliyat dedikleri de çok küçük bir operasyonmus. Kanallar kapalı ise çatlatma iğnesi işe yaramıyor. Yumurta çatlasa da tüpten geçemediği için birleşme olmuyor canim brnim bildiğim bu

Back